בחירה שלי היאdw ברצוני לשבח אותו עלסקר לחברים בפורום מי מספר1 בפורום.
מי מספר1 בפורום לדעתכם.
תודה על המחמאה אבל זו עבודת צוותבחירה שלי היאdw ברצוני לשבח אותו על
ההמלצות הטובות והניתוח המשובח בפורום.
אגב, למה אין polls בפורום ?תודה על המחמאה אבל זו עבודת צוות
ישנם כאן הרבה כותבים טובים לא פחות ממני, שתורמים המון ומעניין לקרוא דעתם: אלוני, conundrum3, איש השקים, KobeRider, eshco, yair24 וסליחה ממי שלא הזכרתי.
אפשר להוסיף (הצעות במסר פרטי)אגב, למה אין polls בפורום ?
גידעון הוא אחד התותחים בפורוםאגב, למה אין polls בפורום ?
הבעייה של גדעון שהוא מאוהב מעל הראשגידעון הוא אחד התותחים בפורום
עשיתי הרבה כסף בזכותו וגם ההסברים שלו מעולים
תעשה 1000 אחוז על מניההבעייה של גדעון שהוא מאוהב מעל הראש
באלרוב נדלן. וזאת הטעות הגדולה ביותר של משקיע בבורסה.כתבה מענינת בעיתון גלובס מגזין גלובס של יום חמישי על10 הטעויות של המשקיעים בבורסה. מעניין מאוד עמוד30 במגזין גלובס.
הלואי שאני יעשה את הטעויות של גדעוןהבעייה של גדעון שהוא מאוהב מעל הראש
באלרוב נדלן. וזאת הטעות הגדולה ביותר של משקיע בבורסה.כתבה מענינת בעיתון גלובס מגזין גלובס של יום חמישי על10 הטעויות של המשקיעים בבורסה. מעניין מאוד עמוד30 במגזין גלובס.
בהחלט,גדעון הוא אחד התותחים,הלואי שאני יעשה את הטעויות של גדעון
בזכות "הטעות" שלו הוא עשה את התשואה הכי גבוהה מכולם בפורום
מתי להיכנס לאלרוב נדל"ן???הבעייה של גדעון שהוא מאוהב מעל הראש
בווז אני לא יכול לענות על שאלה כזאתמתי להיכנס לאלרוב נדל"ן???
תודה על המחמאה אבל זו עבודת צוות
ישנם כאן הרבה כותבים טובים לא פחות ממני, שתורמים המון ומעניין לקרוא דעתם: אלוני, conundrum3, איש השקים, KobeRider, eshco, yair24 וסליחה ממי שלא הזכרתי.
אם כבר אז מישהו יודע לאןהמחמאות להנהלה![]()
שמאפשרת עבודת צוות, ויודעת ליצור אווירה חיובית של עזרה הדדית. לדעתי איש השקים, conundrum3 וKobeRider מצטיינים בהשקעה ומקצועיות, מוריד בפניהם את הכובע ומודה להם בכל הזדמנות. תודה.
נו,תותחים תנו בבקשה המלצות טובותהמחמאות להנהלה![]()
שמאפשרת עבודת צוות, ויודעת ליצור אווירה חיובית של עזרה הדדית. לדעתי איש השקים, conundrum3 וKobeRider מצטיינים בהשקעה ומקצועיות, מוריד בפניהם את הכובע ומודה להם בכל הזדמנות. תודה.
המחמאות להנהלה![]()
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.