סקר לכל הפורום

סקר לכל הפורום../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

מהו המקום הכי מוזר שקיימתם יחסי מין ומיהו האדם הכי מוזר שקיימתם איתו יחסים קדימה תפתיעו אותי

זה אשכרה תחקיר או שאלון...../images/Emo6.gif

בטח לא סקר , ידידי.... אבל הרעיון לכשעצמו יפה...יש לי הרגשה כי מכרמיאל יגיעו הסיפורים הביזאריים ביותר...

אוקיי ארבל שיהיה שאלון../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifאבל...

פורום חוטאים פורום חוטאים ופתאום כולם שותקים ומשתפנים הלו מה קורה כאן? אני בפורום הנכון???

סוסי היקר...

לקחת בחשבון שיש כאלו שב-2.00 בבוקר כבר ישנו ובבוקר ערב השבת גם כעובדים ועסוקים? אני מניח כי בשבת יתעלקו על הודעתך..

מתכבד להגיב...../images/Emo8.gif

המקום המוזר ביותר --------------------- בתקופת היותי חובב טרמפיסטיות (אותה תקופה בה עבדתי רחוק מהבית והכביש היווה מקום שהייה מכובד בחיי), בהיותי בדרכי מחיפה לרמת הגולן , סימנה לי בחורה מלאה עם שדיים ענקיות, לעצור. שאלתיה למקום חפצה ותגובתה היתה: "לאן שאתה נוסע..." הבנתי שזאת אחת מהמשועממות שמחוז חפצן האמיתי הוא הזין שלך.כאלה לא היו חסרות באותם הימים על הכבישים והייתי מורגל ומאורגן להפוך את רכבי מכלי תובלה לתחליף מלון, אבל מידותיה העצומות מנעו כל יכולת מעשית לנקוט בדרך השגרתית. האמת היא שמלאות ושמנות אינן כלולות בתפריט הרגיל שלי אך שדיה היו משהו שהייתי חייב פעם אחת לעצמי להתענג (או שלא) על מה שראיתי רק בז´ורנלים. הגענו לרמת הגולן וחלפנו על פני בונקר סורי, משרידי מלחמת יום הכיפורים. עצרתי את רכבי והובלתיה אל מתחת לפני האדמה , פרשתי שמיכה וביקשתיה להתכונן למבצע כיבוש היעד המבוצר. היעד היה מבוצר במשמני גופה בכל ומכל הכיוונים ואני רק מנסה להתמקד בשדיה...כל השאר לא נכלל בפנטזיה שלי. היא נותרה ערומה כביום היוולדה ותאמינו לי ששדיה היוו לפחות שליש משטח הפנים של גופה אשר היה מופנה אליי. חפנתי שד אחד בשתי כפות ידיי ונדמה היה לי שמשקלו כמשל גופי....פתאם חשתי כזה קטן ומצומק וידעתי כי בכדי לחדור לתוכה עלי לתכנן איסטרטגיות שלמות. אודה על האמת ...נכשלתי במשימתי וזיון לא היה שם... לאחר מספר שעות בהן סיימתי בזריזות המיירבית את מטלותיי מעת המעביד, התחלתי בירידה מהרמה, יחד איתה, כאש הכנרת נתגלתה לנגד עיננו. בשבריר שנייה, כמו ארכימדס, חלף בראשי עיקרון הציפה ומשקל גוף האדם במים לעומת משקלו באוויר. התקרבתי עם הרכב לרצועת המים בחוף נטוש...שוב ציוויתיה להתפשט והובלתיה לאחר כבוד אל תוך האגם.... תאמינו לי שארכימדס גאון- הצלחתי לחדור- לא בשם ההנאה כמו בשם הפרינציפ. האישה הכי מוזרה --------------------- היא היתה זונה מולאטית, כמו רבות כמותה, בעיירה הולנדית צפונית, אשר אליה נקלעתי עם רדת החשיכה, כדי לחפש צימר או מלון זול כדי להעביר את הלילה. נכנסתי לפאב על אם הדרךצ כדי לתחקר בקשר למלון, כאשר ראיתיה ישובה ליד אחד השולחנות. הזמנתי אותה לשתייה והשיחה החלה מתגלגלת. משיחות זוטא לא היתה לגברת הכנסה וכמעט סמוך לתחילת השיחה הציעה את שירותיה. גייסתי את כל כוחות השיכנוע הפסיכולוגיים שלי ובאנגלית רצוצה (לא יותר משלה) התחלתי להסביר לה שאין שום סיכוי שבחור צעיר כמוני ישלם תמורת שירותי מין, גם אם הוא רחוק מסביבתו הטבעית. היא לא נטשה אותי...ואני המשכתי בפילוסופיה ´העמוקה´ שמי שהולכת להיות המרוויחה אם נקיים יחסיי מין זו היא.....וזה עבד ! הרגשתי כיצד היא הולכת ומתרככת בעמדותיה עש שהזמינה אותי לביתה לכל הלילה ובחינם! אפילו את הוצאות המלון חסכתי....

