סתם בא לי לפרוק את הלב.....

סנוקרמן

New member
סתם בא לי לפרוק את הלב.....

טוב אז ככה מה שיש לי להגיד זה שאני מבואס למה אני מבואס אתם שואלים אני מבואס בגלל כמה סנטמטרים אני נמוך וזה חרא אם רק היתי איזה 173 175 ככה אז היה לי את כל ההנות שיש בעולם הכל כולל הכל אהבה סקס כיפים באלגנים היתי הולך למסיבות כמעט כל חודש בכל חג היתי הולך למסיבה נהנה מהחיים ועודה כל מה שאפשר לעשות... אך איזה כיף זה היה אם היתי 175 אלוהים למה עשית אותי נמוך למה אוףףף זה לא פייר כמה סנטימטרים מזוינים מפיריעות ביני לבין כל ההנות שבעולם אוף זה כל כך מבאס אותי.... טוב תגיבו ותרשמו מה אתם חושבים ואם יש לכם איזה מתכון של סבתא או משהו שאוכלים וגובהים משהווו תספרו לי על אנשים שגבוה בגלל שהם עשו משהו אני לא יודע כבר מה..... העיקר תגיבו

אחי לא נראה לי שהגובה מונע ממך

את הסקס ההנאות והאהבה....... רק אתה מונע זאת מעצמך אני מכיר מלא גמדים שמזיינים חופשי

הלו בן אדם

איזה הגזמה אז מה עם אתה נמוך יש פוווול בנות שאוהבות נמוכים כמו שיש כאלו שאוהבות שמנים (כמוני..) יענטו לא שמנים אבל רכיכות... חחח

קבל מתכון!

אוקיי אז תקשיב טוב.. מה שאתה עושה.. אם באמת מדובר בכמה סנטימטרים בלבד... אז.. אתה הולך לחנות נעליים וקונה נעליים עם סולייה גבוהה (כמו פלטפורמות לבנות, אבל יותר קטן.. אתה לא צריך 10 ס"מ :) ואז כל עולם הזיונים, המסיבות פתוח בפנייך!! אבל אל תספר לאף אחד.. :) ותעשה את זה בהדרגה.. שלא ישימו לב.. תבוא אחרי חופש או משהו.. אחרי תקופה מסוימת שלא ראו אותך... ואף אחד לא ישים לב והכל יהיה בסדר... ותאמין לי שאם תגיע עם בת למצב שבו תצטרך לפשוט את הנעליים שלך... באותה נקודה לא ישנה לה ממש מה הגובה שלך :) אם אתה מבין למה אני מתכוון.... אבל אני מסכים עם הדרדס, שלא נראה לי שזה מה שמפריע.. זה אתה שמשכנע את עצמך שאתה נמוך והורס לעצמך את היסוכי מלכתחילה.. תהיה שווה, אז מה אם אתה קצת נמוך? אפשר לחשוב.. תחפש בנות שיהיו בגובה שלך.. רוב הבנות הן 1.60 - 1.67 (סטטיסטי)... חוץ מזה בן כמה אתה?

בידיוק מה שרציתי לומר!

לא חסרים בנים שהולכים עם פלטפורמות (כן כן, יש פלטפורמות לבנים..) וגם ראיתי מלא בנים שהולכים עם באפלו יפות כאלה, קצת יותר גבריות. חוצמזה, שאני גם חושבת שהגובה זה מה שמונע את זה. למה אתה חושב ככה

