סקר קטן

Natalila

New member
סקר קטן

בעקבות ההודעה שקראתי בפורום "גרושים - גרושות"... התפתח שם דיון קצר עם מי עדיף לצאת
עם רוסי/ה או עם צבר/ית
מה דעתכם
איזה טיפוס אתם אוהבים יותר
את רוסי/ה הטוב/ה והמוכר/ת או את המקומי/ת השונה והחם/ה

mrmistory

New member
בקשר לחמה אז היא תימניה ../images/Emo13.gif ו......

לא כל הרוסים אוהבים רוסיות, מכיר די הרבה שלא היו מעדיפים להתחתן איתם. "לא יודע" מה מסיבות אבל אולי הם צודקים. אני לא חושב שיש הבדל עם מי העיקר שיהיה לזוג טוב מאוד ביחד ולא רק טוב כי הטוב נגמר מהר, הטוב זה הסטנדרט שתמיד היה ויהיה. אישית, היו לי קטעים עם ישראליות והם התחילה רק מלפני שנתיים ועד לפני חצי שנה, לא נתתי לזה סיכוי כי הייתי במערכת יחסים. אבל כמו שאומרים בעברית "עדיף חרבה שלך ביוקר מאשר חירבה בזול של מישהו אחר" וברוסית "ly4she svayo dermo 4em 4yjoe" זה רק אמירה, על תתפסו אותי על המילה dermo

...

התפתח שם דיון קצר עם מי עדיף לצאת עם רוסי/ה או עם צבר/ית מה דעתכם? זה מורכב: מבחינת משיכה גופנית, הצבריות מושכות אותי הרבה יותר, אולם הקרבה במנטליות מכריע את הקף לטובת ה"רוסיות".. איזה טיפוס אתם אוהבים יותר את רוסי/ה הטוב/ה והמוכר/ת או את המקומי/ת השונה והחם/ה? תלי, אין לי עדיפות ברורה לכאן או לכאן

the freaky girl

New member
אני עונה ../images/Emo13.gif

עם מי עדיף לצאת עם רוסי/ה או עם צבר/ית
דווקא יש "רוסים" שהם צברים.. למשל אחי הקטנצ'יק....
מה דעתכם- איזה טיפוס אתם אוהבים יותר
את רוסי/ה הטוב/ה והמוכר/ת או את המקומי/ת השונה והחם/ה
אני אישית אוהבת בנים בהירים [דוברי רוסית..
] ועם אישיות חמודה...

GallaxY

New member
חחחחחחח אם היית מכירה אותו

הייתי אומרת לך... אבל מה זה יעזור לך ?

i v g y

New member
טוב אז ככה

קודם כל הדיון שם היה מפגר כי זה לא היה דיון :) אצלי זה משתנה בבית ספר הייתי יותר עם אנשים רוסיים בצבא המון צברים ורב החברים שלי עכשיו הם צברים אני פשו מרגיש יותר צבר מאשר עולה מאיפשהו שלום

...

בקורס מ"כים אם אתה לא רוסי, אתה מרגיש לא שייך. אצלנו הישראלים היו מנודים קצת. היינו 58 אנשים שמתוכם יותר מ40 דוברי רוסית. אפילו במהלך המצ"בות דיברו אצלינו רוסית, עד שהמ"מ ביקש שכאשר כל הכיתה/מחלקה עושה משהו יחדיו לדבר בשפה שכולם מבינים..

Drunk Bullet

New member
אצלי בטירונות..

בשבתות כל מחלקה 3 הייתה מתאספת באוהל עם גיטרה, ושרה שירי עם רוסיים ושירים של Lube (אני הייתי מצטרך אליהם, כי במחלקה שלי (2) כמעט לא היו רוסים). אח"כ כשהיה נמאס, היינו שרים שירים של לנינגרד או סתם ממציאים חמשירים עם ירידות על מחלקת התומכ"ל שהייתה ליד.

i v g y

New member
נטשקה ומה את אומרת בנושא?

לא שלא דיברנו על זה אבל חבריי הפורום ירצו לדעת

Natalila

New member
אני לא מתחברת למנטליות

של הבחורים הרוסים (יסלחו לי חברי הפורום היקרים וכמובן שאני לא מכלילה) אבל אני יותר נמשכת לבחורים ישראליים, לפתיחות שלהם, לחמימות...
לא רואה את עצמי יושבת ב"חבורה" רוסית ושותה לשכרה או יוצאת ביום שישי בערב לדיסקוטק רוסי
'צטערת... חוצמיזה, כבר יש לי ישראלי חמוד
כמובן שבכל קבוצה יש את הרע והטוב ולכן אני כלל וכלל לא מכלילה
זו דעתי האישית...

i v g y

New member
נטי איזו פתיחות

אבל מסכים איתך ואיתי את בקשרים כי אני לא רוסי אמיתי חחחח סתם בצחוק

יש רוסים שלו שותים בכלל

זה לא קשור..... למשל כבוד המנהל בכלל לא שותה אלכוהול

Natalila

New member
אני יודעת

וכל כך קיוויתי לא לקבל את ההערות האלה
אני יודעת והכרתי לא מעט רוסים כאלה אבל בואו נודה שזה קיימים איפשהוא שם במנטליות ובגלל זה הדגשתי שיש יוצאי דופן... אבל באופן כללי אני לא מתחברת למנטליות הרוסית...
מראש אם נפגעתם

למעלה