סקר חדש:

d r o r y

New member
סקר חדש:

-"זה או זה"? 1.יוגורט בטעם תות או אננס? 2.תל אביב או ניו-יורק? 3.חרייה או ג'בלייה? 4.אגוזים או שקדים? 5.שוק הכרמל או שוק הפישפשים? 6.שניצל או המבורגר? 7.שמעון פרס או אריאל שרון? 8.מה עדיף-להיות הסמרטוט של כולם,או זה שדורך על כולם? 9.טירוף או שפיות? 10.דנה ברגר או ארכדי דוכין? 11.תחנת רדיו-100 fm,או 103 fm? 12.בשעות הקטנות של הלילה-לשמוע תוכנית רדיו מעניינת,או לשבת עם בן/ת הזוג בפארק יפה? 13.דודו טופז או ציפי שביט? 14.השיעמום-האם אצליח להיפטר ממנו,או שלא? 15.בר מצווה או חתונה? 16.מכבי תל אביב של הכדורסל או של הכדורגל? 17."חבל על הזמן" או "סוף הדרך"? 18.עט או עיפרון?

עונה..!!

1.יוגורט בטעם תות או אננס?תות 2.תל אביב או ניו-יורק?ת"א 3.חרייה או ג'בלייה?האא? 4.אגוזים או שקדים?שקדים 5.שוק הכרמל או שוק הפישפשים?אף חד 6.שניצל או המבורגר?המבורגר 7.שמעון פרס או אריאל שרון?אממ..לא דעתת 8.מה עדיף-להיות הסמרטוט של כולם,או זה שדורך על כולם?אף חד מהם 9.טירוף או שפיות?כנ"ל 10.דנה ברגר או ארכדי דוכין?ארכדי דוכין 11.תחנת רדיו-100 fm,או 103 fm? רדיו 100FM 12.בשעות הקטנות של הלילה-לשמוע תוכנית רדיו מעניינת,או לשבת עם בן/ת הזוג בפארק יפה?אממ..לא דעתת 13.דודו טופז או ציפי שביט?שתיהם 14.השיעמום-האם אצליח להיפטר ממנו,או שלא?חחחחח 15.בר מצווה או חתונה?תלוי 16.מכבי תל אביב של הכדורסל או של הכדורגל?לא דעת..לא מבינה בזה.! 17."חבל על הזמן" או "סוף הדרך"?חבל"ז 18.עט או עיפרון?עט

מיקמיק 1

New member
עונה..

-"זה או זה"? 1.יוגורט בטעם תות או אננס?אננס 2.תל אביב או ניו-יורק?תל אביב 3.חרייה או ג'בלייה? מה? 4.אגוזים או שקדים? שקדים 5.שוק הכרמל או שוק הפישפשים?חחח..לא יודעת.. 6.שניצל או המבורגר?שניצלל!! 7.שמעון פרס או אריאל שרון?אריאל שרון. 8.מה עדיף-להיות הסמרטוט של כולם,או זה שדורך על כולם? עדיף להיות באמצע זאת אומרת לא לדרוך על כולם ולא להיות סמרטוט. 9.טירוף או שפיות?שפיות 10.דנה ברגר או ארכדי דוכין?ארכדי דוכין 11.תחנת רדיו-100 fm,או 103 fm?fm100 12.בשעות הקטנות של הלילה-לשמוע תוכנית רדיו מעניינת,או לשבת עם בן/ת הזוג בפארק יפה? תלוי מתי..אם קר אני מעדיפה לשבת בבית.. 13.דודו טופז או ציפי שביט?דודו טופז 14.השיעמום-האם אצליח להיפטר ממנו,או שלא?אתה? נראה לי שלא..אבל לך תדע..אולי כן..יש סיכוי.. 15.בר מצווה או חתונה? חתונה 16.מכבי תל אביב של הכדורסל או של הכדורגל?הכדורסל 17."חבל על הזמן" או "סוף הדרך"?חבל על הזמן. 18.עט או עיפרון?עט..

KiaritChan

New member
עונע.

