סתם להפיג שיעמום אבל אמיתי!!!!!!!

סתם להפיג שיעמום אבל אמיתי!!!!!!!

אוקיי ... ידוע לי שאחוזיי הצפייה בבלוג הזה יהיו עלובים לעומת הבלוג הקודם .. מה לעשות? ... ידוע שכל מה שסובב סביב סקס מעורר סקרנות בקרב רבים מאיתנו ... אך הפעם אנסה להיות יותר עמוקה ... קצת יותר עמוקה ... היום אני אדבר על המושג אהבה.... מה זאת אהבה ? כל אחד ואחת מאיתנו אחריי שביליתי , נהנתי , קיימתי יחסי מין , רקדתי , שתיתי לשוכרה... לבסוף רוצה אהבה .... כולנו בוכים על חסרונה ומאחלים אותה לעצמם.. אך חשבתם פעם כמה טפשי זה לחפש אהבה ? ... לאהבה מספר פרושים כמו מספר האנשים ביקום... לכל אדם יש פרוש שונה לאהבה ...אז נכון ... הבסיס לאהבה הוא הזוגיות , הרצון להשאר יחד תמיד ולא לפזול אפילו לרגע קט ... אך זה מה שקורה תמיד בתחילת קשר.. בכל סוג של קשר... אז בהתחלה מקבלים את אפקט הפרפר כמו שאני קוראת לזה (פרפרים בבטן) ... אצל רובם הסימפטומים לאהבה נמדדים בפרפריי הבטן.. אבל שימו לב שתמיד , תמיד זה נעלם ... שבוע , שבועיים , חודש , גג חודשיים .... אחריי שהקשר מתחיל להיות מובן מאליו וידוע כי יש רצון הדדי של בני הזוג להיות ביחד , כבר אין את הפרפרים הבלתי פוסקים האילה... ואז מה קורה ? רובם עוצרים ... ואומרים לעצמם - לא לא! ... זאת לא אהבה! ... איפה הפרפרים ? איפה התחושות המשונות ? ... הסיבה לפרפרים או לתחושות המשונות היא לא כרטיס כניסה למדור האהובים ... התחושות האילה נובעות מחוסר ידיעה מוחלטת ... מה שגורם לנו להיות באי שקט שכזה ... מצד אחד אנחנו רוצים את הבן\בת זוג , ומצד שני אנחנו לא יודעים אם הוא רוצה אותנו ... ואזזזזזזז שהוא או היא מתקשרים מתמלאים בתחושות ופרפרים ... אז שלא יספרו לכם שקרים , לפעמים אנשים זורקים אהבה בפוטנצייה רק בגלל שהפרפר בטן שלהם הלך לישון .... עכשיוווו !.... למה שנוצר ריב בין בני הזוג ולא מדברים , שוב מרגישים את אפקט הפרפר ? ... כי שוב נוצר החוסר ידיעה של מה קורה ... מה אנחנו עדיין יחד ?... הוא גמר את זה סופית ? .. הוא לא רוצה אותי יותר ?.... שימו לב , כל אילה שהוציאו רשיון נהיגה ... זוכרים מה היה ביום של הטסט ? ... נכון בדיוק אותה תחושת הפירפור ?.. מה עברתי טסט ?.. יש לי רשיון ?.. אין לי רשיון ?.. זה שהטסטר נגע לי בהגה יגרום לכך שאכשל ?.. ואז שוב כל השאלות האילה וחוסר הידיעה הזאת גורמת לכם לתחושות הפרפר , אף פעם לא קשרתם בין זה לבין אהבה ... אבל כן! .. זאת אותה התחושה בדיוק רק בסיטואציה שונה !...כל קשר בין תחושות ופירפורים לאהבה הוא מקרי בהחלט !.... בואו אני אספר לכם מה זאת אהבה באמת - ... אהבה בעיניי היא פשטות ... מה זאת אומרת ? ... הפשטות הנה דבר משעמם ... רוביינו מחפשים יחוד ... אך שהפשטות נעשת לצל שתיי נפשות פועלות שהם בניי זוג , הכל משתנה ב-180 מעלות ...למה ? כי ברגע שאני אוהבת מישהו אני יכול להנות מהדבר הכי פשוט בעולם כשאני איתו... להסתכל עליו אוכל ...מבשל... מתלבש ... רק להסתכל ... לא לגעת ...