סרפרי שוה כל שקל..(יאללה,צאו מזה!:)

לושלוש

New member
סרפרי שוה כל שקל..(יאללה,צאו מזה!:)

ב``ה לפני שאני פוצה פה: (קיששששש, את ענקית!!! תודה.[הייתי חייבת:)]) כל משפט - משפט!!! תקראו טוב ותנסו לשים לב גם למשפטים הפחות שקופים... ;-) נראה לי שזה שווה את האורך.. בכולופן לדעתי :)) ### ``אני חושבת שיותר אנשים היו חיים היום, אם עונש המוות היה קיים`` - ננסי רייגן ``אז לא ידעתי שאהיה היום בחדר הזה`` - דן קוויל מסביר מדוע התחמק משירות צבאי ב- 1969. ``ואכן, תושבי סן פרנציסקו ששרדו אחרי רעידת האדמה, מודים לא-ל הטוב שהשאירם בחיים. אך אלו שמתו, כמובן, יודעים שחייהם השתנו לבלי היכר`` - חברת קונגרס, ברברה בוקסר. ריקודים סלוניים קיימים משחר הציוויליזציה, והם מהווים גורם מכריע בהתפתחות האנושות`` - סנטור הואוול הפלין. ``תמיד תלך ללוויות של אנשים אחרים, אחרת הם לא יבואו לשלך`` - שחקן בייסבול, יוגי ברה. ``ועכשיו, בבקשה, שכל אחד מכם יקום ויציג את עצמו`` - יו``ר בית הנבחרים גיב לואיס, לפני קבוצת נכים בכסאות גלגלים. ``הנשיא החליט להתערב באופן אישי כדי להביא להפסקת הירידה בשיעור הילודה בצרפת`` - דובר של שארל דה גול. ``אי אפשר לעשות שלום לפני שהמלחמה נגמרה`` - רפאל איתן. ``קרל לואיס, איזה אצן מדהים... כל הזרועות שלו וכל המרפקים וכל הברקיים רצים באותו כיוון`` - שדר ספורט של ה-BBC, דיוויד קולמן. ``יש לי דעות מוצקות משלי, אבל אני לא תמיד מסכים איתן`` - ג`ורג` בוש. ``אתה ממש הצבעת כרגע על הבעיה הבוערת שאנו מנסים לפתור`` - מועמד לנשיאות, ג`ק ריינס, אחרי שעיתונאי העיר לו שתוכנית עשר הנקודות שלו כוללת רק תשע נקודות. ``אני לא רוצה לטעון שהשמיים נפלו, אבל אין ספק שהמלך הוא עירום. למרות המאמצים ההרקוליאניים של המועצה, אנחנו עדיין רק בקצה הקרחון`` - חברת מועצת העיר ניו-יורק, צ`ארלס מילארד. ``אזרחי אמריקה היקרים, אני שמח להודיעכם שחתמתי על צו המוציא את רוסיה מחוץ לחוק לעולמי-עד. ההפצצה מתחילה בעוד חמש דקות`` - רונלד רייגן, בודק מיקרופון- בשידור חי. ``לא יהיה זה מוגזם לקבוע שהקולות הצפים עלולים להגיע למועמד זה או אחר`` - ג`ורג` בוש. ``נעשה פשע פוליטי חסר תקדים בתולדות המדינה, ונדמה לי בתולדות הדמוקרטיה`` - ביבי נתניהו על ``הקלטת הלוהטת``. ``אם כדור השלג הזה יתגלגל, הוא יצית אש בכל המדינה`` - ראש הוועדים בקנדה, רוברט תומפסון. ``אתה יכול להוביל סוס מת אל הנהר, אבל אתה לא יכול להכריח אותו לשתות`` - ראש העיר טורונטו, אלן למפורט. ``הבה נרים כוסית לחיי מדינת בוליביה`` - ר. רייגן, בברזיל. ``הבעיה היא שלבתי הקברות יש דימוי קודר. הציבור מקשר אותם עם מוות`` - הבישוף מווילס. ``כל הנשים בארמון שמרו את הנעליים שלהן בחדר ההוא. המשרתות, כולן`` - אימרלדה מרקוס, על 3,200 זוגות נעליים בחדרה. ``הוא כנראה עשה את הסרט הזה לפני שהוא מת`` - שחקן בייסבול, יוגי ברה. ``הקולנוע האמריקאי ממשיך להציג רק את הצד השלילי של מלחמה גרעינית`` - סנאטור בארי גולדווטר. ``מה, באמת? מה לדעתכם עומד מאחורי זה?`` - רונלד רייגן, על הפצצת הכור בעירק. הכנסה נמוכה היא הסיבה העיקרית להימצאותם של אנשים מתחת לקו העוני`` - מסקנות ועדת החקירה האמריקאית למלחמה בעוני, 1973. ``לאנשים עם הכנסות גבוהות יש בד``כ כח קנייה גדול יותר מאשר לאנשים עם הכנסות נמוכות`` - הצהרת הסיכום של כנס איגוד לשכות המסחר בבריטניה, 1956. ``ביום ראשון אחר הצהרים תצא תהלוכה מהכנסייה לכיכר העיר. אבל אם ירד גשם, התהלוכה תצא ביום ראשון בבוקר`` - הודעת עיריית סן אנטוניו. ``כשהייתי באנגליה ניסיתי מריחואנה פעם או פעמיים, ולא אהבתי את זה, ולא לקחתי את זה לריאות`` - מועמד לנשיאות, קלינטון. ``הוא האגם היחיד בארץ שמפלס המים שלו לא יורד`` - שמעון פרס על יעקב אגם. ``עץ הוא עץ, כמה אפשר להסתכל על עצים?