סקר

Sham 69

New member
אממ ........

איפה הילד - לבן בחלום שחור\זוהי סדום\הביאו את הסתיו - את הימים שהייתי ילד קטן .. ותמיד ראיתי קליפים שלהם בערוץ 22 ו11 ושאלתי את עצמי מי אלה לעזאזל .. offspring - come out and play/self esteem - את התקופה בכיתה ד´ בערך .. והשירים האלה אפיינו כעיקרון .. את המצב המוזיקלי שלי בתקופה הזאת .. offspring - the kids arent alright - למה לעזאזל השיר הזה מזכיר לי את קליפורניה .. וים .. וגלישה .. וכו´ ..? נו טוב .. ו .. זהו אני חושב כעיקרון, Offspring ואיפה הילד הם כל ה"ילדות" שלי ......

epitaph

New member
או...איפה הילד...

אצלי זה איפה הילד-רק בשביל לקבל חיבוק...משום מה מזכיר לי את לונדון.אה,וגם Ralph Mctell - Streets of London מזכיר לי כמובן את לונדון...יש לי משהו עם לונדון...

Reckoning Day

New member
..

לא שזה מעניין מישהו..אבל שאלת.. מטאליקה -load ואנטמה בכללי מזכירים לי את השבועיים שהייתי במשלחת לפולין

כן.

אני לא מאמינה שעברו רק שנתיים מהנסיעה שלי לצרפת. זה נראה כל כך הרבה יותר רחוק.. בכל מקרה, כשנסענו מפריז לאיזה עיר בעמק הלואר (נראה לי שזה השם), לראות את הפארק מדע המגניב הזה (פוטורוסקופ! הו דיר, כמה זמן לא חשבתי את המילה הזאת..), היתה רק קלטת אחת באוטו. זה היה החלק השני של המרתון גרייטפול דד ששודר ברדיו בערב השנה החדשה של 92´ או 93´ (או ארבע). אני לא הקלטתי את זה כמובן (אני חלמתי על ברביות באותה תקופה), אבא שלי הקליט. וזה מה ששמענו, אני ואמא שלי. ואני לא כל כך אהבתי אותם, בקושי הייתי מודעת לקיומם.. אבל פרינד אוף דה דביל התנגן לי בראש כל הטיול. וכשהייתי בכרתים לפני שנה (אני לא מאמינה שהרגע שאלתי את אמא שלי ´איפה היינו, בכרתים או ברודוס?´) זימזמתי כל הטיול, שבוע שלם ללא הפסקה, את I will survive, ואין לי תירוץ כל כך, זה פשוט שיר מדבק. וזה גם מתאים לים, גלים ורוח. (תראו מה זה, דווקא שמותר להיות במחשב המחשב מחליט להתקלקל לו).

חולוני

New member
Jamiroquai - Virtual Insanity

אמנם לא רוק, ולא מטאל, אלא דאנס ג´אזי.. אבל זה השיר שהייתי שומע כל הזמן בסאמר סקול באנגליה בכיתה ח´. וכל פעם שאני שומע אותו, אני נזכר באנגליה..גם בגלל ש Jamiroquai הם בריטים, והשיר הזה כ"כ בריטי עם מבטא בריטי משובח. כמו שאני אוהב.

למעלה