בייבס

New member
../images/Emo8.gif

אז כך..... חדשה אני וצופה בכם לא מעט.... בית כנסת מקום טוב????? זה מקום מוזר?
אולי לא תאהבו את הרעיון של גבר.זה בסיפור אחר לגמרי? לובש בגדי נשים.........? חחחחחחחחחחחחחחחחחח

שיחררת אצלי את הניצרה... ../images/Emo8.gif

אספר רק על בן הזוג המוזר ביותר ובעצם אפילו על שניים. הגעתי לפוקט, אותו אי קסום בתאילנד, לנופש של שבוע כאשר אני ובגפי בלבד...התארגנתי בבית מלון קטן ונעים שאיננו משתייך לרשתות המפורסמות, כך שהייתי רשאי לזמן לחדרי, אפילו כל שעה בת זוג , ולו יחייב הדבר תשלום עבור זוג. יצאתי מהמלון עם הג´יפ ששכרתי עוד בשדה התעופה (זול יותר ממונית) ונסעתי למרכז העיר הגדולה בעיר באי. חיש נקלה מצאתי עצמי באחד מאותם הפאבים בהם אתה מכיר לעצמך בת לוויה לכל תקופת שהותך או ל´סטוץ´. התיישבתי על הדלפק והזמנתי לעצמי בירה ויפייפיה מדהימה הגישה לי אותה תוך שהיא רוכנת כלפיי כך שאת השטר שמתי לה בתוך החזה, עמוק עמוק, בלי חשש לסטירה. בעוד אני יושב ולוגם את הבירה להנאתי וסורק עם עיניי את המקום לאיתור מועמדת אשר תעביר איתי את הלילה, קיפצה לה ברמנית אחרת על הדלפק והתיישבה על הדלפק כאשר רגליה פשוקות ובקבוק הבירה שלי ביניהן,את ראשי הניחה על שדיה ותוך שכך רכנה אל אוזני ולחשה לי כי אוכל לקבל אותה ואת חברתה ללילה שלם תמורת 100 דולר. היה זה סכום עתק במושגים תאילנדיים, שכן בחצי מהסכום הזה יכולת למצוא לעצמך מישהי לשבוע, ארוחה טובה מאד של פירות ים עלתה 7 דולר, שכירות ג´יפ יומית עלתה 12 דולר, טיול מאורגן ליום כולל שיט איים, עם ארוחת צהריים, הסעות ומדריך עלה 10 דולר. אעפ"כ,גם בשל יופיין של המועמדות, גם בשל היות זה הלילה הראשון בסדום וגם בשל הסקרון ברעיון השלישיה, החלטתי ללכת על ההצעה וניאותתי. השתיים נטשו עמדתן בדלפק ובאו אחריי לרכבי והגענו לבית המלון. בעל המלון זיכה אותי בקריצה, כאילו שלח לי ברכת הצלחה....ועלינו לחדרי. התשלום נעשה מראש, גם זאת בניגוד למקובל עם בנות הלוויה השבועיות אבל כמקובל בארץ ולא טרחתי להשקיע מחשבה בסיבה. השתיים התפשטו ונותרו רק עם תחתוניהן על עצמן והמתינו לי שאתפשט. ממראה גופן ממש נידלקתי. הן היו חטובות להפליא ושדיהן כאילו סותתו בידי האל בעבודת יד. שדיהן היו מוצקות יותר ממה שהורגלתי בחיי וחשבתי לעצמי שבטח הזריקו לעצמן סיליקון מתוקף עיסוקן. שתיהן החלו לטפל בי במסירות ובמיומנות וכל דקה שחלפה היוותה הצדקה מושלמת לתשלום המופרז. בשלב מסויים הורידה אחת מהן את תחתוניה, רכבה עלי ונתנה לי לפרוק את עצמי מכל תאוותי אשר הרקיעה לשחקים. לאחר מנוחה קצרה , הבעתי רצוני להתחיל סיבוב שני על השנייה אשר עדיין נותרה עם תחתוניה....אבל היא התעקשה ואמרה שאיננה יכולה.סברתי כי הסתירה ממני מלכתחילה את העובדה שהיא ´במחזור´ ושהיא חוששת שאכעס שהונתה אותי. הייתי כל-כך דלוק עליה שעובדה זו לא הרתיעה אותי והפצרתי בה כי תיאות. חברתה ניסתה לשדלני שאסתפק בה אבל אני , עקשן ידוע, לא ויתרתי. שלחתי יד כדי להסיר את תחתוניה במעט אגרסיביות ואז ..............קיבלתי את ההלם של חיי- היא היתה הוא!!!!! - הזין שלה היה דבוק אל אחוריה. הייתי ממש בהלם...מילים כאן ועכשיו בכלל לא יוכלו לתאר את הרגשותיי אז ושם. סבורני כי הרגשות הראשוניים היו רגשות חימה על שסידרו אותי, אלו התחלפו ברגשות תיעוב כי מעולם לא חשבתי שאהיה עם גבר במיטה, אלו הרגשות התחלפו ברגשות מעורבים של ´ אבל אם לא היה לו זין הוא יכול היה להיות יפייפיה מהממת´ יחד עם מחשבה שלא אתן לא לצאת נקי ממעשה התרמית שלו. כל תחושות הסלידה חלפו עברו באותו הרגע (לא שכיום לאחר מעשה אני סולד פחות) , ביקשתי שיכרע על ארבע ו"זיינתי את האם אמא שלו"....כן, היתה זו הפעם הראשונה (וגם האחרונה) שזיינתי גבר! שרשרת ההפתעות לא הסתיימה....לאחר מיצוי הסקס המופרע הזה (מבחינתי) הצטלמנו כולנו ובנפרד והתיישבנו לשוחח קצת. אז התברר לי לתדהמתי כה רבה שגם הבחורה עם הפות היא הוא!!! הבנתי שנפלתי באותו הלילה על צמד קוקסינלים, שאחד מהם כבר עשה ניתוח מין מושלם ואילו השני טרם עבר את הניתוח של שינוי איבר המין(זה החלק היקר בעניין). כמובן ששלחתיהם מעל פניי ואת שארית הלילה עשיתי אני ובגפי יחדיו ולבד.... כאשר כיום , בפרספקטיבה לאחור נותרו רק הזכרונות בלי הגועל והסלידה.

