סתם משהו שמסקרן אותי

על האש

New member
סתם משהו שמסקרן אותי

איך הייתם/ן מגיבים/ות לבחור בן 25 (עוד מעט). שעד כה לא הייתה לו מערכת יחסים,רצינית,לא שנה לא של חודש,ואפילו לא של חצי שעה,שעתיים כו' (הבנתם את הפואנטה
). נרתעים להכנס לקשר?,לא משנה לכן?. ולמה אפ'חת לא מאמינה לי שמעולם לא הייתי במערכת יחסים רצינית אחת?. שלא מרצון,אלא פשוט לא קרה. איזו נטייה יש לי לשקר בעיניין,אני ממש לא מנסה לעורר רחמים,סה"כ כנה בעיניין.

או שלא חיפשת אף פעם קשר רציני

ויש לי חבר כזה שמבחינתו רק סטוצים כל הזמן לא רוצה אף אחת רצינית... ואני חושב שאף פעם לא מאוחר מדי...ואתה תמצא לבסוף מישהי רצינית...

על האש

New member
בוא אני אגלה לך סוד קטן עליי

אני בן אדם שנמנע מסטוצים מעולם לא היה לי סטוץ)... מסיבות כאלה ואחרות. ואני מאמין שאמצא השאלה שלי... למה תמיד ששואלים אותי,מעולם לא מאמינים לי שזה לא מכוון. ואני רוצה במערכת יחסים כמו כל אחד אחר. האם מרתיע מישהי להכנס למערכת יחסים,בגיל כזה ללא ניסיון במערכת יחסים. למרות שאני מאמין שהגיל אינו שיקול.

תשמע יש בהחלט בחורות שנרתעות

מלהיכנס למערכות יחסים עם מישהו שאין לו בכלל נסיון... אבל שטויות אתה תמצא את האושר שלך ואני בטוח בזה...

baby:)

New member
מנגל...מאמי...

כבר דיברנו על זה בעבר. אתה תמצא את האחת שמתאימה בשבילך, אתה הרי מקסים. תפסיק להילחץ מזה שוב ושוב, האחת, היחידה והמיוחדת בשבילך תימצא. נשיקות, בייבי

baby:)

New member
מה יהיה אם לא נאמין...

אנחנו חיים על אמונה. וחוץ מזה שאני לא רק מאמינה, אני בטוחה! בייבי

אני די מבינה את הבחורות החוששות...

הן לא יכולות לדעת שזה באמת לא מבחירתך. בכל אופן, אני בטוחה שיגיע הרגע בו בחורה לא תביט על העבר שלך, ותצעד יחד איתך אל העתיד.(נשמע פלצני אבל נכון!).

make u happy

New member
אממממממ

אני לא הייתי נרתעת מזה, קורים הרבה מצבים כאלה, יש הרבה אנשים שלא היה להם קשר רציני מעולם, אנחנו רק לא יודעים עליהם
כשיגיע הזמן גם זה יבוא. בהצלחה

אממממממממ

אני חושבת שיש משהו מרתיע בבחור בן 25 שלא הייתה לו מערכת יחסים רצינית. כל אחת רוצה את הטוב ביותר וברגע שלמישהו אין נסיון זה מעורר שאלות ותהיות, למה לא היה, האם משהו לא בסדר בבחור? מצד שני זה תלוי בבנאדם אני אישית אם הייתי רואה שהוא שווה השקעה לא הייתי מהססת. בהצלחה

על האש

New member
ונקודת מבטי

במידה ופגשתי מישהי שמוצאת חן בעיניי,ומתברר לי שלא הייתה לה מעולם מערכת יחסים,לא הייתה עולה לי המחשבה לשלול את הקשר עימה כלל. במה היה חטאה שלא מצאה בן זוג,שאראה בכך משהו מרתיעה מראות עיניי?. כמו בכל דבר ניסיון אפשר לצבור,צריך רק את לקבל את ההזמנות להתחיל מנקודה כל שהיא.

s h i r k u s h

New member
האמת...

שזה היה טיפה מרתיע אותי אבל אם הבחור היה מוצא חן בעיני זה לא היה הגורם שיפריע לי לצאת איתו.

zigzagirl

New member
ממ...

חבר שלי תיכף בן 20 וחוץ ממני אין לו ניסיון בכלל... אבל זה לא משנה, אני אוהבת אותו כמ שהוא...

למעלה