==2==סתם כמה תמונות שצילמתי אתמול...
האוטובוס הזה נסע ברחוב הבריגדה בהרצליה לכיוון מערב.
==3==סתם כמה תמונות שצילמתי אתמול...
==4==סתם כמה תמונות שצילמתי אתמול...
==5==סתם כמה תמונות שצילמתי אתמול...
==6==סתם כמה תמונות שצילמתי אתמול...
==7==סתם כמה תמונות שצילמתי אתמול...
==8== ואחרונה .סתם כמה תמונות שצילמתי אתמול...
מטוס O303 , שיהיה==8== ואחרונה .
ולסיום: זה "מטוס" מסוג אחר שצילמתי דרך החלון הקדמי במכוניתי ברחוב אחוזה ברעננה בשעת השקיעה. [ואל נא תדאגו, זה היה ברמזור אדום...].
סניף תמח"ת==8== ואחרונה .
ולסיום: זה "מטוס" מסוג אחר שצילמתי דרך החלון הקדמי במכוניתי ברחוב אחוזה ברעננה בשעת השקיעה. [ואל נא תדאגו, זה היה ברמזור אדום...].
סתם כמה תמונות שצילמתי אתמול...
לא ארז, אל תעלב!!!ועוד פעם![]()
![]()
אני מבין שאף אחד לא רוצה פה את התמונות שלי. טוב, מה לעשות, יש כאן צלמים יותר טובים ממני. אני כבר מ"הדור הישן"![]()
אז מה? צריך להפציץ כדי שישימו לב?לא ארז, אל תעלב!!!
ב"ה לא . אני לא מרשה לך רוצים מאוד תמונות שלך! אבל לא כ"כ שמים לב... . אם זה היה שרשור של 12 אז היו שמים לב.
ועכשיו אני באמת מבקשאז מה? צריך להפציץ כדי שישימו לב?
אני לא צריך שיכתבו תגובות "WOW איזה תמונות" באמת שזה לא העניין. גם המטוסים הקטנים בטח לא מעניינים אף אחד והם גם לא שייכים אולי לתחבורה ציבורית. אבל שאף אחד לא יגיב לפחות על האוטובוס האחרון? לא חשוב.
לא. אבל אני מאוד נהנתי....אז מה? צריך להפציץ כדי שישימו לב?
אני לא צריך שיכתבו תגובות "WOW איזה תמונות" באמת שזה לא העניין. גם המטוסים הקטנים בטח לא מעניינים אף אחד והם גם לא שייכים אולי לתחבורה ציבורית. אבל שאף אחד לא יגיב לפחות על האוטובוס האחרון? לא חשוב.
היי אז צ'מע אחי....אז מה? צריך להפציץ כדי שישימו לב?
תודה לך על התמונותועוד פעם![]()
![]()
אני מבין שאף אחד לא רוצה פה את התמונות שלי. טוב, מה לעשות, יש כאן צלמים יותר טובים ממני. אני כבר מ"הדור הישן"![]()
צודקועוד פעם![]()
![]()
לחובבי הכרטיסניותסתם כמה תמונות שצילמתי אתמול...
וזה מוקדש לך ארז!!.לחובבי הכרטיסניות
ב"ה בלעדי לפורום תח"צ הסתקלו פה . כרטיסנית MAN NL !!
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.