סרבר צ'ק

Hasselblad

New member
סרבר צ'ק

יום רביעי מגיע ואיתו הסרבר צ'ק... מתוך נקסון: Dear Players, We will be performing a routine maintenance on all game servers on July 13th. During this period, all games will be unavailable. Additionally, web login services may experience temporary difficulties. Game maintenance will last approximately 6 Hours. Thank you for your patience, and we apologize for the inconvenience. -Time- Pacific: 11:00 PM - 5:00 AM, Tuesday, July 13th, 2010 Eastern: 2:00 AM - 8:00 AM, Wednesday, July14th, 2010 -What- · All games will be unavailable · Web login may experience difficulties between 11 PM to 12 AM (Pacific)/ 2 AM to 3 AM (Eastern) -The Nexon Team - ובעברית פשוטה: מייפל סטורי יעבור סרבר צ'ק יום רביעי ה 14.7 בין השעות 9:00 בבוקר 15:00 בצהריים (סה"כ 6 שעות) יתכנו גם קשיים בכניסה לאתר. בסרבר צ'ק הזה יוצא הקאוס זאקום והקאוס הורנטייל הם מחוזקים יותר מתמיד אבל מפילים גם דברים יותר טובים.. - הקאוס זאקום יפיל כובע לרמה 100 עם 21+ מכל סטט 35+ אקיורסי ותוספת של 10% לHP ול MP שלכם. - הקאוס הורנטייל יפיל שרשרת לרמה 110 עם 10+ מכל סטט תוספת של 10% ל HP ול MP שלכם ו4 סלוטים!!!!

Hasselblad

New member
תוספת קטנה

השרשרת של הקאוס הורנטייל באה גם עם 2אתק ו2מגיק אתק

אהה, זה לא פאץ' חדש../images/Emo35.gif

חשבתי שזה פאץ' חדש שבו הם מורידים את מקדש הזהב ואת הטבעות החדשות שכולם כ"כ מתאמצים להשיג...

Guid

New member
לפי מה שנקסון כתבו בפייסבוק,

הפאץ' יהיה בעוד יומיים. אבל הם לא כתבו תאריך...

מוזר../images/Emo12.gif

אם ה-SC מחר והפאץ' עוד יומיים זה אומר יום חמישי
אז בשביל מה יום אחר יום לשתק את המשחק
למה לא לעשות את זה כבר ביחד

icy rain drop

New member
אוקי עברית

נשקיע מה קורה אצלכם במשחק? כרגע חטפתי בום בראש ממה שסמדר כתבה על הגולדן טמפל חשבתי שרק בKMS הם הורידו ואצלנו זה ישאר... איך אתם יודעים שגם בגלובל זה ייעלם?? אני מודאגת ממש ביזבזתי זמן יקר T.T אוףףףף אני כל כך מקווה שהם ישאירו אחרי הכל זו מסחטת NX לא קטנה גם אין לי כובע רבאנה אבל לא אכפת לי ממש כי הזאקום הלם מספיק לי איזה דראמה במשחק.. יש בחורה אחת ששמה לה למטרה לקלקל לי את המשחק בכל ההיבטים... לא יודעת למה היא שונאת אותי כל כך מקווה שהיא תיעלם לי בקרוב לא עליתי רמות השבוע.. שוין.. מה שבאמת מדאיג זה הגולדן טמפל שהולך לעולמו... אוף!!!!!!!!!!! מתחתנת שוב עם ידיד שהציע הפעם זה לא יגמר בעצבים וגירושים רק מבזבזת את הזמן עם מישהו שאני נורא אוהבת אבל סתם משחקת בדמות שאני לא אוהבת בתוך הHS מיול שלו... הגיע הזמן לחרוש את הגולדן טמפל..... עייפה מהחיים אבל אני לא יכולה לוותר על מייפל זה הדבר שאני תכלס הכי אוהבת לעשות [לא יוצאת מהבית, נו מה] איך אתם בזאקום והורנטייל? אני לא ניסיתי עדיין רוצה לחזור הבית לישון ואז לקום ולשחק! העבודה הזו מעייפת לי את החיים לפחות יש למה לחכות בערב:) ספרו איך אצלכם!

למעלה