סקר לחברים בפורום מי מספר1 בפורום.

מצב
הנושא נעול.

מאור08

New member

מי מספר1 בפורום לדעתכם.

dw2322

New member
תודה על המחמאה אבל זו עבודת צוות

בחירה שלי היאdw ברצוני לשבח אותו על
ההמלצות הטובות והניתוח המשובח בפורום.
ישנם כאן הרבה כותבים טובים לא פחות ממני, שתורמים המון ומעניין לקרוא דעתם: אלוני, conundrum3, איש השקים, KobeRider, eshco, yair24 וסליחה ממי שלא הזכרתי.

dove2

New member
אגב, למה אין polls בפורום ?

ישנם כאן הרבה כותבים טובים לא פחות ממני, שתורמים המון ומעניין לקרוא דעתם: אלוני, conundrum3, איש השקים, KobeRider, eshco, yair24 וסליחה ממי שלא הזכרתי.
אגב, למה אין polls בפורום ?

מאור08

New member
הבעייה של גדעון שהוא מאוהב מעל הראש

גידעון הוא אחד התותחים בפורום
עשיתי הרבה כסף בזכותו וגם ההסברים שלו מעולים
באלרוב נדלן. וזאת הטעות הגדולה ביותר של משקיע בבורסה.כתבה מענינת בעיתון גלובס מגזין גלובס של יום חמישי על10 הטעויות של המשקיעים בבורסה. מעניין מאוד עמוד30 במגזין גלובס.

asii1

New member
תעשה 1000 אחוז על מניה

באלרוב נדלן. וזאת הטעות הגדולה ביותר של משקיע בבורסה.כתבה מענינת בעיתון גלובס מגזין גלובס של יום חמישי על10 הטעויות של המשקיעים בבורסה. מעניין מאוד עמוד30 במגזין גלובס.
תעשה 1000 אחוז על מניה
גם אתה תתאהב בה

roy king

New member
הלואי שאני יעשה את הטעויות של גדעון

בזכות "הטעות" שלו הוא עשה את התשואה הכי גבוהה מכולם בפורום

new user1

New member
בהחלט,גדעון הוא אחד התותחים,

בזכות "הטעות" שלו הוא עשה את התשואה הכי גבוהה מכולם בפורום
בהחלט,גדעון הוא אחד התותחים,
ויש לו גם מניות אחרות מלבד אלרוב,פשוט ,לא שאלתם אותו,ובטח שכחתם את אורל ,ואת חובה לקרוא,ואת דיזוש עם חוש ההומור שלה שנעלמה לנו ככה פיתאום ,ושכחתם את אייל ואת וילסון,שני תותחים בשוק ההון ,ועוד ועוד,

בווז

New member
מתי להיכנס לאלרוב נדל"ן???

גידעון1

New member
בווז אני לא יכול לענות על שאלה כזאת

בווז אני לא יכול לענות על שאלה כזאת
אף פעם לא הצטיינתי וגם לא ניסיתי להתעמק בניתוח טכני ולכן אני לא יודע מתי זה זמן טטב להכנס ומתי זה זמן טוב לצאת. אני מכיר ומאמין בפעילות החברה ולכן מחזיק במניה לטטחים ארוכים בלבד. אני רוצה להודות לכל האנשים שמעריכים את הכתיבה שלי זה בהחלט מחמם את הלב לקבל מסרים כאלו גם בפורום וגם במסרים הפרטיים

eshco

New member
../images/Emo165.gif המחמאות להנהלה

המחמאות להנהלה
שמאפשרת עבודת צוות, ויודעת ליצור אווירה חיובית של עזרה הדדית. לדעתי איש השקים, conundrum3 וKobeRider מצטיינים בהשקעה ומקצועיות, מוריד בפניהם את הכובע ומודה להם בכל הזדמנות. תודה.

dimitry

New member
אם כבר אז מישהו יודע לאן

המחמאות להנהלה
שמאפשרת עבודת צוות, ויודעת ליצור אווירה חיובית של עזרה הדדית. לדעתי איש השקים, conundrum3 וKobeRider מצטיינים בהשקעה ומקצועיות, מוריד בפניהם את הכובע ומודה להם בכל הזדמנות. תודה.
אם כבר אז מישהו יודע לאן
נעלם "חובה לקרוא ולעיין"? הוא היה אחד המקצועיים ביותר.

בווז

New member
נו,תותחים תנו בבקשה המלצות טובות

המחמאות להנהלה
נו,תותחים תנו בבקשה המלצות טובות

itzik77

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif ו- ../images/Emo51.gif גדולה להם

המחמאות להנהלה
ו-
גדולה להם

מצב
הנושא נעול.
למעלה