סקר עגלות,ציוד וכו...

סקר עגלות,ציוד וכו...

תגידו למי נמאס מהשרשורים האלה? תצביעו בבקשה. זה פשוט לא ייאומן כמה דפים בפורום מלאים בשטויות האלה. לדעתי צריך לפתוח פורום בנושא. נא לא להיפגע ממני הכל נכתב בציניות ובהומור....

אדוה19

New member
נכון, אבל...

מי שזו לידה ראשונה ואין לה מושג מהחיים שלה זה עוזר לה.

בובה28

New member
עד שלא ייפתח פורום לנושא הזה

מקומו כאן.זה כמו שתכתבי שנימאס לך משאלות על המלצת רופא או מתיי רואים דופק,הפרשות חומות,צירים ושלכל נושא צריך לפתוח פורום מיוחד.קניית ציוד לתינוק היא חלק מחווית ההריון. ולגבי שאלתך לי זה לא נימאס אבל לא אתנגד שיהיה לזה פורום מיוחד כו הפורום של בגדי ההריון.

יאללה, תרימי את הכפפה../images/Emo13.gif

לי זה חוסך הרבה טרטור בחנויות עצמן, אני מגיעה קצת יותר מוכנה.

התשובות מהמנוסות שוות זהב!

אם יפתח פורום נפרד, אז רק אלה שזקוקות לעזרה יכנסו בו, ואלה שיש להן נסיון - לא! אולי אחת-שתיים, ממנהלות הפורום...

פאפית1

New member
לעומת זאת

אני מתה על שרשורי הציוד. זה הריון ראשון שלי, ולמרות שכבר החלטתי על עגלה אני קוראת בשקיקה כל אינפורמציה. זה פשוט עושה לי טוב....

bestat1

New member
מבינה אותך

אבל באמת שבכל פעם יש עוד הריוניות חדשות שנכנסות לכאן. מה שאולי כדאי לעשות זה שרשור קבוע או פשוט לפתוח פורום לציוד תינוקות (שגם על זה דיברו כבר כאן) ואז בא לציון גואל. חוץ מזה יש כאלה שמתעצלים לעשות חיפוש..

ניקולי

New member
לגבי שאלות ושרשור ציוד ועוד...

חייבת לאמר לכן שזה עוזר לא רק לאילו שזה הריון ראשון בשבילהן. ואני אסביר את עצמי... כפי שרובכם כבר יודעות זהו הריון רביעי שלי..
את הלידה האחרונה ילדתי לפני כ 11 וחצי חודשים...
ובטח אתן שואלות נו, אז מה כבר יכול להתחדש לך על ציוד לתינוקות מלפני 11 וחצי חודש ? אז אני אחדש לכן שהרבה, הרבה דברים משתנים, הרבה דברים שלא יחסתי להם חשיבות אז אני מיחסת להם היום.. בנושא עגלות, סלקלים, כסא לרכב, לולים, מיטות, בקבוקים והכל..... אני לא רואה בזה פסול להעלות נושאים כמו אילו ואל תשכחו שיש מחזוריות של בנות כל יום ב"ה נכנסת לכאן מישהי חדשה...שאולי לא מבינה עינין וזכותה המלאה לשאול שדבר זה גורר אחריו תגובות רצויות של עוד ועוד בחורה הריונית... בנוסף שרשור תלמיות לא מחייב את אף אחת להשתתף בו.. אישית אני מאוד אוהבת את השרשור של התלמיות זה כיף לראות כמה מתוככם הן בתל"מ שלי או ליד...אין בזה כל רע זה נותן לי בכל אופן הרגשה של משפחתיות זמנית כזאת..
שרשור רופאים וכאלו חשובים לא פחות מכל דבר אחר בפורום הזה. לדעתי הפורום מדהים, נוח, קל ומלא בשאלות מענינות ושום דבר בו לא מיותר. תארו לעצמכן יפתחו פורום רק לציוד (ע"פ שאני חושבת שכבר קיים) וכאן לא תינתנה תשובות לשאלות... או שאולי נפתח פורום רק לשאלות רופאים הפורום הזה לא יהיה מיותר בעינכן ? אני לא מוותרת על הפורום הזה.. הנה תראו עוד לא עברה שנה מאז הלידה של הנסיכה ועוד מעט אצטרך ללדת את השניה

../images/Emo45.gifואצלי הריון 3 ועברו 3.5 שנים מהאחרון ויש

כל כך הרבה שינויים גם בעגלות גם בכיסאות שלמי שלא נשאר מהבייבי הקודם גם אם זה הריון 5 זה יהיה רלוונטי להתעדכן בציוד החדש שקיים היום. אני יכולה לומר לכן שהעגלה שלי פג אטלנטיקו שהיא מעולה מעולה שחבל על הזמן , אז שקניתי היתה דגם חדש שרק יצא לעולם והיום הוא כבר לא קיים ועוד לא עברו 4 שנים... גם העיצובים הרבה יותר דרמטיים ויפים היום. אני חושבת שזה מאוד רלוונטי לפורום ומי שזה לא רלוונטי בשבילה שלא תיכנס לשירשור.

liat111

New member
יכול להיות שצריך פורום נפרד לנושא הציוד

אני מודה שגם אותי הנושא משעמם מאוד, אבל עם זאת אי אפשר להגיד שהוא לא חשוב. לי יש מזל שכרגע זה לא מופרד כי בטח לא הייתי מצליחה לגרום לעצמי להכנס לפורום הציוד למרות שאין לי שום מושג בתחום והגיע הזמן שאני אתחיל להבין בזה.