לדעת שהוא שלי .... זאת אהבה !... לרוב רובכם נתקלתם למצב כזה אך לא הבנתם את משמעותו וחשבתם שלא אהבתם אף פעם ... שימו את רומיאו ויוליה בצד ... בסרטים תמיד מחצינים דברים ... אל תצפו למשהו גדול מידיי ... תצפו להגדיל אותו הדדית ... אהבה לא יכולה להיות ממבט ראשון - בולשיט !!!....אהבה היא היכולת לתקשר ולהנות מהפשטות יחד לאורך זמן בלתי מוגבל ... אז אם הכרתם מישהי או מישהו והיה לכם פרפרים במשך שבועיים וזה פסק , זה רק אות\סימן שעכשיו ניתן לצעוד אל האהבה ... יש כאילו שיגידו שזה לא אהבה , זה הרגל .... אבל גם לאמא אתם רגילים ואתם אוהבים אותה ... וגם למסיבות אתם רגילים ואתם אוהבים אותם .... וגם לכלבה אתם רגילים ואתם אוהבים אותה... לא שמתם לב לזה כי הייתם בטוחים שהאהבה בזוגיות היא משהו כמו בסרטים ...בסרטים נתפסים על סיפורים מסויימים.. כמו תאונה של בן או בת הזוג , אובדן בן או בת הזוג ואז האהבה בסיפור מוחצנת ... מבטיחה לכם שתרגישו אותו דבר אם בן או בת הזוג שלכם שאתם "רגילים" אליו\אלייה , יקרה לו משהו .. לא מאחלת לכם את זה ... לא צריך לחכות שהעץ יפול בשביל להבין כמה גבוה הוא היה ... כל זוגיות שאין בה תלות כזאת או אחרת יכולה להוביל בסוף לאהבה ... הרגל זה ניסוח כושל לזוגות שציפו לפרפרים בבטן גם אחריי שנה יחד ... תשכחו מזה !! בשביל לשמור על הזוגיות ועל היופי שבה , תצטרכו להשתמש באמינות ובהרבה ספייס ... לנסות ללמוד דברים יחד , לטייל יחד סתם .. ללכת בשדות ולהסתכל על חיות בר... לטייל במפלים שבצפון ולבנות אוהל בלילה , לשבת מול מדורה קטנה בלילה מחובקים ולדבר.... הרבה לדבר .... אתם תמיד תהיו סקפטים לגביי אהבה שלכם ובשביל זה אתם צריכים ללמוד מה היא אהבה .... עכשיו... יבואו זוגות שהיו יחד ויגידו שלא היתה תלות בזוגיות והם היו יחד שנתיים + ושהם נפרדו זה לא כאב בכלל , להפך ... זה רק הקל על החיים שלהם ... זה נובע מחוסר התאמה או מדרך זוגיות לקויה בחסר , אם תשבו בביית ותחכו לאהבה , היא לא תגיע .. אם תכניסו לעצמכם לראש שאתם לא סגורים על בן/בת הזוג שלכם , זה לא יעזור , זה יהרוס .. שום דבר לא מגיע אם מחכים לו (חוץ מפיצה:) בשביל להגיע למשהו מסויים , הישג כזה או אחר , צריכים להשקיע , לנסות , לרצות להתקדם , לרצות לאהוב!...אז נכון , לא כל קשר מוביל לאהבה ... אבל לכל קשר יש פוטנציאל לאהבה אם באמת רצניים ובאמת רוצים לבנות אותה יחד .. אז עזבו אתכם פרפרים ... תחשבו איזה באסה זה אם אהבה היתה נמדדת בפרפרים ובאמת הייתם אוהבים ? ...כל החיים פרפוריי בטן ? הייתם רוצחים כל פרפר שהיה מתעופף מולכם בתמימות:) .... אז להבא אל תגידו אנחנו מחפשים אהבה ... תגידו - אנחנו מחפשים בן\בת זוג בשביל לבנות את האהבה .. אתם לא תלכו למכולת לקנות קמח בשביל להכין עוגה ותגידו לסדרן במדפים שאתם מחפשים עוגה ... שלב שלב .. פרה פרה .. האהבה מבקרת בסוף אצל כולם .... צריכים פשוט לשנן את המתכון הלא כל כך מסובח הזה וליישם אותו ! ... שיהיה לכם המון בהצלחהההההההההההה .... מואה :) שלכם טיפ!!!!!

