סתם לבירור...

סתם לבירור...

לצערי אני עדיין מנסה למצוא את האחד דרך אתרי היכרויות, השאלה שלי היא כזו: במידה והגעת לשיחת טלפון עם בחור / בחורה שלא ראיתם עדיין (תמונה יש, אבל עדיין...) השיחת טלפון תהיה: א. מתחקרת? עד שתדעו מה הצד השני אוכל לארוחת בוקר? ב. פרטי כללים, וקביעה לפגישה? הגישה שלמה לבזבז משאבים על טלפון... אז השאלה היא: באמת אנשים הפכו להיות כאלה קשים? דרישות למשהו ספציפי שאם אתה/את לא נכנסים לקטגוריה הנכונה אתה נפסל/ת על הסף...כי בזמן האחרון כל שיחת טלפון הפכה להיות תחקיר שהשב"כ יהיה גאה... הגיוני לכם?

magenta73

New member
הכל הגיוני לי

כשזה נוגע לאתרי ההיכרויות.... שם פשוט עובדים אחרת, יש מן תחושה שכזו שיש היצע בלתי נפתס ובלתי נגמר, לכן מחפשים את הטוב ביותר. ורוצים שהוא יתאים לתוך רשימת מכולת שבמקרה הכינונו מראש... סוג של פנטזיה... וזה עובד הפוך לגמרי מהחיים האמיתיים, שם אתה פוגש אדם ואתה איתו, גם בגלל וגם למרות מי שהוא ומה שהוא... יש באתרים האלה המון ביקורתיות, המון רדידות, המון צורך או רעיון שכזה של פאסט-לאב... כאילו הכל יפול עליך בבום ותפגוש את איש/ת חלומותיך... ככה, מוכן... זה הרי לא יקרה.

אני חייב לחדד כאן נקודה :

אני מאמין האמונה שלמה במשפט "איש באמונתו יחיה" - ומי שבוחר למצוא את שותפו/שותפתו לחיים דרך אתרי הכרויות - שיבושם לו. אני בהחלט מבין את רוח התקופה ואת שגרת היום יום שלעיתים מפריעה או מונעת לחלוטין את היכולת להפגש עם אנשים שונים וע"י כך אולי למצוא מישהו בעל מכנה משותף לשלי ובלה בלה בלה..... וכל מה שעושים זה למעש לזרז את הנושא. מבין, בהחלט מבין - אומנם אני קורא לזה סוג של פס יצור.. שאלון או אפילו ראיון עבודה - מתאים סבבה - לא מתאים נעבור למועמד הבא. השאלה שלי הייתה ותמיד תהיה - מה בוער ? למה הכל אינסטאנט ? למה הכל חייב להיות כאן ועכשיו ? למה תמיד אנחנו הולכים על דיל של "הכול כלול".... גם כשיצא לי לדבר עם אנשים זרים בטלפון (לרוב לא על מנת להפגש - אלא סתם סקרנות טבעית לאחר צ'טים או מסנג'ר ארוך...) אף פעם לא התנתי תנאים לאם - אז... השיחה היתה לשם שיחה - והמשמעות הייתה ענקית - יש זרימה של שיחה או לא. אף פעם לא הבנתי את אלה שפוסלים "מועמד" בגלל קריטריון אחד או שניים ומונעים מעצמם דייט שיכול להיות מאוד חביב בפני עצמו - גם אם לא יצא מזה עתיד זוגי מזהיר.... אבל שוב - איש באמונתו יחייה.....

shaniza

New member
הגיוני

ברור שעם כל ההיצע שקיים באתרים האלה... אנשים ירצו לחסוך מעצמם את "בזבוז הזמן" של ערב שלם (גם שעה שעתיים נחשב) על מישהו שלא מתאים לדרישות... זו בדיוק הסיבה שאני נמנעת במקום לבוא מוכנים מראש- אחרי ששיננו את טופס ההיכרות ואנחנו בdo and dont do כדי להמשיך להרשים... עדיף שיהיה אפשר ללמוד על הבן אדם במהלך התפתחות העניינים... לגלות כל פעם עוד משהו שהוא אוהב ולא אוהב... זה כל הקסם...

orrin

New member
המממממממ

אתרי הכרויות...... אתרי הרויות מאיצים תהליך שאולי היה קורה אחרת אבל לאט יותר. במקום שאת במקרה תפגשי גבר ותתחילו לקשקש על הא ודה ותעברו לטלפון ואחרי שבועיים הוא יתתעורר אצלך בשבת בבוקר- הכל נהיה מתוכנן מראש. שוק ידוע- את יודעת את כל התכונות, את יודעת מה את מחפשת, האביר על הסוס הלבן מתואר לך החל ממראה חיצוני וכלה בתכונוח אופי ומבחני אישיות וכל מה שאת צריכה זה לבחור. וזה הקטע שמפחיד אנשים- לבחור. כי זה לא טבעי, כי אני לא יודע אם יש או אין ביננו כימיה, כי אני לא יודע אם אני אוהב את החיוך שלה או לא, כמה הוא מטורף או לא וכו' וזו הסיבה שזה הפך לשוק. ויש דרך להמנע מחקירות שבכ- קוראים לזה הומור. להבהיר שכל הפרטים היבשים לא מגדירים אותך- כי את הרבה יותר מהם. ויש גם דברים חיוביים באתרים כאלו- אם שניה לחלוק על עמיתי המלומדים. זה מקצר ומפשט תהליכים, לכל הביישנים שבחיים לא יתחילו עם מישו ולא יודעים מה לעשות עם עצמם כשמתחילים איתם זה עוזר, לכל אלו שמחפשים משו ברור יותר.... כי בסופו של דבר האינטרנט זה רק מקום. יש שם פסיכים ויש שם נסיכים ויש שם צפרדעים- כמו בכל מקום אחר.

למעלה