סקר
ו-

marcyg

New member
כתבה שכתבתי לעיתון מקומי...

אולי יעניין אתכן...

hadarb

New member
פדים למניעת נזילות

כל כמה זמן אתן מחליפות פדים שמונעים נזילות? (אילו ששמים בחזייה), אם למשל אני יוצאת לכמה שעות בבוקר והם לא ספוגים, אני יכולה בערב להשתמש בהם שוב או שזה יכול לגרום לפטריה??

אפרת_ח

New member
אהבתי את הדימוי בסעיף 3

ריחמתי על רחלי בסעיף 4, בגלל בן הזוג שלה
איזה באסה לגלות באיחור שעשית ילד יחד עם בן זוג, ונשארת חדורית שלא מבחירה... הערה טכנית: כאשר את מעלה קבצים מ-WORD, תעשי להם קודם "שמירה בשם" עם סוג קובץ HTM. זה יעלה יותר מהר ויחסוך מהקורא את הסימונים של בודק האיות והדקדוק.

כתומה30

New member
אני

השתמשתי שוב, כשלא היה חלב על הפד. אם היה, אפילו קצת - זרקתי. גם לא רציתי שיהיה ריח של חלב חמוץ, וגם, מרגע שיש "אוכל" יש גם חיידקים. והשילוב של אוכל, חיידקים, לח וחמים (על השד), נשמע לי מתכון לצרות.

פינצוק

New member
אני בעד להחליף נראה לי יותר נעים

פשוט לאכול מפטמה נקייה ולא עם ריח או טעמים שונים...

cv

New member
סקר ../images/Emo199.gif ו- ../images/Emo220.gif../images/Emo220.gif

מתי (אם בכלל) הציצי הפסיק לטפטף והרגשת בטוחה ללכת לישון בלי חזיה עם רפידות?

בלינקה

New member
מההתחלה

ז"א טיפטף, ועוד איך, חודשיים בערך, אבל ישנתי על מגבת מקופלת. עדיף לישון בלי חזיה, בגלל החשש מסתימות.

המרשמלו

New member
טפטף לי רק בשבועיים אחרי הלידה

ולעיתים רחוקות כשהוא אוכל מצד אחד אז מטפטף מהצד השני

T noki

New member
זה אישי וגם משתנה בין היונקים

עם היונק הראשון הפסיק אחרי כחודשיים. עם היונקת הנוכחית (בת 9.5 חודשים) זה עדיין מדי פעם מטפטף, בעיקר כשמניקים מהצד השני. עדיין עם רפידות. בלילה אני לא ישנה עם רפידות או עם חזיה, ולא איכפת לי מהטפטופים.

כתומה30

New member
והנה שלי

ישנתי כחודשיים עם חזייה, אבל יותר בגלל שהפיטמות היו כ"כ רגישות, שלא יכולתי ששום דבר יגע בהן (כולל החולצה
). לא פצעים, לא סדקים, אבל רגישות אדירה. אח"כ עוד היה מטפטף לפעמים, במיוחד כשפתאום הקטנה סגרה יותר שעות רצופות. הייתי מחליפה חולצה אם צריך, והגנתי על המזרון עם מגבת. לא זוכרת מתי זה עבר... משום מה נראה לי שזה לקח הרבה חודשים. אבל בערך מגיל 3.5 חודשים שאבתי בשאיבות בוקר קבועות. הגוף למד לייצר הרבה לשעה הזו, והרבה פעמים התעוררתי עם חולצה רטובה (קצת פחות או קצת יותר...)

כתומה30

New member
כן

כל זמן ששאר המדדים תקינים. (מכירה את הדרכים לבדוק שתינוק יונק מספיק?)

ellieg

New member
לי טיפטף אולי פעמים בחמישה חודשיים

לפעמים אני שמה כריות בשביל להרגיש משוייכת
זה בסדר גמור שלא מטפטף.

d i n o l e

New member
מעולם לא טיפיטפתי או הרגשתי את גודש

או כל גבר אחר שמתארים כאן. ואני מניקה כבר 10.5 חודשים עם יונק
שנמצא באחוזונים הכי גבוהים בגובה (97%) ובמשקל (כיום 90% ולפני זה 97%)

אפרתי פ

New member
אחרי 5 שבועות בערך

לא ישנתי עם חזיה אלא עם חולצה ועם חיתול על הסדין. היו לי טפטופים רבים גם במהלך היום - גם זה הפסיק.

אפרתי פ

New member
כנראה לכבוד הסקר זה חזר!

אחרי חודשיים של שאיבות (בן חודשיים וחצי) פתאום היום שוב היו לי טפטופים...

wallak

New member
רק אחרי שהפסקתי להניק

גם היום בגיל 5 חודשים יש לי דליפות היסטריות, יום ולילה, אין בכלל מצב ללכת בלי רפידות ולפעמים אפילו להחליף אותן במהלך היום כי רטובות, עדיין אין לו שעות קבועות לגמרי לא ביום ולא בלילה ועד שיש יומיים קבועים שוב הכל מתחרבש לנו. הבדיחה המשפחתית אומרת שכשאני מניקה אני יכולה על הדרך להניק עוד תאומים רק מהעודפים שהגוף שלי מייצר

למעלה