סקר היי בבקשה תענו לי זה יעזור לי.. האם הייתם רוצים אח/ות תאומ/ה? ובני כמה אתם? תודה.
R reutsher New member 10/6/04 #1 סקר היי בבקשה תענו לי זה יעזור לי.. האם הייתם רוצים אח/ות תאומ/ה? ובני כמה אתם? תודה.
S SexAngel New member 11/6/04 #3 כן כן כן כן כן !!!!!!!!!!!!!!!!!! עוד אחד כמוני זאת פשוט ברכה!!!......... אני לא בטוח שאנשים יעמדו בזה, כי עם אחד כמוני קשה להתמודד מספיק...... אני בן 18 וחצי
כן כן כן כן כן !!!!!!!!!!!!!!!!!! עוד אחד כמוני זאת פשוט ברכה!!!......... אני לא בטוח שאנשים יעמדו בזה, כי עם אחד כמוני קשה להתמודד מספיק...... אני בן 18 וחצי
P pickled berry New member 11/6/04 #7 אהההה לא!! 18 הייתי מתאבד מה אנחנו דוסים בחיים לא הייתי סובל עוד אח/אחות קצת פרטיות!!!!!!!! אבל דביר אתה בסדר
אהההה לא!! 18 הייתי מתאבד מה אנחנו דוסים בחיים לא הייתי סובל עוד אח/אחות קצת פרטיות!!!!!!!! אבל דביר אתה בסדר
P pupsickle New member 11/6/04 #8 רגע רגע.. מדובר בכמה אני רוצה היום או כמה הייתי שמחה אם היה לי אח תאום בכל השנים בהם גדלתי במשפחה המופרעת שלי? היום אולי לא אבל אם היה אחד זה היה ממש מגניב 21
רגע רגע.. מדובר בכמה אני רוצה היום או כמה הייתי שמחה אם היה לי אח תאום בכל השנים בהם גדלתי במשפחה המופרעת שלי? היום אולי לא אבל אם היה אחד זה היה ממש מגניב 21
נ נסיכת החלומות 17 New member 12/6/04 #10 לא מי צריך בכלל אחים... אז עוד תאומה אויי ואבויי ואני בת 18 עוד שלושה חודשים...