סתם כמה תמונות שצילמתי אתמול...

מצב
הנושא נעול.

ארזS

New member

האוטובוס הזה נסע ברחוב הבריגדה בהרצליה לכיוון מערב.

ארזS

New member
==5==

==5==
ואם שאלתם [או תשאלו] את עצמכם מה חיפשתי בשכונת גן רשל שבהרצליה, התשובה היא ששם נמצא מסלול הגישה של המטוסים לשדה התעופה של הרצליה ["פיינל 29" למי שמתעניין במונחים]. והסיבה שנסעתי לשם במיוחד היתה לצורך "ניסוי כלים" במצלמה חדישה ביותר Konica Minolta Dimage Z2 שקיבלתי בהשאלה לניסיון מיוחד לבקשת בעל המצלמה [שהיה איתי שם] כדי לנסות את המצלמה בצילומי מטוסים בתנועה. [אם תלחצו על הלינק תוכלו לראות פרטים על המצלמה המעולה הזאת]. והנה מטוס מסוג ססנה 172 של חברת צ'יף אייר שבא לנחיתה בהרצליה.

ארזS

New member
==8== ואחרונה .

==8== ואחרונה .
ולסיום: זה "מטוס" מסוג אחר שצילמתי דרך החלון הקדמי במכוניתי ברחוב אחוזה ברעננה בשעת השקיעה. [ואל נא תדאגו, זה היה ברמזור אדום...].

מטוס O303 , שיהיה../images/Emo8.gif../images/Emo6.gif

==8== ואחרונה .
ולסיום: זה "מטוס" מסוג אחר שצילמתי דרך החלון הקדמי במכוניתי ברחוב אחוזה ברעננה בשעת השקיעה. [ואל נא תדאגו, זה היה ברמזור אדום...].
מטוס O303 , שיהיה

846

Active member
סניף תמח"ת

==8== ואחרונה .
סניף תמח"ת

ארזS

New member
../images/Emo10.gif ועוד פעם ../images/Emo10.gif

ועוד פעם

אני מבין שאף אחד לא רוצה פה את התמונות שלי. טוב, מה לעשות, יש כאן צלמים יותר טובים ממני. אני כבר מ"הדור הישן"

צחקן

New member
לא ארז, אל תעלב!!!

ועוד פעם

אני מבין שאף אחד לא רוצה פה את התמונות שלי. טוב, מה לעשות, יש כאן צלמים יותר טובים ממני. אני כבר מ"הדור הישן"
לא ארז, אל תעלב!!!
ב"ה לא . אני לא מרשה לך רוצים מאוד תמונות שלך! אבל לא כ"כ שמים לב... . אם זה היה שרשור של 12 אז היו שמים לב.

ארזS

New member
אז מה? צריך להפציץ כדי שישימו לב?

לא ארז, אל תעלב!!!
ב"ה לא . אני לא מרשה לך רוצים מאוד תמונות שלך! אבל לא כ"כ שמים לב... . אם זה היה שרשור של 12 אז היו שמים לב.
אני לא צריך שיכתבו תגובות "WOW איזה תמונות" באמת שזה לא העניין. גם המטוסים הקטנים בטח לא מעניינים אף אחד והם גם לא שייכים אולי לתחבורה ציבורית. אבל שאף אחד לא יגיב לפחות על האוטובוס האחרון? לא חשוב.

ארזS

New member
ועכשיו אני באמת מבקש

אני לא צריך שיכתבו תגובות "WOW איזה תמונות" באמת שזה לא העניין. גם המטוסים הקטנים בטח לא מעניינים אף אחד והם גם לא שייכים אולי לתחבורה ציבורית. אבל שאף אחד לא יגיב לפחות על האוטובוס האחרון? לא חשוב.
ועכשיו אני באמת מבקש
שאף אחד לא יגיב, כי זה כבר לא יהיה לעניין. תנו לשירשור הזה להעלם מהאופק.

צחקן

New member
לא. אבל אני מאוד נהנתי....

לא. אבל אני מאוד נהנתי....
ב"ה אבל שחתי להגיד "תודה" אז אני אכתוב עכשיו "תודה" . ועוד מעט הפתעה...
..

elians

New member
היי אז צ'מע אחי....

היי אז צ'מע אחי....
ראיתי את התמונות שלך, ואת השרשור שלך התמונות אמנם יפות מאוד, ויש לך את הטאצ' אבל כלפי אישית , אני מחבב רכבות ומתעב אוטובוסים למען האמת או מטוסים בכלל.... תאמין לי ... שאם הייתמצלם רכבות ומשרשר זאת היית זוכה למקום כבוד במחשב שלי והייתה תיקייה על שמך בגלרייה האישית שלי במחשב

מצב
הנושא נעול.
למעלה