סרטי ברוס ויליס

benyacov

New member
סרטי ברוס ויליס ../images/Emo83.gif

תרשמו לי 10 סרטים של השחקן ברוס ויליס

ברוס

התן מת לחיות 1-3 הדסון הוק ארמגדון האלמנט החמישי הגבר שנשאר אחרון, נראה לי שככה קוראים לזה וזה הסרט היחיד שלו שהזהירו אותי מלראות כי זה אמור להיות הכי גדוע שיש. זה הסיפור שלנו עם מישל פייפר החוש השישי הילד ובסדרה "בלשים בלילה" עם סיביל שפרד משנות ה - 80 moonlighting, אם אני כבר בשוונג.

RIPPER

New member
בקשר לסרט התן ../images/Emo58.gif

לא אהבתי איך שהוא מת בסוף אים הוא מתנקש כזה גדול אם היסטוריה הוא לא היה צריך למות בכזה קלות זה הרס את כל הסרט

התן ../images/Emo58.gif

הוא מת ברכבת התחתית נכון? פשוט לא ראיתי את הסרט מזמן ואני לא ממש בטוחה. בכל מקרה זה כנראה לא השפיע עליי עד כדי כך, היה באמת יותר נחמד אם היו נותנים לו לברוח או שהיו מסדרים סצינה שהייתי זוכרת כמו שצריך (הוא היה בסדר עם הסוכנת אחרי שהוא ירה בה)...

ronit.

New member
עוד מספר סרטים:

THE LAST BOYSCOUT ארוחה לאלופים הבלתי שביר ארמגדון המצור ספרות זולה הורים בהזמנה צבע הלילה מדורת ההבלים הקול בתראו מי שמדבר להמשיך?

gofish

New member
אני יכול להמשיך.... ../images/Emo13.gif

מלון מיליון דולר מה נשים רוצות צ´יקן ראן (קול) לב אמיץ מווריק איש ללא פנים צעיר לנצח המלט אייר אמריקה ציפור על תיל ורבים רבים עוד.... משהו מוכן להמשיך

dylan

New member
אתה מדבר (כותב) על מל גיבסון

שהוא לא כ"כ ברוס וויליס...

gofish

New member
תיקון קטן לרונית

ברוסי לא נתן את קולו לתראו מי שמדבר, אלה זה היה מיודענו ג´ון טרבולטה, לעומת זה ברוסי דיבב בפוקהונטס.

dylan

New member
ברוס כן נתן את קולו לתראו מי שמדבר

ג´ון טרבולטה שיחק בסרט את אבא שלו... וברוסי לא דיבב בפוקהונטס, זה היה מל גיבסון...

Hell Princess

New member
אין לי כוח לכתוב 10....

אני אכתוב רק את הסרטים שאהבתי ושאני זוכרת אותם: 12 הקופים ארמגדון זה הסיפור שלנו החוש השישי ללכת על הכל

למעלה