-"זה או זה"? 1.יוגורט בטעם תות או אננס? תות *.* 2.תל אביב או ניו-יורק? תלאביב.ישראל רולז 3.חרייה או ג'בלייה? מה?XDDD 4.אגוזים או שקדים? אגוזימ 5.שוק הכרמל או שוק הפישפשים? פישפשים D: 6.שניצל או המבורגר? שניצל D: 7.שמעון פרס או אריאל שרון? איכ. 8.מה עדיף-להיות הסמרטוט של כולם,או זה שדורך על כולם? באמצע 9.טירוף או שפיות? טירוף 10.דנה ברגר או ארכדי דוכין? איכ.. 11.תחנת רדיו-100 fm,או 103 fm? 100FM 12.בשעות הקטנות של הלילה-לשמוע תוכנית רדיו מעניינת,או לשבת עם בן/ת הזוג בפארק יפה? לשבת בפארק ^^ 13.דודו טופז או ציפי שביט? דודו טופז
14.השיעמום-האם אצליח להיפטר ממנו,או שלא? לע 15.בר מצווה או חתונה? חתונע D: 16.מכבי תל אביב של הכדורסל או של הכדורגל? |כדורסל| !!!!!!!!! 17."חבל על הזמן" או "סוף הדרך"? סוףהדרך 18.עט או עיפרון? עט עיפרון D:

עונה..

1.יוגורט בטעם תות או אננס? תות 2.תל אביב או ניו-יורק? נו באמת.. ניו יורק 3.חרייה או ג'בלייה? הא?! 4.אגוזים או שקדים? אגזים 5.שוק הכרמל או שוק הפישפשים? אף פעם לא הייתי בפישפשים, אז נגיד שהכרמל 6.שניצל או המבורגר? לא זה ולא זה 7.שמעון פרס או אריאל שרון? שמעון פרס 8.מה עדיף-להיות הסמרטוט של כולם,או זה שדורך על כולם? אוי ווי.. לא יודעת 9.טירוף או שפיות? שפיות, עם קצת טירוף אבל לא משהו מטריד 10.דנה ברגר או ארכדי דוכין? ארקדי דוכין 11.תחנת רדיו-100 fm,או 103 fm? 12.בשעות הקטנות של הלילה-לשמוע תוכנית רדיו מעניינת,או לשבת עם בן/ת הזוג בפארק יפה? פארק, למרות שאם כבר בן זוג בשעות הקטנות של הלילה, עדיף מיטה או חוף הים.. 13.דודו טופז או ציפי שביט? אף אחד 14.השיעמום-האם אצליח להיפטר ממנו,או שלא? כן 15.בר מצווה או חתונה? חתונה 16.מכבי תל אביב של הכדורסל או של הכדורגל? כדורסל, בכדורגל כמעט כולם ערסים 17."חבל על הזמן" או "סוף הדרך"? הא? 18.עט או עיפרון? עט

babytears

New member
אני ואני ואני לנצח

1.יוגורט בטעם תות או אננס? תות 2.תל אביב או ניו-יורק? ניו יורק 3.חרייה או ג'בלייה? חרייה 4.אגוזים או שקדים? שדים 5.שוק הכרמל או שוק הפישפשים? פשפשים 6.שניצל או המבורגר? שניצל 7.שמעון פרס או אריאל שרון? אףחד 8.מה עדיף-להיות הסמרטוט של כולם,או זה שדורך על כולם? זה שדורך 9.טירוף או שפיות?שניהם 10.דנה ברגר או ארכדי דוכין? ברגר 11.תחנת רדיו-100 fm,או 103 fm? 100ץ0000 12.בשעות הקטנות של הלילה-לשמוע תוכנית רדיו מעניינת,או לשבת עם בן/ת הזוג בפארק יפה? פרק יפה 13.דודו טופז או ציפי שביט? דןדן טופז 14.השיעמום-האם אצליח להיפטר ממנו,או שלא? לא! 15.בר מצווה או חתונה? כלום 16.מכבי תל אביב של הכדורסל או של הכדורגל? כלום 17."חבל על הזמן" או "סוף הדרך"? חבלז 18.עט או עיפרון? עט

מה קורה אנשים??(לענות)

