סקר קיץ

סקר קיץ

הקיץ כבר פה וההתלבטות הגדולה עמו - האם להכניס את הזאטוט לבריכה או לא ? על ים אני אפילו לא חולמת עם כל הג'יפה. עילי כמעט 9 חודשים כרונולוגי ואחרי החיסון של החצי שנה מאוד אוהכ מים לכן אני מניחה שהוא יהנה בבריכה.

../images/Emo65.gifאין הבדל בין ים לבריכה מבחינת

הג'יפה. בים יש את הג'יפה במים/אצות/וכו'... ובבריכה...ג'יפה לא פחות קטנה גם הכלור המסריח הזה , וטונות של פיפי של ילדים(ומבוגרים
) שמאור היה קטן ורציתי לקחת אותו ללמוד שחייה בבריכה התייעצתי עם רופא מהפגיה והיא אמרה לי בפרוש לא!!! הבריכה לא טובה לפגפגים הקטנים האלו. אני הייתי מייעצת לך ללכת לים לקנות לעיליי בריכה קטנה למלא אותה במים מהמלתחות ו...אבטיח ביד והחיים יפים
כל שנבקש ל ויהי...

גלי הרעיון נשמע נהדר...../images/Emo42.gif

אבל.. אנחנו את עופרי לקחנו בגיל חצי שנה גם לים וגם לבריכה ואפילו לא חשבנו שכדי להתייעץ עם רופאים (זה פשוט לא עלה לנו לראש) בכל אופן אני חושבת שזה כמו דברים רבים אחרים קשור לכמה אנחנו ההורים לחוצים וכמה אנחנו והרופאים שמים דגש על הפגות. ולכן כל אחד עושה כראות עיניו. דרך אגב אני מכירה ילדה (שלא הייתה פגית) בת שנתיים שלא הייתה בים או בבריכה כי אמא שלה מפחדת מדלקות אוזניים...

אין סיכוי שבעולם!!!

האמבטיה זה כל מה שהיא תדע הקיץ. אני מת מפחד על הדלקת אזניים שלא עוברת. אני משתגע מהשיעולים הנוראיים. אני חרד מה-MMR המתקרב, ואני אכניס אותה לג'יפה??? NO FUCKEN WAY!!!!!

ayelet i

New member
ת'אמת?

ברכה נראית לי הרבה יותר ג'יפה מים... גם אני הייתי לוקחת ברכה קטנה לים, ממלאה מים ונותנת לו לשחק בחול ובמים בכיף.

גם אני בהתלבטות..

ים אין בקרבתינו כך שרק ברכה עולה על הפרק לתדירות גבוהה... אני עשיתי לעצמי מנוי לבריכה כדי שניקח גם את ליאל אך אני די חוששת אם היא תרצה להכנס לבריכה ולא תצרח ואם יהיה לה קר? ואם היא תחלה? כך שעדיין לא עשיתי את טבילת האש הראשונה (אני צריכה לקנות לה גלגל ים לפעוטות), אך אני מבטיחה לספר כשיבוא היום והרגע (ליאל כבר בת שנה ושלושה, כבר גדולה מספיק ... לא?.)

למעלה