sundue

New member
זיכרון או סיוט?........./images/Emo6.gif

היא היתה הוא??? והשניה היתה הוא? אחלה חוויה....
מה עם
תאילנדי

סנדו היקרה.... ../images/Emo3.gif

שמעתי שיש טיולים מאורגנים לנשים בלבד לאי זה או אחר בתאילנד עם הנאות מובטחות. כדאי שתביאי את הקונדום מישראל כי הקונדומים שם דומים לשעונים המזוייפים.

sundue

New member
החלטתי סופית...../images/Emo3.gif

לשם עדיף לבא עם בעל הקונדום מישראל מי יודע מה הם עוד יכולים לזייף.... ואם הוא אמיתי או סתם עוד משהו שהדביקו מאחור לך תראה מה יוציאו לי משם...

טעות יסודית......../images/Emo6.gif

יצאתי לטיול מאורגן לדרום- מזרח אסיה, כולל תאילנד. יצאתי לבד בעוד כולם היו זוגות. אכלתי ´חרה´ כל לילה שהם היו הולכים לישון שניים שניים בתיבה ואני הלכתי לישון רק אחרי שהייתי מאונן לעצמי באמבטייה. בסוף הטיול קיבלנו 3 ימי נופש בפאטאייה, עיירת חוף מוכרת לתיירים, בעיקר לזיינים. ושם היתה לעובדת היותי בודד יתרון גדול. בעוד כל הגברים יושבים סרוחים בבריכה עם ה´חבילות´ שהביאו מהבית, אני הסתובבתי כמו טווס עם יפייפיה מקומית, בין החדר והבריכה, לסירוגין. לא אשכח את מבטיי הקינאה של ואת המשפט שליווה אותם:" שיחקת אותה- יותר אנו לא באים לתאילנד עם האישה..."

תתפלא אבל השגתי את התמונה שלך שם

קודם כל סיפור מדהים שיחקת אותה ואני לא מאמין שלא הקאת אחר כך
הם עד כדיי כך נראו נשים? מה הן היו חלקות? ממש מדהים ביי אני הולך להקיא

"יפיפיות", אמרתי....

חלקות למישעי בכל מקום ולא הקאתי...לא יודע, אם היית מבלה עם דנה אינטרנשיונל- היית מקיא?! אולי לא הייתי מעמיד עצמי למבחן בכוונה תחילה, אבל לא יודע מה היו התוצאות של מפגש שלי איתה...