טיפטיפ בואי להיות גיברה אצלי בארמון

Nim4Life

New member
לינוי... את חייבת להיות פסיכולוגית

את יודעת כמה אני מעריך אותך.. כמה מילים של חוכמה.. הייתי ממליץ לכל אחד לקרוא את ההודעה הזאת ולהפנים אותה.. אני מסכים עם כל מילה שניכתבה

האמת

אף פעם לא חשבתי על זה כך.ואת כלכך צודקת. בא לי לצעוק את זה שאת צודקת!!כי אני כלכך מכירה ת'הרגשה.

coaxcable

New member
מי כפרה שלי :)

דברים נכונים, אהבה נהנית בזוג, לא אחד משתנה למען השניה או ההיף. עובדים על הדברים יחד. לגבי "לשבת ולחכות"=לא ממש עובד. צריך לעבוד ולו במעט כדי שמהו יתפתח או לחפש משהו שיוכל להתפתח! ועוד שיש לי להגיב BUT I AM SO TIRED

YOSSI331

New member
טיפטיפ

רציתי לומר לך שרואים שזה ניכתב מבפנים ואת צודקת כל הכבוד זה מרגש לקרוא דבר כזה וטוב לדעת שיש אנשים שרגשות מביעים אצלם משהו

PURE DIAMOND

New member
../images/Emo23.gif "מה זו אהבה " ???

טיפ מדהימה שלי! אני קוראת את מילותייך ובוכה, ומי כמוך יודע כמה אני רגישה, ובעיקר כואבת ואוהבת בו בזמן ברגעים אלו..את קוראת אותי, מבינה אותי וחשה את תחושותיי על בשרך יחד איתי..נפש תאומה שלי! אוהבת אותך!! אהבת אמת! " א ה ב ה " האם יש דרך פשוטה להגדיר אותה? את ה- "אהבה"? בתורה נאמר - "מים רבים לא יכבו את האהבה..ונהרות גדולים לא ישטפוה" אז... לאן היא הולכת כשמחליפים בני זוג? לאן היא מתאיידת כשרבים ונפרדים, מאין מגיעים אותם נהרות גדולים שהיו אמורים לא לשטוף אותה, ומדוע המים מצליחים לכבותה? היכן היא כשנוגעים שמישהו אחר אחרי חודשי אהבה עילאית..אלוהית! היכן היא כשמביטים ל"אהבה" חדשה בעיניים? מה שטף אותה? מה כיבה אותה?? "אהבה..פתאום היא מתפרצת כמו להבה, היא תשרוף את כל מה שהיית היא תשרוף את כל מה שאתה!"(דניאל סלומון) אנחנו מתאהבים..אוהבים..נמשכים..מתרגלים..לומדים..בונים אחד את השניה ובעצם אנחנו לא ממש אנחנו, אנחנו סוג של פס יצור אשר נבנה במהלכה של ה"אהבה" שלנו -בדיוק כמו שחלקנו במשך הזמן מתחילים להדמות לכלב שלהם! אנחנו באופן טבעי וכמעט ברור הופכים להיות הדבר שהבן זוג שלנו תמיד ייחל לו..אנחנו מתחילים לחשוב על אותם דברים, לאהוב אותם טעמים, אותם ריחות, שירים, מקומות...מרצון או מחוסר ברירה אבל..עם המון "אהבה".!! כמה מכם/ן אמרו - "מהרגע הראשון ידעתי שהוא האחד"..?? שמעו לי..מניסיון - אתם לא יודעים כלום! הרצון שלנו להרגיש את התהפכויות הבטן, הרצון שלנו למבט מלא ניצוצות, למשיכה חייתית ולאהבת אמת גורמים לנו לחשוב שזהו...כאן החלה והסתיימה שרשרת החיפוש שלי! מצאתי אותו!הוא האחד! היחיד והמיוחד. וכאחת שהתגרשה לאחר 10 שנות נישואין ואהבה שוב מחדש אני יכולה לתת עדות אישית שאהבה באה והולכת! הולכת..בורחת..עוזבת..פוגעת..ומתחילה מחדש. "גלגל אהבה".. פעם אתה למעלה..בפיסגת האושר ופעם אתה למטה מרוסק אוסף שברי אהבה. אהבה -מרימה אותנו, גורמת לנו להיות מושכים, יפים, מחוייכים ומלאי חיים אהבה -מרסקת אותנו,שוברת, גורמת לנו לחוסר שינה תיאבון או רצון לנשום. "אהבה..היא רוצה את כל מה שהיית, היא רוצה את כל מה שאתה" אולי אני נשמעת סקפטית לגבי המונח "אהבה" אולי אני פסימית, אולי ניסיתי..נכשלתי..רציתי..ויתרתי..אהבתי..נשברתי!.. אולי הניסיון והזמן מלמדים אותנו שהאהבה היא שולית..שהיא בורג זעיר בתוך מכונה משומנת של עשות חלקים עצומים! האם די באהבה? האם בזכות האהבה יקומו ויפלו מערכות זוגיות? ושוב אתן את הדעת מתוך ניסיון.. לא!! לא!! ושוב לא!!! כנות, הדדיות, ויתור, פשרה, רצון לתת כמו לקבל,אמינות ושיתוף!!!!!! אלה הם פסוקי האהבה האמיתית. רצונך בטובתו של האחר כמו בטובתך.! אבל ביננו..לא תמיד האהבה הזו מסתיימת בגללנו..ואז מה עושים? איך אוספים את השברים? איך מתחילים מחדש לרצות..לחשוק..לגעת..להקשיב.. לבנות טלפתיה מחדש, לטעום אותם דברים.. להתנשק כמו שרוצים..לשכב. איך? אנחנו בנויים אחרת, אנחנו לו שיבוט של אדם וחוה ולכן כולנו גם פועלים, חשים ,רוצים, מייחלים ואוהבים אחרת!! אף אהבה לא דומה לזו שקדמה לה ובטח לא תידמה לזו שתבוא אחריה. אמנם..יש דברים שקורים רק פעם בחיים אבל..אולי טוב שכך? אני אסיים בכך שכולי תקווה עבור כל אחד ואחת מכן שתדעו ותחוו אהבה אמת! כזו שתהיה רוויה באמון, חשק, כנות והמון המון שיתוף...כי אם לא.. תוותרו! תאהבו את עצמכם..לא יכאב לכם.! מלאת אהבה אליכם/ן ויודעתתתת שאף אחת! לא תתפוס את המקום שלי בלב שלך! כי אני יש רק אחת!! שרית@@@@@

