סתם כי משעמם וזה הצחיק אותי...

Hamall

New member
סתם כי משעמם וזה הצחיק אותי...

ידידה שלי ניסתה לרשום את מכונת כביסה לאתר של אינציקלופדיה מטאליום וזאת התגובה שהיא קיבלה: UnDERtakER (3:44 AM) : Sorry Undertaker, Encyclopaedia Metallum was forced to reject your submission for the band Mehonath Kvisa (Israel), for the following reason: What the fuck does this noise core crap have to do with heavy metal? Sincerely, Encyclopaedia Metallum :) בכל אופן, שמעו מכונת כביסה! הם לא מבינים כלום!

a_duck

New member
סתם חרא.. לא מבינים במוזיקה איכותית

!!! צריך להחרים אותם!

l o s t

New member
תאמרו להם שהם שונאי ישראל

והם אנטישמיים ואז תשלחו להם ת'ספליט של מכונת כביסה וטרוריסט 666

Kouryuu

New member
^-^

"What the fuck does this noise core crap have to do with heavy metal?" חחח, הצחיק גם אותי. נו, אתה יודע מה דעתי בדבר, ולא מתחשק לי להכעיס אותך שוב. אנטישמיים. ^-^

Serpent King

New member
אין קשר לאנטישמיים

יש שם כבר להקות מישראל הם גם לא רצו להכניס את rompeprop, והם בכלל מהולנד

חח אני אהבתי את התגובה שלהם.

כנה ומשעשעת. ממ אני חייב לומר Expanding Senses של דארקיין פשוט מעולה. שומע אותו כרגע, פשוט כיף.

the philosopher

New member
גור מכונת כביסה-שעת סיפור

הייתי בצפון, בכפר יובל.. אז מישהו מהכפר סיפר לנו על איזה פיגוע שהיה ב76 בכפר שחדרו מחבלים... ואיזה אמא ששמעה את המחבלים מתקרבים לבית שלה הכניסה את התינוק שלה לתוך מכונת כביסה והיא והבן השני שלה מתו והתינוק ניצל אחרי שהוא היה שעה וחצי בתוך מכונת כביסה.

Hegze

New member
נחמד

לא שמעתי את סיפור המחבלים של כפר יובל שלנו היה ממש סטייל ירו באחד ואת השני פיצצו במיכוורת.. כאילו ממש... ראיתי תמונה של רגל זרוקה מתישהו. לא זוכר גם איפה

ShMo0LiKiPoDa

New member
אם כבר הזכרת את זה..

הייתי בנמלה ובחוץ בפינה קטנה וחשוכה היה רשום mehonath kvisa rulez wtf ?...!?!? הייתי בשוק :)

DEATHRUCTION

New member
גם אם תלך לראשון לתחנה המרכזית

ברציף הראשון מכיוון האנגר 24...יש שם תחנה לב"ש...רשום שם גם...

ShMo0LiKiPoDa

New member
חח לא לא אתה לא מבין..

הנמלה זה כזה חור של כל הפריקונים שבטוחים שנירוונה זה גרינד.. למה שמישהו מהם יכיר את מכונת' כביסה?!.. זה יותר מפתיע מבד"כ.. :)

למעלה