סתיו?!

pilpelmemule

New member
כי לא הייתי אתמול כל היום בבית..../images/Emo13.gif

היה הכיייי מעולללהההה בבעעעווולללםםםםםם!!!!!!!!!!!!!! אעעע! הופעתי! פעמיים! פעם בסולו ופעם עם הבנות ההן!!! אני לא בטוחה מה גרם לזה שעלינו.. אולי זה היה הסולו שאמרתי להן שאני עושה, אולי זאת היתה מישהי מהשכבה שפתאום אמרה שהיא רוצה לשיר איתנו.. אולי זה בגלל שהיינו הכי גדולים.. אולי בגלל שרצינו להראות לבנים מהשכבה שגם אנחנו יכולות לעשות להקה.. טוב.. לאט לאט.. פתחתי את הערב עם הסולו.. היה סרט קצר של מוגלי [הנושא של המסיבה היה ג'ונגל מהסרטים] ויש שתי במות.. אחת של ההצגה ואחת, עם כלים, של מופעי המוזיקה, אז במהלך הסרט עליתי לבמה וישבתי שם.. אני לא יודעת אם זאת רק אני אבל הרגשתי שהסרט היה ארוך כל כך.. הוא לא נגמר.. בסוף כשהוא נגמר נכבה האור ואז נדלק בבמה שלי.. כל הפרצופים הסתובבו אליי.. כל החברים מהשכבה התחילו לעודד אותי אז חייכתי חיוך גדול והתחלתי.. משם זה כבר זרם.. סיימתי את הסולו.. וירדתי מהבמה לתוך מלא חיבוקים ואנשים מפרגנים כל כך!!! כולם אמרו לי שהיה טוב.. וועע איזה בית ספר מעולה יש לי.. מפרגן כל כך.. אח"כ היה קטע הנחיה ואיזה ריקוד של ז'ניקיות.. וכולנו צעקנו להן יאללה ז'ניקיות.. חחחחח.. חמודות.. כל הכבוד שהן העיזו לעלות כבר ב-ז'.. אח"כ אני לא ממש זוכרת מה היה בגלל ההתרגשות ואז מישהו סימן לנו [הבנות] שאנחנו צריכות לעלות.. עלינו.. הבאסיסטית סימנה לי להתחיל [אני מתחילה עם בס-סנר-בס ואז כולם ממשיכים ביחד] ואז הגיטריסטית לא התחילה.. אז הפסקנו. וחשבנו וועע איזה גרוע.. אבל אז כולם עודדו אותנו ומחאו לנו כפיים אז התחלנו שוב ויצא לנו מעולה!! וכולם היו אם פרצוף כזה של "להקת בנות??" ואז שוב ירדנו לחיבוקים ואנשים טובים בבית הספר... את השאר אני לא זוכרת.. הייתי עסוקה בלהיות נרגשת שעברתי את זה.. היה כייף כל כך.. גם אח"כ.. כי היינו הכי גדולים..
אני מקווה שיהיה לכם כח לקרוא הכלל... תודה לכם

AlmogT4

New member
סתיו!

כל הכבוד !! את רואה שהיה לך אומץ והיית נהדרת !

noagdfan

New member
אני כל כך שמחה שהיה לך כיף!

עכשיו את רואה שאת יכולה לעשות את זה, ועוד לעשות את זה טוב מאוד! גאה בך נורא!!

12111 מיכל

New member
../images/Emo24.gifסתיו../images/Emo24.gif

אני כל כך שמחה שהצלחת ושהיה לך כיף רואה שהצלחת

adi23e

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifכל הכבוד!!

וואו - איזה יופי! חחח - תפסת שני ציפורים במכה אחת: גם סולו (זוכרת שהצעתי לך לעשות סולו.. כל הכבוד!) וגם עם הקבוצה
גאה בך!

SadClown

New member
סתיושש מדהימה אחת! ../images/Emo24.gif

כל הכבוד! אני מאוד שמחה בשבילך. רק ה-צ-ל-ח-ה בהמשך הדרך!!!

pilpelmemule

New member
תודההה../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo24.gif ייאיי! חח

למעלה