`` ``80% מזיהום האוויר בא בכלל מהעצים`` - רונלד רייגן. ``העיניינים יותר דומים למה שהם כרגע מכפי שהיו אי פעם``- ג`ראלד פורד על מצב האומה. ``לבנון הוא ההוכחה שאפשר לעשות שלום בר קיימא במזרח התיכון`` - שר החוץ הצרפתי, קלוד שסון, ספטמבר 1968. ``אם לינקולן היה חי היום, הוא היה מתהפך בקברו`` - ג`ראלד פורד. ``אדם לא יכול להיות בשני מקומות, אלא אם כן הוא ציפור`` - חבר הפרלמנט האירי, בויל ראש. ``אנחנו לא עוסקים בהפצצות, אלא בסיוע אווירי לכוחות הקרקע`` - מפקד כוחות חה``א האמריקאי בוויאטנם, גנרל דייויד אופפר. ``עונש המוות הוא ההכרה של החברה האמריקאית בקדושתם של החיים`` - סנאטור אודן האץ`. ``בכל מדינה שהקומוניסטים השתלטו עליה, הדבר הראשון שהם עשו היה לאסור קרבות תרנגולים`` - סנאטור ג`ון מונקס. ``הסכם בע``פ אינו שווה את הנייר עליו הוא חתום`` - מפיק הסרטים, סמואל גולדווין. ``יש לי עשרה זוגות נעלי ספורט, אחד לכל יום בשבוע`` - סמנתה פוקס. ``...12 נקודות, כשלמובילה יש כבר 23. לא צריך להיות גאון כדי לראות שזה מתחת לחצי`` - שדר ספורט של ה-CBS, לואי נל. ``אין לנו צנזורה. יש לנו הגבלות על מה מותר ומה אסור לדווח`` - דובר ממשלת דרא``פ, לואי נל. ,הכושי השחור הגדול, בוקר וואשינגטון... אה, סלחו לי, התכוונתי לומר, המחנך השחור, המחנך הכושי השחור הגדול`` - רונלד רייגן בטקס גילוי המצבה של בוקר וואשינגטון. ``זאת הייתה תקופה חשוכה בהיסטוריה של האומה שלנו`` - דן קוויל על השואה. ``הנשיא יודע מה קורה. זה לא אומר שקורה משהו`` - דובר הבית הלבן בתקופת ניקסון, רון זיגלר. ``האינטרסים של המעביד ושל העובד הם זהים בתשעה מכל עשרה מקרים. הייתי אומר אפילו, בתשעים ותשעה מכל עשרה מקרים`` - שר החוץ הבריטי, לורד קורזון. ``בעיקרון, הרחובות בפילדלפיה בטוחים. אנשים מסויימים הם שהופכים אותם לבלתי בטוחים`` - רה``ע פילדלפיה, פרנק ריצו. ``קשה מאוד לעשות תחזיות, במיוחד בקשר לעתיד`` - מועמד לנשיאות צרפת, אלן פירפיט. ``סכנה! נגיעה בכבל הזה גורמת מוות מידי! מי שיתפס נוגע בכבל, יועמד לדין`` - שלט בתחנת רכבת באילנוי. ``אם השפה האנגלית הייתה מספיק טובה בשביל אדוננו ישו, היא מספיק טובה גם בשבילי``. ``אפילו לנפוליאון היה ווטרגייט`` - מאמן בייסבול,דיוויד אורסק. ``אנחנו נמצאים בעיצומה של מגמה בלתי הפיכה לכיוון שלום בעולם. אבל זה יכול להשתנות`` - דן קוויל. ### חסכתי ממכם את המשפטים של מר עייזר וויצמן (כאילו שאני ליקטתי את המשפטים האלה...) ;-) (עצה אישית לתלמידים שביננו- תלקטו את המשפטים של המורים שלכם... מדהים כמה שטויות הם אומרים... :) ) ביי לאיזה יום-יומיים-שלושה-ארבעה-חמישה... תשרדו, שלוש.

התפרצויות צחוק נשמעו מחדרי...

מספרים שככה אדם אחד התחיל לצאת מדעתו. ענק! אין מילה אחרת. חובה לקרוא. תודה, לושלוש!!!

ת^עלול

New member
ענקקקק

פשוט גדול (חוץ מאיזה שתים שלוש שלא הבנתי) אגב, המשפט האחרון: ביי לאיזה יום יומיים שלושה וכו`, הוא גם חלק מהציטוטים??

ST

New member
לושלוש... הודעת היום!

מן הסתם את לא תהיי כאן בימים הקרובים כדי לקרוא את זה... אבל אני סומכת עלייך, שכשתחזרי, תקראי... אז... מזל טוב! אסתי.

מיקי*

New member
לא סתם זה זכה בהודעת היום!

יישר כח! זה פשוט מדהים לשמוע לפעמים את השטויות שאנשים אומרים. ובנוסף כל המביא דבר בשם אומרו מביא גאולה לעולם (זה נאמר גם על שטויות?) תחזרי אלינו מהר.

שלושה

אוי,את ענקית....אומנם מוכר העסק...אבל זה תמיד לקרוא שוב ושוב... אגב,מקבלת כסף על הפרסומת לסרפרי???

למעלה