-נבואה שמגשימה את עצמה-

חומד,אתה זה שעושה מזה בעיה ובדיוק בגלל זה-זה נהפך באמת לבעיה רק כדי לנחם אותך ולעודד אותך אז אני אגיד לך שאני מכירה הרבה מאוד בנים נמוכים בגילאים 13-19 שעושים חיים,ויש להם אהבות,ואני בטוחה שלחלקם גם יש סקס,והם הולכים למסיבות,והם מבלים,ויש להם חברים,ויש להם ידידות,והם כמו כל אחד רגיל! כל בן אדם שיש לו "בעיה" חיצונית כלשהי,בד"כ הביטחון העצמי שלו ירוד גם-וזה מובן,מרגישים לא כמו כולם,שונים,שמשהו לא בסדר וכו' אבל הכל בתוכך,בראש שלך,כי ברגע שאתה עושה מהמראה החיצוני שלך משהו מוזר ובעייתי את הופך את זה לבעייתי גם בעייני שאר האנשים שסביבך... כי אתה בעצם מכניס להפם לראש שאתה לא שייך אליהם אתה מתרחק מהם לא משתתף איתם בפעיליות חושב כל הזמן שאתה שונה,שאתה פחות טוב,כועס שככה "יצאת" וכו' אני יכולה להגיד לך דבר אחד-תכניס לעצמך טוב טוב לראש,שברגע שתשנה את החשיבה העצמית שלך ותתחיל לאהוב את ע-צ-מ-ך ולא תעשה מעצמך שונה,אנשים יאהבו אותך,ואתה תאהב את החיים! זה אולי מצריך קצת עבודה עצמית אבל תאמין לי שזה אפשרי,תאמין לי. ואני מאוד אשמח לדבר איתך על זה באיסיקיו או במסרים יש לי הרבה מה להגיד לך על הנושא אז אם בא לך,תפנה אלי במסרים ונדבר הלאה

KEiN

New member
../images/Emo45.gif צודק!

הנבואה באמת מגשימה את עצמה, הדרך היחידה שבה בנות יאהבו את הגובה שלך, היא שאתה תאהב אותו, כי אם לא תרגיש נח איתו ישימו לב! ומרגישים בזה! אז תרגיש בנח! יש לי חברים (אני מטר שמונים וקצת) שהם מטר 70 (כלומר יותר נמוכים ממני בראש) ועשו פי 20 ממני (אם אתה יודע למה אני מתכוון)... אז צר לי להרוס לך את הסיבה לחוסר התעסוקה שלך, אבל הגובה זה ממש לא העניין...

Black §now

New member
קח עצה...

אני מטר 73 בערך.. ובנות לא רודפות אחרי אין לך מה לדאוג עם גובה לא משיגים זיון אתה יודע..

סנוקרמן

New member
לי יש פנים יפות ואפילו שאני נמוך...

בחורות מתחילות איתי אבל עם היתי גבוה אז בכלל

AcE666

New member
חחחח נו אז מה הבעיה שלך?

תתמודד עם מה שיש ותגיד תודה!! (אתה יודע שלילדים באפריקה אין דיוידי? תעשה טובה לפלסטינאים! תחזיר שטחים מהעצמך!) (חחח הייתי חייב...)

ליליוש

New member
אומרים ששמרים עוזרים לגבוה ו....

גם לתפוח הרבה הרבה.... אז תיהיה גבוה ושמן לא טוף טוף תקישב אין שום קשר בן זה שאתה נמוך להנה גם כשאתה נמוך אתה יכול לעשות את כל הכיף שבעולם אתה לא צריך לרחם על עצמך... תצא תבלה תראה עולם תכיר אנשים חדשים והעירק תעשה חיים...

RozwareZ

New member
כן יש הרבה בנים שהולכים עם פלטפורמו

ת... דנה אינטנשיונל... בנות פסיה... וכדומה... אתה יכול ללכת עם נעליים של קטרפילר או משהו בסיגנון... לנדרובר וכאלה שאיך שהוא הם דיי גבוהות.... אבל פלטפורמה
מה אתה פייג
בכל זאת אין שום קשר בין גובהה לסקס... ובמיוחד לא למסיבות... ולא אמרת מה הגובהה שלך בכלל אם אתה ממש נמוך אז בדוגרי יש... אבל זה לא שאתה 1.60 לפי מה שהבנתי... למרות שיש לי חבר 1.63 שלא חסר בנות שהוא היה איתם...

RozwareZ

New member
מצד שני

יש לי גם חבר נמוך גם בסיבות הגובהה הזה שלא היה... אז לך תדע

נווו....

לא פלטפורמה כמו של בנות, עקב. כמו פאבלו, שזה סתם כמו בלוק מלמטה. זה אופנתי בישוב במעפן שלנו... (עזבו את זה שכולם פה מנסים ליהיות הומואים..
)

RozwareZ

New member
יש הבדל בין נעל גבוהה

לבין פלטפורמה... וההבדל הוא ככה מגף(נעל גבוהה) = יפה פלטפורמה = הומואים....

חחחחחחחחחחחחח

נעל שנראית כמו נעל של בנים רק בלוק מתחת שנותן גובה זה הומואי, ומגף לא
פחחחחחחחחחח

למעלה