סקר קצרצר ...

aerox

New member
סקר קצרצר ...

מי הם האומנים ש אתם מושפעים מהם .? מי הם האומנים שפעם היו פחות ממוסחרים והיום הם יותר ? את מי אתם באמת מעריצים ומחכים וצופים לדיסק שלו או שלה או שלהם בעתיד ? (אני אחרון יכתוב )

ReiKo

New member
אמממ

אתה יכול לכתוב כבר עכשיו את התגובה האחרונה שלך למה אף אחד לא יגיב כולם מתים או יבשים כמו הזין של בני סלע.. אגב האומן שאני הכי מושפע ממנו זה מרטין סקורסזה

התכוונתי שאלו האומנים שאני מעריך...

כל 5 ההרכבים,אומנים שהזכרתי... ממש לא מזיז לי שאומן הופך להיות ממוסחר אם אני עדיין מתחבר למוזיקה זה לא מעניין אותי אם הוא עושה שיתופיי פעולה מסחריים או לחילופין מוכר אלבומים...או כל דבר שמזכיר את העולם הקפיטליסטי שבו אנו חיים...העיקר הוא לדעת להנות בכל רגע נתון....ואם המוזיקה גורמת לי לכך מיצדי שישחק בטלנובלה...יאללללה תחייכו........

infected aviad

New member
אממ אצלי זה

infected mushroom ואסטרל נהיו ממסוחרים?ממתי? ובאמת גם אני מחכה לאלבום הבא של אסטרל,הם עשו בחירה נכונה כשבחרו ב-the prophecy להיות היסנגל!

infected aviad

New member
פול-און?!

שמעתי מחבר את הטראק the prophecy,בכלל לא נשמע כמו פול-און!מזכיר אפילו את the astral files! ומה ממוסחרים,מה לעשות שכסף מניע את רוב העולם,וכל אחד ככל שהוא יותר מצליח הוא יהיה קצת ממוסחר. אבל מה לעשות,צריך להתמודד עם זה,העיקר שיש כאלה שלא ממוסחרים ברמה של אחרים כמו סקאזי.

Stoned Junglist

New member
שיהיה ממוסחרים

צודק שכסף מניע את העולם, וכל הרכב מצפה כיום להצליח וחלק מההצלחה הוא גם לעשות כסף ולהנות..מה נעשה מה נעשה..

yoss67

New member
אין לי בעיה עם פול און טוב

Eat Static עשו את המעבר והם עושים אותו טוב

אביתר13

New member
אמממ

לא מושפע אבל שומע מה שיפה... סקאזי היה ממוסחר ונשאר ממוסחר הדיסק של אינפקטדדד ושל ויולט וישן

aerox

New member
בוקר טוב >> ההודעה למעלה הייתה ..

צריכה להיות פה : ככה יום שישי יום קצר זה נכון לכן אני כותב עכשיו : תראו אסטרל מה שלא יגידו תמיד ישארו האלו שהביאו את הטראנס ותמיד פיפל קן פליי יתנגן לנו במוח גם בגיל 30 וזה לא יעזור כלום השאלה אם הם ממוסחרים אז תאמת המצב אצלהם קצת שונה כמו שרובינו ידענו הם היו לפני נפילה . מנטלית וכספית לאחר כמה אכזבות אני חושב שהיום אחרי שהם העלו את הרמה שלהם הם ממסוחרים במידה מועטה אבל חשוב לציין שהם עדיין ממשיכים באותו סגנון של באס גבוה ולשחק עם סינטיז שלהם יש לי הערכה עליהם דיסק אוסף שאסטרל מופיעים בו זה אומר שהדיסק איכותי אני לא יודע למה כמה ואיך אבל זה פשוט ככה , לגבי אינפקטד משרום אני לא חושב שהשתן עלה להם לראש ולא נראה לי שארז ועמית יתנו לזה לקרות אולי עמית קצת כי מטבעו הוא כזה אבל ארז לא בדיוק אליהם יש לי הערכה עצומה המוסיקה שלהם עשויה מכל מיני סגנונות . אישית בחודש האחרון אני שומע את הטראקים הישנים שלהם מ 99-2002 , ונהנה מכל רגע וגם עכשיו מתנגנים להם ב 7 בבוקר הדיסק קונברטינג 2003 - Converting Vegetarians (2CD) ואני חושב שיש למה לצפות מהם הם לא גונבים לאף אחד מוסיקה הם עושים ונותנים לעצמם המון האומן השני שיש לי אליו הערכה קצת פחות זה אסטריקס הוא הצלחה שקטה מ Dj אולמות העלה רמה מבחינת יכולות יש לו את המקדמים שלו את הסוכנים שלו וכד'..הוא קצת ממוסחר . לגבי סקאזי אני לא יודע מה להגיד הבן אדם לא נעים לי להגיד אבל שר כמו זונה , חושב שהוא ישיג כסף מלחרטט על כל טראק וטראק אותה שורה בגיטרה , אבל מה לעשות יש אנשים שילכו וישמעו ויגידו וואי סקאזי הוא ענק , זה כמו שאנשים יבואו ויגידו מה עופר ניסים הוא יותר טוב מאינפקטד משרום לכן אנשים שאומרים שסקאזי הוא טוב נראה שהם רחוקים להבין במוסיקה אלקטרונית . עכשיו אני יגע באומן אחרון ג'ונו ריאקטור , אני חושב שהם בתחילת שנות ה 90 רדפו בצעדי ענק אל תחום הפסיכודיאלי נראה שזה לא ממש הלך אבל עד היום אפשר להגיד שהטראקים שלהם יכולים להתנגן בצורה טובה וטובה מאוד והם באים מעולה הבעיה שהם לא בדיוק עושים כבר מוסיקה :] בכל אופן יש למה לצפות ב 2007 , מבחינת אינפקטד ! אני מכיר אותם אישית ויודע באמת מה מתנהל מאחורי הקלעים :]

aerox

New member
חח סבבה לו .

אבל הוא מעניין רק ילדים שעברו מדאנס קלאב לווווווווווואי הורדתי סקאזייייייייייייי אני בסרטים.

למעלה