סקר!!!!!!!!

• פותח הנושא TX2
  • פורסם בתאריך

TX2

New member
סקר!!!!!!!!../images/Emo115.gif

אנשימים? צ´מעו... הנה הסקר: הסקר הינו לפי דרגות כאשר כל אחד מדרג את הערצתו לדמות הבאה בין אחד עד עשר כאשר 1- זה נמוך מאוד 10- גבוה בחרתי דמויות צדדיות בסיפור!!!! והנה הם הדמויות: ג´יני וויזלי (איך לא? הבישנית הקטנה...) מינרווה מק´גוונגל (הזקנה המקומטת) הדוויג (הקולגה של פיקאצ´ו או ינשוף מרגיז עם מנת משכל של מעצור לדלת?) וסדריק דיגורי (נו באמת... כולנו יודעים שהוא חלף... אז תנו לו את זה...) קדימה לדרך...... שלכם TX2

MineSweeper

New member
דמות צדדית??????

סדריק????????? אין עלילה בלעדיו! (טוב, אולי יש, אבל הוא עושה את הכל פי כמה שווה...) הקטעים עם סדריק הם הקטעים הכי טובים בספר הרביעי, והוא לא דמות צדדית! ובקשר לסקר- (אגב, יש את הסקרים שענבל שמה, ב´מסגרת´ תפוז, אני לא בטוחה שצריך עוד, אבל מילא...) 1. 5 2. 7 3. 6 4. 1,000,000,000 נו, מה...

coolit

New member
בסדרררר..../images/Emo13.gif../images/Emo115.gif../images/Emo50.gif../images/Emo92.gif../images/Emo102.gif

*ג´יני וויזלי*- 9! היא ממש מתוקה ואפשר להבין אותה (אחרי הכל, מי לא היה רוצה להתאהב במישהו עם שיער שחור, עיניים ירוקות מכוערות וצלקת אדומה על המצח. כמובן, כולם *ציניות איז אין דה אייר.. יו מאן!*!), אבל מצד שני.. שתתגבר על עצמה! אחרי הכל היא בת אחת עשרה, שתים עשרהף שלוש עשרה.. היא לא צריכה להסמיק כל הזמן- המיוחד שהיא יודעת שיש כבר את צ´ו והיא צריכה להבין שהארי לא רוצה אותה כי יש לו כאלו יותר מתאימות (אפילו אם הוא כן רוצה אותה, כי אין לו יותר מתאימות..). בקיצור: ג´יני מאמי!! *מקגונגל*- גמכן 9! היא בסדר, אחרי הכל.. היא.. בסדר, אם כי היא מורה, וברור שזה מוריד את חינה.. *הדוויג*- 10! בתור תנשמת היא ממש ממש נחמדה, ציידת עכברושים מעולה, ואם כי לפעמים היא מפנה את גבה להארי- הרי היא רק תנשמת, מותר לה לפעמים לא להבין בני אדם.. *סדריקוש*- גמכן 10! אינמה לעשות.. הוא היה.. בסדר, והוא לא התכוון לחטוף להארי את צ´ו, מה גם שהוא מבוגר בהארי בשלוש שנים, כמו צ´ו.. ויש לו זכות קדימה, אהממ, במיוחד אם צ´ו רוצה אותו.. הממ.. הוא היה בסדר, שהוא גילה להארי את הביצה.. כאילו.. הארי בחיים לא היה מגיע לזה.. לסיכום: כולם בסדר גמוררררררררררררררר!!! אבל בעיה חמוֹרה: לדמויותצ האלו אתה קורא דמויות צדדיות? השתגעת?! אלו דמויות מרכזיות כמו.. כמו.. כמו חסה! בריתוש לא כהנת חסה בשומופן

LuNaTiC

New member
אוףףף אני ביקשתי!!

אתה זוכר שביקשתי ממך לא לעשות כאן סקרים? בשביל זה המציאו אל כלי הסקרים בפורום! תסתכל, יש למעלה.. אני לא מבינה מה הבעיה.... הסקר יותר וודאי ומסודר כשמראים באחוזים וכדומה.. אתה יכול לשלוח לי הצעות לסקרים, דרך המסרים או אי מייל או איי סי קיו.. אבל אני מבקשת שלא תעשה סקרים בפורום עצמו, כי זה סתם עוד עומס וזה פחות וודאי... מקווה שהפעם תקשיב, ענבל..

TX2

New member
לונה סליחה......

אבל זה סוג קצת אחר של סקר לא? חוץ מיזה אני לא יכול לדבר איתך באייסיקיו כי אין לי ואני לא רוצה להוריד מסיבות אישיות אז תני קצת חופש ביטוי ו... שוב סליחה...

LuNaTiC

New member
יש לי אי מייל...

[email protected] ויש את המסרים האישיים בתפוז... כבר שלחו לי לשם הצעות נחמדות לסקרים... אתה מוזמן...

אף פעם! בכל חייך!

אל תקרא למינרוה מקגונגל- "זקנה מקומטת"
עכשיו על הפרינציפ לא קבל את דעתם החשובה של האחים
חוצפן!

תגובה

ג´יני וויזלי-8, היא ממש חמודה! מינרווה מקגונגל-דמות מגניבה דוקא, מפתיעה כזאתי...-9 הדוויג-טוב היא חמודה,-5 סדריק דיגורי-אמ...-4, הוא טוב מידי *בורחת*

מעצור לדלת?פחחחחחח LOL

אוקיי אז........ ג´יני: 8-אחות קטנה נורמלית למדי.... נדלקת על חבר של אח שלה... מתוקה...חמודה...קרציה לפעמים(וזה נאמר מפי אחות קטנה... אני לבורים שביניכם עם מנת משכל של מעצור לדלת...) מקגונגל: 5-מורה..... מי יכול לאהוב אותן?(וזה נאמר מפי ילדה שאימה היא מורה... אני לבורים מביניכם עם מנת משכל של מעצור לדלת...) הדוויג: 3-מה לומר ומה להגיד? לא נקשרתי מי יודע מה להדוויג מאחר והיא ציפור!!! ופיקאצ´ו הוא ממתוקון!!! סדריק: 7-חתיך אבל יותר מדי מושלם.... מיכי!

*Ginny Weasley*

New member
תגובה......

ג´יני וויזלי 10 (אני משאירה לכם את הניחוש למה) מנרווה מקגונגל 6 הדוויג8 (מטרידה לפעמים) סדריק דיגורי ז"ל 9.5 (חצי נקודה הורדתי לו כי הוא חטף להארי את צו´!!! והתשע הנוספים בגלל שהוא התנהג אליו תמיד בנחמדות ו.... קצת כבוד למתים) שלכם הילה

Minerva

New member
reply....

Ginny-10 she´s cutie, and I want her with Harry. McGonagall-9 I like her a lot (take a look at my username)q Hedwig8-I wish I had a n owl Cedric-hmm...hard one....I don´t know he´´s too perfect...I can´t give him a 10!!!! dunno

TX2

New member
כנראה ש:

יש לכם הערצה ענקית כלפי סדריק דיגורי ז"ל!!! בכל מקרה הוא קיבל הכי הרבה קולות... מה אתם יודעים... ואני חשבתי שהוא לא הכי בעולם... יהי זכרו ברוך

../images/Emo103.gif

ג´יני- 6 מקגונגל- 7 הדוויג- 9 סדריק- 8 את ג´יני יחסית אני לא מש מכירה אבל בספר הבא יש שמועות שהיא תיהיה ראשית, אז אולי זה יעלה
!!!Mary Christmas
הארי פוטר קרייזי

למעלה