1.יוגורט בטעם תות או אננס?תות...אבל שונאת 2.תל אביב או ניו-יורק?ניו יורק סיטי! 3.חרייה או ג'בלייה?מהה??? 4.אגוזים או שקדים?אגוזים 5.שוק הכרמל או שוק הפישפשים?...(שאומר שרצוי שאני לא יענה) 6.שניצל או המבורגר?שניצל 7.שמעון פרס או אריאל שרון?...(שאומר שרצוי שאני לא יענה) 8.מה עדיף-להיות הסמרטוט של כולם,או זה שדורך על כולם?זה שדורך על כולם,זה די אני אבל ההבדל הוא שאני עושה את זה למי שצריך ולמי שלא,לא. 9.טירוף או שפיות?טירוף! 10.דנה ברגר או ארכדי דוכין?אהוד בנאי 11.תחנת רדיו-100 fm,או 103 fm?... 12.בשעות הקטנות של הלילה-לשמוע תוכנית רדיו מעניינת,או לשבת עם בן/ת הזוג בפארק יפה?לשבת עם מי שאני אוהבת בפארק יפה בניו יורק...זה יהיה חלום שייתגשם.. 13.דודו טופז או ציפי שביט?אמממממממ...אהוד בנאי?! 14.השיעמום-האם אצליח להיפטר ממנו,או שלא?בטח שכן!!!!!!! 15.בר מצווה או חתונה?חתונה!!!! 16.מכבי תל אביב של הכדורסל או של הכדורגל?של הכדורסל 17."חבל על הזמן" או "סוף הדרך"?סוף הדרך..אבל בעעע שונאת ריאליטי ישראלי..ובמיוחד רצים לדירה וסוף הדרך הם קופי ממרוץ למיליון!! 18.עט או עיפרון?עט

noa131

New member
עונה

1.יוגורט בטעם תות או אננס? תות!!! 2.תל אביב או ניו-יורק? ניו יורק רולז! 3.חרייה או ג'בלייה? WTF?? 4.אגוזים או שקדים? שקדים 5.שוק הכרמל או שוק הפישפשים? ממ.. לאדעת 6.שניצל או המבורגר?שניצי!! 7.שמעון פרס או אריאל שרון? פרס- הוא מצחיק 8.מה עדיף-להיות הסמרטוט של כולם,או זה שדורך על כולם? ממ... שאלה טובה.. נראה לי שסמרטוט... 9.טירוף או שפיות?טירוף!!! 10.דנה ברגר או ארכדי דוכין? דנה ברגר[כי היא בת
11.תחנת רדיו-100 fm,או 103 fm? 100FM 12.בשעות הקטנות של הלילה-לשמוע תוכנית רדיו מעניינת,או לשבת עם בן/ת הזוג בפארק יפה? בן זוג בפארק יפה!! 13.דודו טופז או ציפי שביט? ציפי שביט 14.השיעמום-האם אצליח להיפטר ממנו,או שלא? לא...:( 15.בר מצווה או חתונה? בר מצווה- ריקודים..!! 16.מכבי תל אביב של הכדורסל או של הכדורגל?כדורסל 17."חבל על הזמן" או "סוף הדרך"?חבלז!! 18.עט או עיפרון?ממ.. עט

עונה

-"זה או זה"? 1.יוגורט בטעם תות או אננס? תות 2.תל אביב או ניו-יורק? כשאחזור מניו יורק אגיד לכם 3.חרייה או ג'בלייה? טג'לייה
4.אגוזים או שקדים? שקדים 5.שוק הכרמל או שוק הפישפשים? שוק הקופים חחחחח (אור רק את תביני...) 6.שניצל או המבורגר? אפחדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד צמחוניתתת 7.שמעון פרס או אריאל שרון? לא מבדילה ממש חחחח 8.מה עדיף-להיות הסמרטוט של כולם,או זה שדורך על כולם? משהו באמצע 9.טירוף או שפיות? טירוף זה השם השלישי שלי, אחרי סנילית. 10.דנה ברגר או ארכדי דוכין? אפחד 11.תחנת רדיו-100 fm,או 103 fm? נראה לי ש100 12.בשעות הקטנות של הלילה-לשמוע תוכנית רדיו מעניינת,או לשבת עם בן/ת הזוג בפארק יפה? בה=רוררר שהשניייי 13.דודו טופז או ציפי שביט? ציפי שביט היא הפנטזיה שלי כבר שנים
14.השיעמום-האם אצליח להיפטר ממנו,או שלא? כרגע, לא. 15.בר מצווה או חתונה? לאדעת 16.מכבי תל אביב של הכדורסל או של הכדורגל? אפחד 17."חבל על הזמן" או "סוף הדרך"? לא רואה 18.עט או עיפרון? עט עיפרון

