סקר קטנטן ברשותכם.

kkdd

New member
סקר קטנטן ברשותכם.

האם מישהו השתמש במאמרים האלא? "המרת סרט DVD ל AVI + קריעת כתוביות" "הצמדת כתובית על השוליים השחורים" והאם יש לכם הערות/תגובות? מרוצים לא מרוצים.... כל דבר אשמח אם תשתפו פעולה

oferbr

New member
מודה באשמה../images/Emo45.gif

א. אני רוצה להגיד לך שכל מאמר שיוצא אני משתמש בו בלי קשר אם אני צריך או לא ,וזה במטרה ללמוד אותו .ונותן פידבקים למנהלי הפורום,ואם צריך אפילו יורד לפרטים של תיקוני היגויוכו'. ב. המאמר של הצמדת כתוביות על השוליים השחורים , מאז שהןא יצא אני משתמש רק בשיטה הזו, כמובן בזכות המאמר כי לפני זה לא ידעתי לבצע את זה כמו שצריך. ג. המאמר על קריעת כתוביות, השתמשתי בו פעם אחת (כי יש לי רק סרט DVD , ותתפלא שקניתי אותו במבצע ,ע"מ לבדוק אותו במאמר שלך) ואחרי כמה נסיונות קצרים על הסרט (תמיד בהתחלה דברים לא מסתדרים) הצלחתי במשימה. כעיקרו המאמרים כתובים בפשטות וניתנים לביצוע, אז את טבילת האש הראשונית בכתיבת מאמרים עברת בהצלחה, לפחות מבחינתי(וזה אני אומר לא בגלל שיש לנו מכר משותף.....
תמשיך ככה.

kkdd

New member
שלחתי מאמר למנהל הפורום אבל...

לא נראה לי שהוא הסכים להעלות אותו (בקשר לפריימים פגומים) אבל זה השיקולים שלו. בכל אופן תודה על התגובה וכנראה אתה היחידי שמשתמש בו
כי אף אחד אחר לא הגיב אז כנראה אתה אומר בגלל שיש לנו מכר משותף.....
וקרעת את הכתוביות מהסרט?

Ncoder

New member
אני משתמש במדריך ה-DVD שלך ...

כבר שנתיים בעצם... לא תמיד באותם תוכנות, יש כמה תוכנות ל-RIP ויש כמה תוכנות ל-Encoding... אבל סדר השימוש בדיוק כמו במדריך שלך. בתוכנת SubRip אני משתמש קבוע ! עוד מעט יגיע אליי ה-DVD של הלוני טונס ואני יעביר אותו קידוד בדיוק כמו במדריך שלך.. אני בטוח שילך טוב . נראה לי שבקרוב לא יהיו יותר Encoding אצלי, אחי לוחץ עליי חזק לקנות צורב DVD ואני לא רוצה
.

kkdd

New member
אז זרוק כמה "עצמות" טובות ופרסם כמה

מה SUBRIP... אם היה לי מאיפה להשיג סרטי DVD הייתי חופשי משתמש ב SUBRIP ומפרסם תוצאות במיוחד ל"עצמות" שאין באתרי כתוביות.....

comback

New member
נצל"ש: עזרה....../images/Emo124.gif

מי מכיר אתרים שבהם ניתן להוריד פונטים (כדי להוסיף לbsplayer) כדי שאפשר יהיה לראות את הכתוביות גם בשפות אחרות (רוסית לדוגמה...)... אשמח אם תעזרו..תודה..

למעלה