יש פורום שילב, אבל אני חושבת שצריך שרשור ציוד

גם לי לפעמים השרשור ציוד נראה שחוזר על עצמו (בגלל שבנות לא משתמשות בחיפוש אלא מפרסמות הודעה חדשה) אבל אני חושבת שצריך את השרשורים הללו, זה חלק מההריון, ועוזר מאוד במיוחד בהריון הראשון לקבל חוות דעת מבנות אחרות בכל מקרה יש פורום שילב בתפוז שם ניתן לקבל אינפורמציה על ציוד הנמכר בשילב

שרון 2000

New member
תסלחי לי אבל חצי מהפורום אם כך מיותר

את יודעת כמה השירשורים חוזרים על עצמם???? עו"ד פעם תל"מ, המלצות רופאים, מי שפיר כן או לא, שקיפות, סקירות, בדיקות שונות, עצירויות, בחילות, ברית, דם טבורי וכו' וכו'. אני עכשיו חודש עשירי (כן יש חיה כזו) ולמרות שאני גולשת פה רק מחודש שישי בערך, כבר אלף פעם ראיתי שרשורים שחוזרים על עצמם. אי אפשר למנוע את זה. כל חודש מצטרפות הרבה חדשות שמחליפות את אלו שילדו ומטבע הדברים יש להן שאלות שחוזרות על עצמן. אף אחד לא ממציאה את הגלגל מחדש. אז את חושבת שעכשיו בשבוע 40+ מעניין אותי התלבטות על תוצאות שקיפות ואם זה בן בת או שהרופא טועה, ומה לעשות עם הבחילות, וכו' וכו'. במרומי החודש העשירי זה ממש לא מעניין אותי, וגם עוד מלא דברים אחרים. אז אני קוראת רק מה שמדבר אלי. ואני חושבת שיש מקום לכל השאלות. רק השבוע המלצתי שיפתחו פה פורום ציוד. מצד שני הגולשות צריכות להיות קצת פחות עצלניות ולבצע חיפושים. כמו כן, היה נחמד אם מנהלות הפורום היו מרכזות הודעות בנושאים דומים תחת מאמרים ומעדכנות ואז היתה גישה נוחה לכולם.

ואת לא מקבלת פטור אחרי הלידה, ברור? את חוזרת

לכאן להמשיך ולתמוך בנושאי ציוד (גם אם את קצת משוחדת
אבל את מאוד הוגנת בתשובותיך..)

לא מסכימה... ת'אמת, שעד שאני התחלתי להתעניין

בעגלות זה היה מאוד לא ברור כל השירשורים המפלצתיים הללו ותהיתי כמה כבר אפשר לדבר על עגלות ואיזה שעמום כמו שיחת גברים על הבפנוכו של האוטו והשוואת אביזרים מתחת למכסה מנוע... אז בחרתי להתעלם מהשרשורים הללו וזהו. לא התרגשתי מהם, סתם לא הבנתי אותם ולא התחברתי... אבל ברגע שהתחלתי לחפש עגלה, זה מאוד עזר לי!! גם בחיפוש היה המון מידע וגם לשאלות מוזרות היה מענה... אז נכון שגם היום יש דיונים על עגלות שלא נמצאות ברשימת הבירורים שלי ואני פשוט מדלגת על השירשורים הללו אבל מה לעשות, אני גם מדלגת על שירשורים בנושאי תופעות הריון בשליש הראשון כי זה קצת פחות מעניין לי וגם כי לי לא היו אז אין לי תובנות לתרום.... אני חושבת שלא צריך פורום נפרד לנושא והוא קשור קשר הדוק לפורום הנוכחי. מה שכן, הייתי מתזכרת את כולן לבצע חיפוש לפני שמעלים שאלה חדשה כי באמת מעצבן (בכל נושא, לא רק עגלות) ששואלים את אותה השאלה יום אחרי יום...

anna70

New member
סליחה אם זה ישמע מעט קטנוני אבל...

אני לא מבינה מה הבעיה פשוט ל ד ל ג על מה שלא מעניין אותך לאותו רגע? לדוגמה: עד לפני שבועיים עניין העגלות לא עניין אותי בכלל אז דילגתי על השרשור כל פעם שהיה אחד כזה (והיו בלי עין הרע), זה "עלה" לי בדיוק בקליק אחד על העכבר. כיום אני שמחה על השרשורים האלה כי הם עוזרים לי מאוד (וגם מבלבלים אותי מאוד אבל זו כבר בעיה אחרת... חחחח
) כל אחת ומה שמעניין אותה בזמן שלה. ואם על הדרך אפשר גם לעזור לחדשות ולענות על שאלות, לשתף מנסיון אישי - למה לא?

אנה, אנה...

ישראלים אוהבים להתלונן... אז למה שלא יתלוננו גם פה גם על זה? טבעי שבפורום הריון ולידה נושאים יחזרו על עצמם מאה פעם, בגלל זה זה פורום "שלב". לא ניתן לצפות מנשים שמתחילות הריון לא לשאול שאלות שמתאימות לשלב שהן נמצאות פה. פורום ציוד ? לא יצליח ולא יעזור לאף אחד. כמו הפורום השומם של בגדי הריון.

לטעמי אינפלציית השרשורים בנושא בהחלט מיותרת

לא שהנושא עצמו מיותר, אבל, אני מקווה שתסכימי איתי שעדיף לחפש האם נכתב על הנושא, לפני שפותחים שרשור חדש. בנות פותחות שרשור חדש על אמבטיה לעגלה, בלי לבדוק האם קיים שרשור של עגלות בדף הקודם (וקיים!). עודף השרשורים האלה מנפח את הדף הראשי ודוחק שרשורים חשובים לא פחות לדפים קודמים. לדעתי יש טעם בפתיחת שרשור יזום בנושא ציוד מדי יום, וכל השאלות ישורשרו לשם.

למעלה