אז ככה ......./images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

בקשר לדנה אינטרנשיונל לא רק שהייתי מקיא כשאני רק רואה אותה בטלויזיה בא לי להקיא

../images/Emo41.gif זוג וחצי...(עומד בדרישותיך?../images/Emo3.gif)

במסגרת עבודתי הכרתי אישיות מוכרת ונערצת ע"י רבים אשר בנוסף לתחומי עיסוקיו המוכרים והמזכים בהערצה , עסק גם בתחום עבודתי. שעות רבות בשבוע החלפנו ביננובמסגרת העבודה, ויש לציין כי אף פעם לא גלשו שיחותינו לנושאים אישיים. יום אחד , התקשר אלי והזמינני לביתו. שביקשתי לצרף את אשתי טען כי נושאי השיחה העסקיים לא יעניינו את נשותינו, ומוטב שאגיע לבד. הגעתי לדירו ומצאתי אותו פותח את הדלת בעוד אישתו משתרעת על הספה בסלון בבגדי מינימום ובלתי אפשרי היה שלא למקד את עיניי אליה.... לא ניראה שהאישה נמצאת במבוכה ממבטיי שננעצו בה וגם לא ניראה כי לבעלה הפריע המתח המיני אשר החל להשתרר באוויר. האישה החשופה למחצה, התיאורה החלשה קימעה,היין שהוצע, כל אלה לא בישרו כלל על פגישה עסקית. ואז פנה אליי הבעל,שעבורי סימל את הגבר במייטבו, נערץ נשים בדמיונן, דמות נערצת ע"י אלפים, והחל לשטוח בפניי את מגבלותיו הפיסיות שבעטיין לא יכול כלל לקיים יחסי אישות נורמליים עם נשים. הוא סיפר כי מבין האנשים שהינו מכיר במסגרותיו העסקיות והחברתיות , הוא בוחר לעצמו את המועמדים לספק את תשוקותיה הטבעיות של אישתו, אך בתנאי אחד.....שהוא יצפה בנעשה !!! ובאותם רגעים היתה הדילמה נוראה. מחד גיסא משתרעת מולך אישה נאה וחטובה , בלבוש מגרה ומזמין ואתה יודע שההנאה מובטחת. מאידך גיסא, אינך מורגל במציצים וודאי שלא בבעל של.... ואתה יודע שאם כל התשוקה הבוערת באותו רגע באברך הזקור, אתה עלול רק לאכזב את עצמך ואת הגברת בשל ההפרעה הנפשית שלו שתדבק גם בך, ותגרום לשיתוקך. כל נסיונות השכנוע מטעמו לא פעלו עליי, אך מצד שני חזיתי בפניה הרעבות של אישתו, וברור היה לי כי חושקת בי או לפחות במה שיכול להעניק לה ושכה קרוב היה למימוש מבחינתה. העזתי להתנגד להצעותיו בכל מחיר ואף הרהבתי עוז להוכיחו על התניית סיפוקה של אשתו בסיפוקיו שלו, ובמיוחד אם אלה כלל מוטלים בספק.הסברתי לו כי במצב בו הוא נתון היה צריך להרשות לאשתו למצוא את סיפוקה עם מי וכאשר תחשוק נפשה מבלי שכלל ידע על-כך, ושיודה לה על הסכמתה להישאר במחיצתו בשל גורמים מקשרים אחרים, ואילו הוא שילך ויבקש את סיפוקו באופן החריג במכונים מוכרים לצורך כך. ניראה היה שהגבר נעלב, וכי מילותיי הכאיבו לו....לפתע קם ממקום מושבו, הפטיר ברכת פרידה, ונעל את הדלת הראשית מאחוריו, בהותירו את אשתו ואותי לבדנו. מבכאן והלאה כבר מצאתי את עצמי בקלות....גם באותו ערב וגם בכמה פעמים נוספות, עד אשר מצא לה כנראה תחליף מרענן חדש.

sundue

New member
מסתפקת רק ב´חצי´...../images/Emo8.gif

תשמע, עם סיפורים כאלה.. שוה לקחת אותך לטיול הבא שלי בתור בעל הקונדום מישראל ויהיה לי אחלה תחליף מרענן חדש ..לשם שינוי
יש משהו מוזר בבעל ההוא שאוהב לראות איך מזיינ.. את אישתו.. הייתי שולחת אותו דחוף לשיחה אצל הפסיכולוג.

למעלה