סתם יום של חול

meravhs

New member
סתם יום של חול

נכנסתי לפורום אחרי כמעט חודש שלא התעדכנתי מה קורה אצל כולם, לפני שאקרא את ההודעות, יש בי תחושה מאוד מוזרה שקשה לי אפילו, להבין מה אני רוצה לכתוב. נכנסתי למין מלנכוליה כזו כנראה בגלל בדיקת התפתחות שנערכה לעפרי היום. לא אמרו לי משהו שאיני כבר יודעת ולא בישרו לי ניסים ונפלאות ובכל זאת יש בי תחושה מוזרה של כלום. לא בוכה ולא צוחקת. אני לא יודעת בינתיים אם אני אשלח הודעה זו, אבל בינתים אני מעלה את זה על הכתב אולי אצליח להבין מה היה כל-כך מדכא בבדיקה. זו כבר פעם שניה שהיינו אצל רופא התפתחות וזה קרה גם בפעם הראשונה. הפעם היינו אצל רופאה שמתמחה בהתפתחות עם שילוב ראייתי לקטנטנים. נאלצנו לחכות שעה וחצי בחוץ משום ששינו לנו את שעת הבדיקה ואף אחד לא הודיע לנו, כבר 24 שעות אני כולי בתכנונים מתי עפרי צריכה לאכול / לישון כך שתהיה עירנית לבדיקה (יש לה נטיה להירדם תמיד בשעת השין). ואכן הצלחתי. בשעת הבדיקה הייעודה עפרי היתה עירנית מתמיד, חייכנית ומלאת מרץ. אחרי שעה וחצי עפרי כבר היתה רדומה, עוד לפני שנכנסנו לחדר. רופאים כבר אמרו לי שאולי כדאי שעפרי תיבדק ע"י נוירולוג משום שאף אחד לא מצליח לבדוק אותה בשעת עירנות מלאה. אני עדיין מתעקשת שבשעות העירות שלה שמשתנות עדיין ואינן קבועות, היא בסדר גמור. אז הפעם היה לי חשוב, התיזמון אני מתכוונת. בכל מקרה, איבדתי שם קצת את הסבלנות, הבעתי את כל תחושותיי כלפי הרופאה, ששינויים של שעה וחצי עדיף היה אילו היו נעשים בהפרשים של 24 שעות כפי שמצפים מאיתנו להודיע על איחור או אי הגעה ולעיתים אנו נאלצים לשלם אם לא הגענו ולא הודענו. למזלי הטוב, בדיוק בזמן, הגיע בהפתעה הפזיוטרתיסטית של עפרי שהחליטה שחשוב שהיא תעזור לרופאה להתרשם מעפרי ולהיות נוכחת בבדיקה. הרגשתי שהיא כמו גלגל הצלה, היא תוכל לעזור לי להעביר לרופאה תמונה מלאה על עפרי שהרי היא נפגשת איתה פעם בשבוע לשעה, לא כמו הרופאה שרואה אותה כל שלושה חודשים וכל זה בזמן שהיא ישנה. כמו שאמרתי, היא לא אמרה לי דברים שלא ידעתי אבל התחושה הכבדה הזו לא עוזבת אותי מאז שחזרנו, אני מהלכת כמו זומביט, אולי אני כועסת על עצמי שאיבדתי סבלנות ואמרתי את מה שחשבתי. אולי אני כועסת משום שלא ביקשתי בדיקה כזו נוספת אולי עם רופא אחר, אולי איתה. קראתי כך בחטף באחת ההודעות מאמא של אפון שבנה התהפך והוא בן 10 חודשים כרונולוגי, אולי אני מצפה לדברים מהר מדי. אני יודעת שכל מקרה הוא לגופו ואל לי לחשוב ולהשוות בין תינוקות שהלא כל אחד עבר דברים קשים אחרים, שהשפיעו שונה מאחד לשני. התחושה המרכזית שנשארה לי היא תחושת כאב. אני חושבת. אני יודעת שההודעה ארוכה ומייגעת. סתם יום של חול. מירב

מירב ../images/Emo24.gif

אני ממש מכירה את ההרגשה.......... גם אצלנו המרפאה בעיסוק במעקב השבועי הייתה מרוצה בדרך כלל, ובבדיקה של רופאת ההתפתחות כל כמה חודשים, הייתי יוצאת בלחץ ועם דמעות בעיניים. לא יודעת למה, אבל לרופאי התפתחות יש נטייה לראות דברים בנוקשות. במבט לאחור, אני יכולה לומר לך שבסוף הכל בסדר, גם אם לילדים שלנו יש קצב משלהם. עוד לא ראיתי ילד בכתה א' שזוחל, או לא מתהפך, או עם חיתול ומוצץ.......... צריך המווווווווןןןןןןןןןןןןןן סבלנות ובסוף זה יגיע. חשוב להיות במעקב ולבדוק שיש התקדמות, כדי שחס וחלילה, לא יתגלה משהו בעתיד ולא תדעו עליו.
ממני.......

