סרבנית מוצצים - עצות יתקבלו בברכה

שני185

New member
סרבנית מוצצים - עצות יתקבלו בברכה

הקטנטונת בת חודשיים לא מוכנה לקחת מוצץ! עדיין מניקה באופן חלקי (אולי פעם-פעמיים ביום) ניסיתי, אוונט, טומי טיפי - (מוצץ די ישר) אולי יש עוד סוגים? , נוק ואפילו את הלטקס המגעילים שדווקא להם היתה לה הכי הרבה חיבה מכולם באופן כללי, לא מוכנה בשום פנים ואופן יותר מחצי דקה וכל הזמן מחפשת לינוק (זו אחת הסיבות שהורדתי הנקה שנהפכתי להיות מוצץ!) אני כבר מפחדת שלא אבלבל אותה מרוב הניסיונות, אבל אני רואה בכך חשיבות לקחת מוצץ כמה זמן אני אמורה לנסות עם המוצץ? היא מעיפה אחרי חצי דקה.... מה עוד מומלץ?

flaming june

New member
ניסית מוצץ לסרבנים?

אצלנו זה עבד. ואם אחרי כמה ניסיונות גם לזה היא מתנגדת אז תצטרכי לקבל את זה שהיא לא רוצה מוצץ. אבל אני חייבת להגיב גם בקשר לזה שכתבת ש"הורדת הנקה כי נהפכתי להיות מוצץ". היא **רק** בת חודשיים. נכון שייתכן שאת הופכת למוצץ אנושי, אבל מאוד מאוד ייתכן שהיא פשוט רוצה לינוק, כלומר לאכול. האם את סגורה על זה שהמשיכה שלה לציצי היא לא כי היא רעבה? (אני לא מנסה חס ושלום לערער אותך, הכי לא שבעולם! אבל אני פשוט זוכרת שאז הלחיצו אותי נורא ש"ילדים חייבים לקחת מוצץ!" ואמרו לי שבגלל זה היא רוצה לינוק כל הזמן. זה קשקוש).

שני185

New member
עונה לגבי ההנקה

כמעט מאז שנולדה שילבתי עם סימילאק, אבל לאחרונה החלטתי להתחיל להוריד את ההנקה כיון שלא הצליחה להירדם ולהירגע ללא ציצי ובוודאות היא שבעה איך שלא ניסיתי להימנע מכך, היא היתה צורחת וזו היתה הדרך היחידה להרגיע. מלבד זאת אני כבר מרגישה שהחלב מתמעט יום אחד כשבכתה מאווד ורק ציצי הצליח להרגיע, בעלי נלחץ מהסיטואציה והתחיל לחשוב איך יתמודד כשיהיה לבד איתה במצבים כאלו...

michal@gal

Active member
מנהל
זה בדיוק אחד היתרונות של ההנקה

זו דרך נפלאה להרגיע תינוקות קטנטנים שלא רוצים להרגע בשום דרך אחרת. היא רק בת חודשיים. לא חבל להפסיד כלי הרגעה כל כך טוב? זה לא יהיה ככה לנצח. זו תקופה קצרה שעוברת.

שני185

New member
החלב כמעט נגמר

וזו גם הסיבה שהביאה אותי להפסיק, עדיין פה ושם אני מניקה, למרות שזה כבר ממש לא תחליף לארוחה ותמיד יש צורך להוסיף והדבר היחידי זה בשביל להרגיע, ואני רואה כמה שהיא מחפשת לינוק, אז אני זורמת עם העניין אבל עדיין חושבת שיש צורך במוצץ רק חבל שזה לא עובד...

michal@gal

Active member
מנהל
אם תניקי יותר פעמים

הכמויות יעלו שוב. זה בעיקר עניין של היצע וביקוש. לגבי המוצץ, עם הרבה התמדה מצידכם יש סיכוי שהיא בסופו של דבר כן תיקח מוצץ, למרות שבהחלט יש תינוקות שמסרבים לחלוטין.

lend1

New member
מוצץ לסרבנים

לנו זה עזר, ואחרי כמה זמן שהיא לקחה רק אותו החלפתי לה למוצץ רגיל של מאמ ומאז היא לוקחת את המוצץ.

e y a l d

New member
סבלנות והתמדה

כמו בכל דבר אחר שקשור בגידול ילדים. תמשיכי להציע לה מוצץ ( חפשי פטמה קטנה כי אולי זה מפריע לה בפה) בלי לחץ !! כשאת מנסה בעדינות לתת לה מוצץ נסי לשים את היד שלך באיזור האף (כמו מסיכה) שתריח אותך ותרגע. לא מצליח-לא נורא. עזבי ונסי פעם אחרת. רק לא בכוח. שלי גם היתה סרבנית ובסוף לקחה את המוצץ של נוק.. בהצלחה

MaMa NoA

New member
רק סבלנות

גם שלי היתה סרבנית מלידה וינקה שעות ונרדמה רק עלי וקנינו את כל סוגי המוצצים הקיימים בשוק כולל זה של הסרבנים והיא לא רצתה אף אחד אבל לי זה היה חשוב אז התעקשתי וכל יום ניסיתי בלי להתיאש דוקא בזמנים שהיתה רגועה ולא רעבה בגיל חצי שנה
היא הסכימה סוף סוף למוצץ של BIBI היום בת שנה לא נרדמת בלי מוצץ ובאופן כללי זה מאוד עוזר אז ההשקעה היתה משתלמת

MaMa NoA

New member
לא.

המוצץ לסרבנים נקרא BEBE מה שהבת שלי לקחה נקרא BIBI תחפשי בחנויות יש אותו גם בפטמה עגולה.

אני בעד לזרום

דניאל לקח מוצץ בהתחלה, אח"כ עשינו לו ניתוק לשון ולאחר מכן לא היה מוכן לקחת מוצץ בגיל 3 חודשים התחיל למצוץ אצבע, זה מה שמרגיע אותו וככה הוא נרדם. החלטתי לזרום איתו, שיעשה מה שטוב לו במשפחתון הוא לוקח קצת מוצץ, בעיקר משחק איתו ומשפשף את החניכיים.

mommy in love

New member
ליאון הסכים לקחת מוצץ בגיל 4 חודשים

לפני זה - נאדה ! הטיפ היחיד שלי אליך - אל תציעי לה מוצץ כשהיא עייפה / רעבה / בוכה / לא נינוחה. תציעי לה את המוצץ כשנחמד לה ונעים לה. אצלנו זה בסוף תפס. (הוא לוקח מוצץ של מאמ, אבל אין קשר)

למעלה