סתם רציתי להשוויץ תראו איך האסקימוקית שלי גדלה...
X x פ ר ת New member 28/12/04 #1 סתם רציתי להשוויץ ../images/Emo99.gif תראו איך האסקימוקית שלי גדלה...
ד דיתה המקורית New member 28/12/04 #8 בוקר טוב../images/Emo42.gif איזה כיף להתחיל את הבוקר ככה. התמונות משגעות חמודים לאללה , יש עתיד לדור הצעיר ,המשיכו ככה.
בוקר טוב../images/Emo42.gif איזה כיף להתחיל את הבוקר ככה. התמונות משגעות חמודים לאללה , יש עתיד לדור הצעיר ,המשיכו ככה.
B betzer New member 28/12/04 #12 איזה חמודים!!! איזה כייף זה ילדים.. הייתי מביאה עכשיו כמה, אם היו לי האמצעים לגדל ילדים... אבל אני כל כך רוצה!!!! אל תגלו לחבר שלי... סתם...
איזה חמודים!!! איזה כייף זה ילדים.. הייתי מביאה עכשיו כמה, אם היו לי האמצעים לגדל ילדים... אבל אני כל כך רוצה!!!! אל תגלו לחבר שלי... סתם...
X x פ ר ת New member 28/12/04 #20 הבחירה היא קשה... נראה לי שנלך על הגדול, בינתיים. שמתי לב שהיא אוהבת אותם בשלים ומנוסים (וגם חתיכים!). מצד שני... הקטן מתוק להפליא, ולננוק יש עכשיו קטע שהיא רק רוצה לטפל בתינוקות/בובות/חיות. קשה... קשה...
הבחירה היא קשה... נראה לי שנלך על הגדול, בינתיים. שמתי לב שהיא אוהבת אותם בשלים ומנוסים (וגם חתיכים!). מצד שני... הקטן מתוק להפליא, ולננוק יש עכשיו קטע שהיא רק רוצה לטפל בתינוקות/בובות/חיות. קשה... קשה...
M m י כ ל New member 29/12/04 #44 איילת, שניהם כובשי-לב ומקסימים. לו אני הייתי במקום ננוקי הייתי מסתחררת מהבחירה...
1 1היורש הצפוני New member 28/12/04 #17 כרגיל...מדהימה../images/Emo57.gif../images/Emo99.gif../images/Emo25.gif