יהלום יקר שלי@@@@

אני ואת זה חיבור משמיים אני לא יודעת אך ומה אבל כמו שאומרים גורל כן הגורל הפגיש אותנו והמון תודות גם לזה שעומד מאחורי חיבור זה !!! עשית עבודה מושלמת ... נכון מי כמומי מכירה אותך ולמדה הלהכיר את נישמתך.. אני מאחלת לכל בן ישראל שתיהיה לו אישה כמוך אישה שמבינה תומכת שיודעת לתת מכל כולה עד לרגע האחרון ומעבר... יפה שלי אני פה תמיד בשבילך למענך בטוב וברע..באושר בעצב בהכל. איתך אני מרגישה אחרת ואיתך אני משוחררת .. אני שמחה מאוד שהכרנו הקשר בנינו מיתחזק מיום ליום .. טיפש וישאר טיפש זה שלא ידע לקבל את מה שנתת לו .. ושנינו יודעות כמה נתת מעצך.. נשמה אני מאחלת לך את כל האושר שבעולם אני אחריך תמיד. ואני יכולה להגיד את המילים האלו ואני יצעק אותן את האחת ויחידה ואין אחרת לה אוחחחחח למה למה אני לא גבר למה אני חושבת הייתי הגבר הכי מאושר על פני האדמה... ואך אומרות המילים אף אחת לא תיתפוס את המקום שלך ושרית יש רק אחת כמה שהוא ילך ויסתובב הוא לא ימצא בחיים את מה שהיה לו איתך ואף אחת לא תאהב אותו כמו שאהבת אותו אף אחת לא תקדיש לו את כל כולה ... הפסד שלווווווווו.... מאמי אני אוהבת אותך הכי הכי שבעולם ומיום ליום אוהבת יותר טיפ

מסר למישהו שהיה מיוחד בעניי!!!

המהות שלי בחיים זה לעזור לאנשים ולא בדברים החומריים אלה בלמצוא את האושר הפנימי שחבוי בכול אחד בפנים. היופי בלדעת למצוא את הטוב בכול דבר בחיים גם אם זה לא נראה לנו מתאים. האומץ לראות בדברים רעים מכשולים שאותנו מחזקים. אהבה- להעריץ מה שהעיניים רואות. להרגיש מה שהידיים נוגעות. לשמוע מה שהשפתיים לוחשות. לחוש את טעם המגע. ולדעת כשהלב מחסיר פעימה. נאמנות, כנות וכבוד כולם מכירים את המילים הללו אבל אני בטוחה שהרוב מבנינו לא מבין את המשמעות האמיתית החבויה בהם, לדעת לעטוף אותך באנשים שעושים לך טוב ושמקבלים אותך בטוב וברע ובאותה מידה להיות אתה עצמך ולראות את כולם בגובה העיניים שלך ולפניי שאתה בא בטענות לאחרים קודם תבדוק את עצמך בפנים. לבסוף האחל לכולם את הטוב שבעולם

