סתם רוצה לשתף....

Jagged chaos

New member
סתם רוצה לשתף....

לפני שעתיים אני, אימא ואחותי היינו בטוחים שאנחנו הולכים לאבד את אבא. הוא בן 50 ומעשן שתי קופסאות סיגריות ובאופן מעשי - חי חיים לא בריאים. והוא התעלף עם עיניים פתוחות לאיזה חצי דקה. עכשיו כולם בבית חולים חוץ ממני. הוא בסדר והכל יציב, ובכל זאת - הלחץ והזרמים בבטן הורגים אותי. לא שאני מעביר פה ת'חיים שלי. הקשר- ברגע זה אני מגלה מחדש את סגולותיה המרפאות של אלאניס מוריסט שרה בריפיט את No pressure over cappuccino. ללא ספק - לאישה הזאת היה חתיכת לב. לאן הוא הלך לאן?? (לראיין הבנ#ונה..). בכל מקרה, תנו כבוד למי שצריך את זה...אנחנו סה"כ temporary arrangement בעולם הזה
.

UnprodigalSon

New member
מקווה שהכל יגמר טוב...

אני באמת מאחל לכם שזה יהיה ביקור אחרון בבית-חולים, ושמעכשיו כולם ירגישו יותר טוב... לפעמים טראומה כזאת גורמת לאנשים להסתכל בזוית קצת אחרת על החיים שלהם, יותר מפוכחת - ובתקווה הוא ילמד מהרגלי העבר הרעים והשפעות שלהם על החיים שלו (או על הכמעט-חוסר-חיים שלו...) וידע להפטר מההרגלים האלה.

AlanisJunkie

New member
OMG! רפואה שלמה!

מחזיקים לך אצבעות ומקווים שהכל בסדר. רק טוב!

Woodstock99

New member
מקווה שהכל יהיה בסדר

כשהוא יצא מבית חולים, זה הזמן לנדנד לו לגבי הסיגריות! מניסיון אישי, מספיק נדנודים עובדים בסוף

O r a c l e

New member
שירגיש טוב במהרה

ויקח את עצמו בידיים עם העישון. שיהיה לכולכם רק שקט בתחום הבריאות! רפואה שלמה!

Rוית

New member
אוי אלוהים... ../images/Emo4.gif

מקווה שזה יעבור מהר ותתגברו על זה ושבאמת אביך ישנה את אורך החיים שלו ויהיה בריא
מקווה שיצא מהר מהבי"ח!

o0Invisible0o

New member
../images/Emo24.gif

רפואה שלמה, אחלה מהירה! ומקווה באמת שיגמל מהסיגריות. אצלי אישית הנדנודים ממש לא עזרו, אמא שלי [גם כן שתי קופסאות ביום] פשוט החליטה עצמאית שהיא חייבת להפחית בסיגריות.^^ היא עדיין מעשנת הרבה, אבל בייבי סטפס.
מקווה שהכל יהיה בסדר!

j u n k

New member
אמיל

זה באמת מצב קשה להיות בו, אני כל כך מזדהה...לדעת שבשנייה אדם כל כך חשוב בחיים שלך יכול פתאום להעלם בשנייה אחת. אני מאחלת לאבא שלך החלמה מהירה, ומקווה שהוא יתעשת ויקח את עצמו בידיים. ושאתה תהיה חזק, ותנסה להיות שם בשבילו ובשביל המשפחה שלך. תמיד פה בשבילך.

AliceW

New member
הו../images/Emo24.gif

תתמודד עם הזרמים והלחץ בדרך הכי אפקטיבית שאפשר. זה יכול להיות אלאניס והשירים שלה, זה יכול להיות התפרקות מסוג כלשהו. פשוט חשוב שזה יעזור. בהצלחה

למעלה