סתם אם מענין אתכם\ן לדעת:

סתם אם מענין אתכם\ן לדעת:

אני בכלל לא טבעונית או צמחונית או משהו בכיוון,אני אוכלת בשר דגים הכל... בעצם!! ושאלתי פה כי המליצו לי על התה פטל ואני לא כ`כ מאמינה בדברים האלה,אז רציתי לראות אם יש לזה איזה מקור..זהו

תה הפטל יקל על מכאוביך

אבל מכיוון שאת בכל מקרה מקצרת את חייך עם התזונה שלך, מה זה כבר משנה?

מההההההההההה?!

דמיונות שווא... טעות גדולה לחשוב שאי אכילת מאכלים מסוימים תקצר או תאריך את חיינו... כ`כ הרבה בנ`א לא היו טבעונים וחיים עד 120....לא המאכלים הם אלה שמקצרים חיוו של אדם אלה המעשים.. ואגב,תה פטל לא מקל על כאבים אלא מקצר את המחזור

Aaheli

New member
אמממממ.....אין איזה פורום של

צמחי מרפא וכאלה? לכי לשם. מה את רוצה מאיתנו? איזבל במחזור.

b0redavid

New member
איז!../images/Emo6.gif

לא כל תפוז צריך לדעת!

Aaheli

New member
כן ../images/Emo7.gif

כולם צריכים לדעת למה אני לא נחמדה ומגעילה וצינית ועצבנית

adash20

New member
אז אני היחידה שפשוט לוקחת אקמול?

למה לא אקמול בעצם?

ט ב ע ו ל

New member
אמממ שלי יש כאבי מחזור

אני לא לוקחת כדורים, אני לא משתמשת בכדורים בכלל כי הם נוסו על בעלי חיים. הכדורים היחידים שאני בולעת הם של סולגאר וזה ברזל B12 וכו'...

adash20

New member
אני יודעת שתרופות מנוסות על בע"ח,

אבל גם אקמול?? זה לא ממש תרופה... אני יכולה לעשות מאמץ ולהימנע מזה. סה"כ אני לא כ"כ סובלת בזמן מחזור.

cwen

New member
תנסי לקחת מגנזיום.

יש לזה השפעה מיטיבה על כאבי מחזור. תקני את אלה עם הויטמין B6 (יש של כל מיני חברות). לי זה עזר למיגרנות עקב מחזור, אבל שמעתי שזה גם טוב לכאבי מחזור עצמם. רק לא לקחת מעבר למינון שרשום על הקופסה.

גם אני לוקחת../images/Emo95.gif

יש לי כאבי מחזור בלתי נסבלים ביום הראשון-שני למחזור. רק נורופן פורטה..

adash20

New member
כנראה שאני ואת באותה סירה

גם אני צריכה רק ליום הראשון של המחזור. מלבד זה, אני לא נוגעת בתרופות (אני מאוד בריאה גם ככה). אז נורופן בסדר? הוא לא נוסה על בע"ח?

adash20

New member
לא אלוקים, הטבע ברא../images/Emo42.gif

ואף אחד לא הכניס לי את השטויות האלה לשכל, הגעתי למסקנה הזו לבד, אחרי שהבנתי שאני לא רוצה וצריכה חלקי בשר מדממים בצלחת שלי. ואני בטוחה שאם גם את היית יוצאת מהבועה שלך ורואה מה עבר על הבשר שלך לפני שהרגו אותו, כשהוא עוד היה חיה, לא היית קוראת לזה "שטויות". זה אולי נראה לך מוזר לברור בכזו קפדנות מה שאת מכניסה לפה- אבל אין לך מושג כמה זה חשוב לגוף שלך. לתרופות אני לא זקוקה, לא הייתי חולה כבר שנים. רופאת המשפחה שלי בכלל לא מכירה אותי

adash20

New member
לא נורא, גם טרולים צריכים לדעת

שדברים הם לא באמת כמו שהם נראים ושצמחונות זה הכי
(וטבעונות עוד יותר...)

למעלה