סקר חשוב להיכנס!!

סקר חשוב להיכנס!!

כולם לרשום תגובות ולהגיד מי אתם רוצים שיזכה : 1)גיא ומאשה 2)פיני ודורית 3)חיים ואנה

barbie125

New member
גיא ומאשה.

feel6

New member
../images/Emo106.gif חיים ואנה פשוטטט גדולים|גביע

ממש מגיע להם!!

batsheba

New member
תגובות לגבי ההופעה של 27/08/06

הופעתה של אנה היתה דרמתית מדי ברקוד הטנגו -הראשון. הרקוד השני של אנה היה מתאים יותר להופעת סטיפטיז בלס-וגאס. הופעתה, חצי ערומה, סינוורה את השופטים ונתנו לה את מקסימום הנקודות. אנה רקדנית מעולה, אבל הופעתה אתמול השאירה לי טעם לא טוב, אפילו דוחה. חיים הוא חמוד, חביב ורקדן מעולה. לעומתה דורית רקדה פשוט ויפה. הופעתה עם פיני היה אסטטי. אני נותנת להם את המקום הראשון -2 במקום השני אני נותנת לגיא ומשה -1 אנה וחיים - במקום השלישי.- 3

bar4513

New member
גברי לוי המושחת והצבוע

אדון גברי הנכבד, לא נמאס לך מהצביעות והליקוקים לרביבו . הבן אדם בקושי מזיז רגליים ותמיד אין לך מה להעיר להם. כניראה שרביבו ואנה רוקדים אתה עסוק בתחת של אנה ולא ברגליים של רביבו. טוב שהתוכנית נגמרת כי קשה לי מאוד לראות את הגועל שבצביעות שלכם השופטים.

bar4513

New member
גברי לוי המושחת והצבוע

אדון גברי הנכבד, לא נמאס לך מהצביעות והליקוקים לרביבו . הבן אדם בקושי מזיז רגליים ותמיד אין לך מה להעיר להם. כניראה שרביבו ואנה רוקדים אתה עסוק בתחת של אנה ולא ברגליים של רביבו. טוב שהתוכנית נגמרת כי קשה לי מאוד לראות את הגועל שבצביעות שלכם השופטים.

למעלה