סרפרי שוה כל שקל..(יאללה,צאו מזה!
ב``ה לפני שאני פוצה פה: (קיששששש, את ענקית!!! תודה.[הייתי חייבת
]) כל משפט - משפט!!! תקראו טוב ותנסו לשים לב גם למשפטים הפחות שקופים...
נראה לי שזה שווה את האורך.. בכולופן לדעתי
) ### ``אני חושבת שיותר אנשים היו חיים היום, אם עונש המוות היה קיים`` - ננסי רייגן ``אז לא ידעתי שאהיה היום בחדר הזה`` - דן קוויל מסביר מדוע התחמק משירות צבאי ב- 1969. ``ואכן, תושבי סן פרנציסקו ששרדו אחרי רעידת האדמה, מודים לא-ל הטוב שהשאירם בחיים. אך אלו שמתו, כמובן, יודעים שחייהם השתנו לבלי היכר`` - חברת קונגרס, ברברה בוקסר. ריקודים סלוניים קיימים משחר הציוויליזציה, והם מהווים גורם מכריע בהתפתחות האנושות`` - סנטור הואוול הפלין. ``תמיד תלך ללוויות של אנשים אחרים, אחרת הם לא יבואו לשלך`` - שחקן בייסבול, יוגי ברה. ``ועכשיו, בבקשה, שכל אחד מכם יקום ויציג את עצמו`` - יו``ר בית הנבחרים גיב לואיס, לפני קבוצת נכים בכסאות גלגלים. ``הנשיא החליט להתערב באופן אישי כדי להביא להפסקת הירידה בשיעור הילודה בצרפת`` - דובר של שארל דה גול. ``אי אפשר לעשות שלום לפני שהמלחמה נגמרה`` - רפאל איתן. ``קרל לואיס, איזה אצן מדהים... כל הזרועות שלו וכל המרפקים וכל הברקיים רצים באותו כיוון`` - שדר ספורט של ה-BBC, דיוויד קולמן. ``יש לי דעות מוצקות משלי, אבל אני לא תמיד מסכים איתן`` - ג`ורג` בוש. ``אתה ממש הצבעת כרגע על הבעיה הבוערת שאנו מנסים לפתור`` - מועמד לנשיאות, ג`ק ריינס, אחרי שעיתונאי העיר לו שתוכנית עשר הנקודות שלו כוללת רק תשע נקודות. ``אני לא רוצה לטעון שהשמיים נפלו, אבל אין ספק שהמלך הוא עירום. למרות המאמצים ההרקוליאניים של המועצה, אנחנו עדיין רק בקצה הקרחון`` - חברת מועצת העיר ניו-יורק, צ`ארלס מילארד. ``אזרחי אמריקה היקרים, אני שמח להודיעכם שחתמתי על צו המוציא את רוסיה מחוץ לחוק לעולמי-עד. ההפצצה מתחילה בעוד חמש דקות`` - רונלד רייגן, בודק מיקרופון- בשידור חי. ``לא יהיה זה מוגזם לקבוע שהקולות הצפים עלולים להגיע למועמד זה או אחר`` - ג`ורג` בוש. ``נעשה פשע פוליטי חסר תקדים בתולדות המדינה, ונדמה לי בתולדות הדמוקרטיה`` - ביבי נתניהו על ``הקלטת הלוהטת``. ``אם כדור השלג הזה יתגלגל, הוא יצית אש בכל המדינה`` - ראש הוועדים בקנדה, רוברט תומפסון. ``אתה יכול להוביל סוס מת אל הנהר, אבל אתה לא יכול להכריח אותו לשתות`` - ראש העיר טורונטו, אלן למפורט. ``הבה נרים כוסית לחיי מדינת בוליביה`` - ר. רייגן, בברזיל. ``הבעיה היא שלבתי הקברות יש דימוי קודר. הציבור מקשר אותם עם מוות`` - הבישוף מווילס. ``כל הנשים בארמון שמרו את הנעליים שלהן בחדר ההוא. המשרתות, כולן`` - אימרלדה מרקוס, על 3,200 זוגות נעליים בחדרה. ``הוא כנראה עשה את הסרט הזה לפני שהוא מת`` - שחקן בייסבול, יוגי ברה. ``הקולנוע האמריקאי ממשיך להציג רק את הצד השלילי של מלחמה גרעינית`` - סנאטור בארי גולדווטר. ``מה, באמת? מה לדעתכם עומד מאחורי זה?