סתם רציתי לדעת אם מישהו חיפש אותי,

ב א ר י

New member
סתם רציתי לדעת אם מישהו חיפש אותי,

נכון שאף אחד... אהלן חבריא מה המצב אצלכם איך החיים שלכם ? בארי

ב א ר י

New member
ברגע שאוכל אתה כבר יודע....

ואני מרגיש מצויין רק פשוט פיזית מעט כואב אבל גם זה יעבור אט אט ... ודרך אגב גם אתה רשאי להגיע ככל שתרצה הינך מכיר את הדרך לכאן נהדר. בארי

אני חיפשתי אותך ../images/Emo67.gif

ואם אני אתפוס אותך יהיה לך רע ומר!!!!!! הבטחת לי משהו!!!!! תתקשר אליי!! אני לא מוצאת את הטלפון שלך.. אני רוצה להגיד לך משהו.. מחכההההההההההה

ב א ר י

New member
התקשרתי...

אבל ניפנפת אותי אחרי 47 דקות ו 39 שניות !!! טוב נו זו הייתה שיחה מעניינת על השכנה שאת נורא אוהבת. על נקבה שנסעה לפנייך והפריעה לך. על אופן היותי מסוחרר מהכ... על אופן היותך פסיכית בקרוב עם תעודה. ועל עוד כמה וכמה נושאים... וזה כל מה שדיברנו בכמעט שעה ! שמת לב איך עבר הזמן טיק טאק ?! טוב מקווה שנעמה לך המקלחת ואני מבין מדוע לא הצעת לי גם...והמסוק אמר שאת לא היית בנקודת המפגש ולכן הוא חזר הבייתה ריק בלעדייך והכוס נס עם שניים סוכר התקרר ונזרק ! וזה הכל
בארי

עניתי...

אז ככה.. לא ניפנפתי אותך פשוט אי אפשר לשוחח לנצח.... באמת היתה שיחה מענינת.. נו טוב .. אחרי שמיליון שנה לא שמעתי ממך.. באמת נחמד מצדך שרק אחרי שאני מאיימת עליך אתה מתקשר.. הרסת אותי מצחוק........ המקלחת נעמה לי עד מאד.... חבל על הנס קפה.. אולי תכין לי אחד חדש ?????? לגבי תעודת הפסיכית.. יש עוד זמן בינתיים אני מתאמנת בפרקטיקה עליך.. נשיקות ממוש

ואם מישהו חיפש אותך באמת?

מה זה יעזור לו? הא? הא? הא? אהלן גם לך חבר, אצלי לפחות הכל סביר, תודה. ואייך אצלך? אייך המרגש? הבריאות? הכאבים? מקווה שהכל טוף. Candy

ב א ר י

New member
מה יעזור לו ?!

וואלה לא יודע מה יעזור לו . האמת כולם מחפשים חלק מוצאים וחלק לא וחלק אני לא רוצה שימצאו... הכל מצויין אצלי הכאבים חזקים כמו גדולים ואני מרגיש נפלא חי ונושם ! הכאבים מזכירים לי שאני חי... בארי

יאאאאאאאאאאאאאאאאא

בארי ממי... אתה חולה או משהו? שתי הודעות רצוף ולא ראיתי את ה
ליד השם שלך!!! מה קורה פה?!?!?!? העולם השתגע?!?!?!? Candy

ב א ר י

New member
מה דעתך על השלישית ?

הנה גם כאן אין לב... כי הלב קצת בודד וכואב אז הוא החליט ללכת בדרך לחפש לו לב אחר שיהא אוהב וכך יהיה הוא בעל ערך... בארי ===>הולך לו למקום אחר...לחפש לב נוסף כי משעמם לו לבד...

יאאאאאאאאאא

אבל הלב תמיד בעל ערך, לא מאמינה שאתה מראה סימני ייאוש כ"כ מהר ממי, מה קורה?!?!?!? פה אם אתה צריך... Candy

למעלה