סתם התלבטות...

סתם התלבטות...

אני נמצאת בשבוע 37.... וכבר שבועיים עם צירים לא סדירים וגם לא אקטיביים.... (יודעת מנסיון של שני הריונות קודמים...) אבל האם בכל זאת כדאי לקפוץ לחדר לידה רק בשביל להיות רגועה... להבדק על ידי רופא... לבדוק שאין פתיחה.... ולהתייבש שם חצי יום, או פשוט לשכב בבית ולחכות לצירים האקטיביים??????? ליהי

לי28

New member
יקרתי שלי... אחותי...

אני במקומך הייתי עולה לרופא שלי רק שיבדוק ואז לפי הצורך. אהובת אותך..ודואגת לך אה ואם הצירים עוד סבילים.. שבי בשקט זו ההכנה של הגוף לקראת הרגע הגדול.

אמיר.

New member
מבט של גבר עם נסיון...

הבה נחשוב בהגיון עדיף לקפוץ לחדר לידה ולגלות שבזבזת זמן מאר לא להגיע וחלילה (לא רוצה בכלל לחשוב) אין מה להפסיד נמללכת - קצת זמן וכסף ? בעזרת ה` - יהיו לך הרבה מאלו.. העיקר ! לידה קלה צאצא בריא וגידול קל ומלא נחת :)

עופריקו

New member
ליהי ...

אם ידוע לך מניסיון שזה לא הצירים האקטיביים אז נוחי לך בבית שימעי מוסיקה (המלצתי על שיר). ותמתיני בסבלנות, ו.... כזה יגיע זה יגיע...... ו..לידה קלה ..... אנחנו אחריך בתור עופר

נקיטה...

New member
ליהי יקרה...

מה שלא יהיה... שיהיה קל... שיגמר מהר... ו... שיהיה רק טוב.. חמודה... שיהיה בהצלחה. :cool: נקיטה

ODED99AA

New member
ליהי היקרה

נכון אני מתאר לעצמי שזה טירטור רציני במיוחד אבל לדעתי לא כדי לקחת סיכונים מיותרים מקווה שיבוא כבר השובב(כנראה נוח לו שם אז הוא לא ממהר לצאת) שלך עודד************

למעלה