סתיו!!

noagdfan

New member
סתיו!!

יש הופעה של יוסלס ב-17.2 בירושלים. מממ... יש לך מושג איפה בירושלים?

noagdfan

New member
*שיעולסתיושיעול*

חולה על הלהקה הזו. היית במועדון הזה פעם?

noagdfan

New member
לא, מה פתאום.

הופעה של להקה שאני אוהבת

Ruby Moon

New member
אהה..

גומנאסאיי! סורי חח חשבתי שאת מופיעה^^ אם את מופיעה תגידי לי אני לא אחמיץ את זה^^

pilpelmemule

New member
הצוללת הצהובה.. מיפ מיפ?

ההרכב שלי שטס איתי לוושינגטון הקליט שם פעם.. דווקא יש לי את השיר במחשב.. יצא להם מצויין.. זה היה לפני שהצטרפתי בפרקשן.. אממ לא, לא הייתי שם.. אבל אני יכולה לשאול אותם איפה זה... אוףף הכל כל כך לחוץ לטיסה.. זה מחרפן.. כל כמה ימים חזרה.. ואתמול היה קונצרט ואז ישר חזרה.. ואני הייתי ממש עייפה.. אוף.. אבל שורדים.. העיקר וושינגטון
.. זה עדיין קצת הזוי שאנחנו באמת טסים.. אני חושבת שאפילו במטוס אני לא אבין את זה לגמרי.. הם בחרו בנו!
אעאע כןןן הם ממש טובים.. אני יודעת כמה שירים שלהם
it's alright dying love [כ"כ כייף לנגן את זה!!] state of fear... ולאזוכרת..

noagdfan

New member
מתי אתם טסים?

כן, אני יודעת שיש להם שירים יפים. הורדתי את כל האלבומים שלהם (לא הספקתי לשמוע עדיין). בינתיים אני שומעת רק כמה שירים שלהם.

pilpelmemule

New member
כן? יש לי מקורי את האחרון ו..

את זה שלפניו הורדתי.. ופה שם כמה שירים מכל מיני אלבומים קודמים.. אולי תשלחי לי את ההוא הלפני לפני אחרון? [אם יהיה לי זמן להתחבר..]

noagdfan

New member
No can do

אלבומים זה דבר גדול מדי לשליחה. אני אנסה להעלות את זה לאינטרנט.

noagdfan

New member
מאיפה קנית את האחרון מקורי?

מוכרים ברשתות כמו טאוור רקורדס?

pilpelmemule

New member
כן..../images/Emo13.gif

אבל ביקשתי גם את הלפני אחרון והם אמרו שהם לא מביאים אותו אז בגלל זה הורדתי..

AlmogT4

New member
יוסלס אידי.

אין לי את כל האלבומים אבל יחסית הרבה שירים..השיר האהוב עליי זה State Of Fear וידעתם שהוא הופיע בדיסק עם עוד הרבה שירים של אמנים מפורסמים ? כל הכבוד ליוזלס, מביאים לנו גאווה

pilpelmemule

New member
חחח נכון..

הם מוכשרים מאוד.. פעם השמעתי אותם לחברה שלי.. אני חושבת שאת my therapy מהלפני אחרון [no vocation from the world] והיא כזה: "את בטוחה שהם ישראלים? הם ממש טובים.." חחחחח

pilpelmemule

New member
אכן.. תודה!! ועוד משהו.

יש שבוע ספרות בבי"ס שלנו.. ויש גם הופעות.. אז אמרו שמי שרוצה להופיע שינגן רק שירי משוררים.. ורציתי ממש להופיע אבל לא הצלחתי לשכנע את הבנות.. אז יש מורה אחת לספרות שממש רצתה שהשבוע הזה יצליח והיא שמעה שאני ממש רוצה להופיע אז היא בנתה לי הרכב.. נשמע מוזר.. אבל ח'ניקית אחת מוכשרת בטירוף [בס, גיטרה, שירה..] ושני ז'ניקים.. בת ובן..לצערנו לא הצלחנו לשכנע את המורה הזאת שאיזה מיליון זמרים שאנחנו אוהבים הם משוררים... אז אנחנו מנגנים את כמו בלדה ויש לי רעיון מצויין לעיבוד ודיברנו על זה.. זה יכול להיות מגניב לגמרי.. נעשה פתיחה ובית שקט ואז פתאום בפזמון נעביר את הגיטרות לדיסטורשן [או איך שכותבים את זה] ואני אעשה איזה מעבר תופים חזק כזה ואז ננגן יותר מהר ונעשה מין גרסת רוק מוזרה לשיר.. ואז נעשה מעבר עם פריטה מהירה כזאת כמו בפאנק [Pאנק לא Fאנק כמובן] ואז קצת סולואים וסיום.. נשמע נחמד, לא? נקווה שילך לנו טוב.. וזהו.. חשתי צורך עז לספר לכם
שבת שלום

AlmogT4

New member
Pאנק תמיד נשמע מצויין ../images/Emo8.gif

את השיר אני לא מכיר..או שאולי כן ולא זיהיתי ככה..בכל זאת נשמע מצויין, למה לא. יש לי יום ראשון טיול שנתי לרמת הגולן, שזה שלושה ימים עד יום שלישי, שביום שלישי נהיה בחרמון^^. ואז יום רביעי יש חופש אז אני נוסע לת"א עם חברים, וכשאני חוזר מת"א אני מקבל את הגיטרה חשמלית סוףסוף
. ואז יום חמישי יש תעודות ואמרוה להיות תעודה לא רעה, יום שישי יש איזה הפנינג תעודות אז לא לומדים ויש הופעה של להקה של י"בניקים מהבצפר
הולך להיות שבוע טוב, סופשבוע נעים לכולם

pilpelmemule

New member
וואי כייף לך... חחחח תהנה!../images/Emo13.gif

לי יש היום חזרה.. מחר חזרה [בהרכב אחר] יום שני אני עושה מלא דברים שלא הספקתי ביום ראשון.. יום שלישי חזרה שוב.. רביעי עושה דברים שלא הספקתי ביום שלישי בגלל החזרה.. חמישי חזרה.. חחח יופי של שבוע.

למעלה