`` - רונלד רייגן, על הפצצת הכור בעירק. הכנסה נמוכה היא הסיבה העיקרית להימצאותם של אנשים מתחת לקו העוני`` - מסקנות ועדת החקירה האמריקאית למלחמה בעוני, 1973. ``לאנשים עם הכנסות גבוהות יש בד``כ כח קנייה גדול יותר מאשר לאנשים עם הכנסות נמוכות`` - הצהרת הסיכום של כנס איגוד לשכות המסחר בבריטניה, 1956. ``ביום ראשון אחר הצהרים תצא תהלוכה מהכנסייה לכיכר העיר. אבל אם ירד גשם, התהלוכה תצא ביום ראשון בבוקר`` - הודעת עיריית סן אנטוניו. ``כשהייתי באנגליה ניסיתי מריחואנה פעם או פעמיים, ולא אהבתי את זה, ולא לקחתי את זה לריאות`` - מועמד לנשיאות, קלינטון. ``הוא האגם היחיד בארץ שמפלס המים שלו לא יורד`` - שמעון פרס על יעקב אגם. ``עץ הוא עץ, כמה אפשר להסתכל על עצים?`` ``80% מזיהום האוויר בא בכלל מהעצים`` - רונלד רייגן. ``העיניינים יותר דומים למה שהם כרגע מכפי שהיו אי פעם``- ג`ראלד פורד על מצב האומה. ``לבנון הוא ההוכחה שאפשר לעשות שלום בר קיימא במזרח התיכון`` - שר החוץ הצרפתי, קלוד שסון, ספטמבר 1968. ``אם לינקולן היה חי היום, הוא היה מתהפך בקברו`` - ג`ראלד פורד. ``אדם לא יכול להיות בשני מקומות, אלא אם כן הוא ציפור`` - חבר הפרלמנט האירי, בויל ראש. ``אנחנו לא עוסקים בהפצצות, אלא בסיוע אווירי לכוחות הקרקע`` - מפקד כוחות חה``א האמריקאי בוויאטנם, גנרל דייויד אופפר. ``עונש המוות הוא ההכרה של החברה האמריקאית בקדושתם של החיים`` - סנאטור אודן האץ`. ``בכל מדינה שהקומוניסטים השתלטו עליה, הדבר הראשון שהם עשו היה לאסור קרבות תרנגולים`` - סנאטור ג`ון מונקס. ``הסכם בע``פ אינו שווה את הנייר עליו הוא חתום`` - מפיק הסרטים, סמואל גולדווין. ``יש לי עשרה זוגות נעלי ספורט, אחד לכל יום בשבוע`` - סמנתה פוקס. ``...12 נקודות, כשלמובילה יש כבר 23. לא צריך להיות גאון כדי לראות שזה מתחת לחצי`` - שדר ספורט של ה-CBS, לואי נל. ``אין לנו צנזורה. יש לנו הגבלות על מה מותר ומה אסור לדווח`` - דובר ממשלת דרא``פ, לואי נל. ,הכושי השחור הגדול, בוקר וואשינגטון... אה, סלחו לי, התכוונתי לומר, המחנך השחור, המחנך הכושי השחור הגדול`` - רונלד רייגן בטקס גילוי המצבה של בוקר וואשינגטון. ``זאת הייתה תקופה חשוכה בהיסטוריה של האומה שלנו`` - דן קוויל על השואה. ``הנשיא יודע מה קורה. זה לא אומר שקורה משהו`` - דובר הבית הלבן בתקופת ניקסון, רון זיגלר. ``האינטרסים של המעביד ושל העובד הם זהים בתשעה מכל עשרה מקרים. הייתי אומר אפילו, בתשעים ותשעה מכל עשרה מקרים`` - שר החוץ הבריטי, לורד קורזון. ``בעיקרון, הרחובות בפילדלפיה בטוחים. אנשים מסויימים הם שהופכים אותם לבלתי בטוחים`` - רה``ע פילדלפיה, פרנק ריצו. ``קשה מאוד לעשות תחזיות, במיוחד בקשר לעתיד`` - מועמד לנשיאות צרפת, אלן פירפיט. ``סכנה! נגיעה בכבל הזה גורמת מוות מידי! מי שיתפס נוגע בכבל, יועמד לדין`` - שלט בתחנת רכבת באילנוי. ``אם השפה האנגלית הייתה מספיק טובה בשביל אדוננו ישו, היא מספיק טובה גם בשבילי``. ``אפילו לנפוליאון היה ווטרגייט`` - מאמן בייסבול,דיוויד אורסק. ``אנחנו נמצאים בעיצומה של מגמה בלתי הפיכה לכיוון שלום בעולם. אבל זה יכול להשתנות`` - דן קוויל. ### חסכתי ממכם את המשפטים של מר עייזר וויצמן (כאילו שאני ליקטתי את המשפטים האלה...)
(עצה אישית לתלמידים שביננו- תלקטו את המשפטים של המורים שלכם... מדהים כמה שטויות הם אומרים...
) ביי לאיזה יום-יומיים-שלושה-ארבעה-חמישה... תשרדו, שלוש.
ב``ה לפני שאני פוצה פה: (קיששששש, את ענקית!!! תודה.[הייתי חייבת