../images/Emo65.gifקודם כל ולפני הכל קבלי |חיבוק

ועכשיו להודעתך...... יש לפעמים את הימים המרגיזים האלו שכל מה שבא לך לעשות זה ללחוץ Delete ושהיום הזה יעלם מהלוח ויימחק לעולמים. באמת מרגיז שמזיזים את שעת הבדיקה בשעה וחצי אחרי שיום שלם את בתכנונים איך להנדס את עופרי שתהייה עירנית ותראה את החוכמות שלה ואת כל מה שהיא יודעת ושהרופא תראה שהיאבאמת עירנית ובאמת מגיבה....מעצבן
אני יכולה לספר לך מנסיוני האישי עם המרכז להתפתחות הילד בחולון, שהרופא שבדקה את מאור בדיקות תקופתיות היא הבן אדם הכי מעצבן בעולם. הייתי מגיעה עם הילד לביקורת ובדיוק כמו שתארת הנדסתי את הילד שייה חייכן וערני , והיא ( הרופאה ) כל מה שהיה לה לעשות זה לקרוא את התיק של מאור ולהתחיל ללמוד אותו בזמן שאנחנו יושבים מולה ( למה לא לעשות את זה רבע שעה קודם ) ואחרי שגמרה לקרוא ולהטיח בי כמה שהילד רזה ורזה ורזה, נחשי מה היא שאלה אותי ( כאן אני ממליצה לכולם לשבת שלא תפלו מההלם) תגידי אמאל'ה , הוא נולד פג
הלווווווו אנחנו במעקב פגים אצלך, תתעורריייייייי ומכאן והלאה כל פעם שהיה לנו ביקורת אצלה , פשוט לא הגעתי. והכי חשוב...אל תצפי מעופרי לעשות דברים שילדים אחרים בגילה עושים, תני לה את הקצב שלה ותראי איך שהדברים יסתדרו - נכון אורן? ורק כדי לעודד אותך, אני מצטטת משפט שלך מלפני חודש "עופרי החלה סוף סוף לחייך ומאז לא מפסיקה, מדהימה" אז תרימי את הגוזלית שלך על הידיים תני לה חיבוק גדול תשאבי ממנה כוח להמשיך הלאה ולמחוק את היום הזה ( אמאל'ה אזה אורך של הודעה )
ים גלי כל שנבקש לו יהי...

26יפעת

New member
../images/Emo24.gif

כמו שכתבת, סתם יום, אני מאמינה שעכשיו, שעבר קצת זמן, הדברים נכנסו לפרופרציות אחרות... הגוזלית שלך היא הכי הכי, כי היא שלך, ושכל השאר יקפצו! אם הפיזיוטרפסטית מרוצה אין לדעתי שום סיבה לדאוג ובעיני היא יותר נחשבת מהרופא שבכלל לא מכיר את עופרי ושופט לפי שעה פעם ב-3 חודשים.

החרא הזה מלווה את כולנו

חוץ מזה שטוב שאמרת מה שאת מרגישה, אלו החיים של הורה של פג. הזמן יעבור וידיע יום שתנשמי לרווחה, אבל זה עוד ארוך, ככה נראה לי לפחות. שיעברו כל הבדיקות בשלום...

shirar1

New member
מירב, ההרגשה כ"כ מוכרת

אתה מחכה ומחכה, יודע שאתה רואה דברים אצל הילד, ובסוף כשמגיעים וזו לא השעה שלו זה ממש מתסכל. אני מבינה גם למה התפרצת ולדעתי גם הרופאה. אני יכולה להגיד לך מהנסיון שלנו, שיש הבדל של יום ולילה בין בדיקות ההתפתחות במכון להתפתחות הילד בתל השומר, שהיו דומות למה שתיארת, לבין בדיקות ההתפתחות במכון של מכבי בבני ברק (אחראי גם על אזור רמת גן), אליו הילדים מגיעים עם פיזיותרפיסטית שמכירה אותם היטב ומספרת לרופאה איך הם בדרך כלל - אבל עם עיניים מקצועיות יותר משלנו. אגב, שאלה - מה זאת אומרת רופאת התפתחות עם שילוב ראייתי ולמה? יש לעפרי בעיה בראיה?

קודם כל להתעודד כי..

הסיפור נשמע בדיוק כמן מה שעבר אצלנו בביקור האחרון אצל הנוירולוגית עילי נרדם (חיכנו שעתיים וחצי בתור) באנו ביום אחר, רצתי לפיזיותרפיסטית שלנו בהיסטריה והיא כמובן לא התרגשה. יש לציין ששתיהן נחמדות ומאוד מיקצועיות אבל, לפעמים לאנשים יש דרכים קצת קיצוניות לתאר דברים. מי הנוירולוגית שלכם ?

קרן פ

New member
../images/Emo24.gifאני חושבת שכולנו עוברים את

זה, הדאגה התמידית והמירוץ בין הרופאים כדי לשמוע שהכל (? ) בסדר, והאכזבה שהרי בבית הם עושים הכל וכ"כ יפה... שולחת לך הרבה חיזוקים ומאחלת לך ולכולנו שבוע נהדר, קרן

העיקר שיש התקדמות עקבית

אם מהבדיקה הקודמת לבדיקה הזו היתה התקדמות ב X דברים שאותם היא לא עשתה בבדיקה הקודמת, לאיתן כל הזמן חסרים שלושה חדשי התפתחות אפילו שהוא כבר בן שלוש אבל כל זמן שהוא לא מגדיל את הפער זה בסדר מבחינתי!

למעלה