שבח לדברייך ../images/Emo24.gif

כל מילה שווה זהב... וואללה אני מה זה מכירה את ההרגשה... למרותש היו לי פרפררים במשך יותר משנה כשהייתי עם הבן זוג שלי וכן עשינו המ שאמרת... טיילנו, ישנו... ראינו סרטים ביחד.. ובעיקר דיברנו... אבל עדיין... ההרגשה של הפרפרים היא נפלאה... אכן אהבה לא נמדדת בכמות הפרפרים אבל אכן נמדדת ביחס, אמון, כנות, מרחב, השבה, הדדיות וכמובן חברות טובה
מאחלת לכל אחד: "לחפש בן\בת זוג בשביל לבנות את האהבה..." לילה טוב אנשים וחלומות פז...

תחושה שנעלמה,!!!!

תחושה שנעלמה, או סתם הלכה לה לאיבוד . אי שם באותה הדרך, שאני כבר צועדת כל חיי, כי החיים הם צעידה אחת ארוכה לא ? בדרך מלאה שלטים, תמרורי אזהרה כל כך ברורים לעיניים לא ממש רואות, ועם המון שלטי הכוונה שלא ממש מראים לאן הדרך הזאת מובילה... ואתה צועד, מגיע לעוד צומת דרכים ואתה ממשיך לצעוד, כי פשוט בחרת בדרך הזאת, אולי היא סתם נראתה לך ירוקה יותר או אולי סתם נראתה קלה יותר.. אז לפעמים פשוט יורדת החשיכה על דרך ברורה כל כך ונשאר רק אור כזה בהיר שעוד מראה את השביל, לא לטעות, לא ליפול, כי צריך להמשיך.. ומה קורה אם פשוט בא לי לעצור, לנשום רגע, להביט הצידה וסתם מעבר, כי פעם הדרך היתה כל כך פשוטה, פעם היא היתה אפילו יפה, היום היא די תלולה ולפעמים גם מסוכנת, לא שפחדתי אי פעם, לא שאי פעם אפחד... זו היא הדרך שלי, כי לכל אחד יש דרך, כל אחד עוד צועד במסלול חייו שלו, רק שלפעמים מגיעה אותה תחושה, שנעלמה כבר מזמן, כי לפעמים פשוט בא לי להפגש, כי לפעמים צריך הצטלבות, עם רגש מסוים שמגיע באותו מפגש רגעי... ואני איבדתי אותו מזמן, מחכה עוד למפגש שכזה, שיחזיר את אותה תחושה שיגביר את מה שדי דועך עם השנים, שאפילו יעיף לשמיים חדשים של רגש, כי בדרך הזאת כבר הלכתי, אני מכיר כל צעד, מזהה כל סימן על השביל ומכיר את כל התמרורים.... וסתם כי אני כבר מוכנה לצעוד שוב, הפעם בדרך ישנה/חדשה, הפעם כמה צעדים קדימה, צועדת מנוסה שכזה...ללא חשש או פחד ואתם ??? מכירים בכלל את הדרך,?? חלקכם בטח כבר צועדים לה בבטחה, אחרים עוד מחפשים, כי כולכם בטח יודעים על איזו דרך אני מדבר, היא מתחילה עם החיים שלנו, ונגמרת באותה תחושה שבלעדיה אנחנו די אבודים הרי, משוטטים נטולי משקל או כובד, חסרי טעם שמהול בריח, נוטפים רגש זר שנותר הרחק מאחור, על השביל ההוא שאתם ממשיכים לצעוד, טיפה עם כל צעד שתקחו, הפעם כבד מתמיד, מביטים הצידה לכאן ולכאן, כי לפתע הכל מטושטש לו, לא ממש ברור, ואיך בכלל הגענו לכאן ??? וכשתפגשו בה, אל תתנו לה לחמוק, כי כשתפגשו בה, הכל לפתע יראה כל כך ברור, המון בהיר, כי אז גם השמש תזרח, לא משנה איפה תהיו ואם בכלל יש שם עוד לילה... הפעם בטח כבר תדעו לאן ללכת, כי פשוט נולדתם לצעוד, נועדתם לשייט במהירות בלתי ניתנת להשגה, מרחפים בלי הכרה... כי אם אתם מרגישים את זה....אז ברכות, אתם על הדרך הנכונה ללא ספק.... ואם זה רק מתחיל, תהנו מזה כל עוד אתם יכולים, כי מה שאתם בטח מרגישים עכשיו... זוהי ללא ספק אותה הרגשה שאצלי, היא פשוט הלכה לה לאיבוד... ומקווה שתחזור...!!!! האהבההההההההההההה!!!!

למעלה