MamoOoshA

New member
../images/Emo9.gif

-"זה או זה"? 1.יוגורט בטעם תות או אננס? איכ. 2.תל אביב או ניו-יורק? ת"א. 3.חרייה או ג'בלייה? ג'בלייה. 4.אגוזים או שקדים? איכ. 5.שוק הכרמל או שוק הפישפשים? כרמל. 6.שניצל או המבורגר? איכ. 7.שמעון פרס או אריאל שרון? איכ. 8.מה עדיף-להיות הסמרטוט של כולם,או זה שדורך על כולם? באמצע. 9.טירוף או שפיות? טירוף. 10.דנה ברגר או ארכדי דוכין? ארקדי. 11.תחנת רדיו-100 fm,או 103 fm? מאה. 12.בשעות הקטנות של הלילה-לשמוע תוכנית רדיו מעניינת,או לשבת עם בן/ת הזוג בפארק יפה? בן זוג. 13.דודו טופז או ציפי שביט? ציפי. 14.השיעמום-האם אצליח להיפטר ממנו,או שלא? לא. 15.בר מצווה או חתונה? חתונה. 16.מכבי תל אביב של הכדורסל או של הכדורגל? כדור סל. 17."חבל על הזמן" או "סוף הדרך"? כלום. 18.עט או עיפרון? עט.

adi121

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo60.gif

1.יוגורט בטעם תות או אננס?תות 2.תל אביב או ניו-יורק?ניו יורק 3.חרייה או ג'בלייה?ג'בלייה 4.אגוזים או שקדים? שקדים 5.שוק הכרמל או שוק הפישפשים?הכרמל 6.שניצל או המבורגר?שניצל! 7.שמעון פרס או אריאל שרון?לא זה ולא זה.. ביבי לשילטון 8.מה עדיף-להיות הסמרטוט של כולם,או זה שדורך על כולם? מבין 2 אלה.. זה שדורך על כולם אבל באופן כללי לא זה ולא זה 9.טירוף או שפיות?טירוף!!! 10.דנה ברגר או ארכדי דוכין?דנה ברגר 11.תחנת רדיו-100 fm,או 103 fm?100fm 12.בשעות הקטנות של הלילה-לשמוע תוכנית רדיו מעניינת,או לשבת עם בן/ת הזוג בפארק יפה?עם בן הזוג כמובן 13.דודו טופז או ציפי שביט?ציפי שביט 14.השיעמום-האם אצליח להיפטר ממנו,או שלא?לעולם לאאאאא 15.בר מצווה או חתונה?חתונה.. יותר מרגש 16.מכבי תל אביב של הכדורסל או של הכדורגל?כדורסל.. שארס
17."חבל על הזמן" או "סוף הדרך"?חבל לא זמן 18.עט או עיפרון?עיפרון

../images/Emo39.gif

-"זה או זה"? 1.יוגורט בטעם תות או אננס? תות 2.תל אביב או ניו-יורק? ת"א 3.חרייה או ג'בלייה? --- 4.אגוזים או שקדים? גם וגם 5.שוק הכרמל או שוק הפישפשים? הכרמל 6.שניצל או המבורגר? שניהם 7.שמעון פרס או אריאל שרון? --- 8.מה עדיף-להיות הסמרטוט של כולם,או זה שדורך על כולם? לא זה ולא זה 9.טירוף או שפיות? שפיות 10.דנה ברגר או ארכדי דוכין? ארקדי דוכין 11.תחנת רדיו-100 fm,או 103 fm? גם וגם 12.בשעות הקטנות של הלילה-לשמוע תוכנית רדיו מעניינת,או לשבת עם בן/ת הזוג בפארק יפה? לא נשארת ערה בשעות הקטנות 13.דודו טופז או ציפי שביט? שביט 14.השיעמום-האם אצליח להיפטר ממנו,או שלא? לא נראה לי 15.בר מצווה או חתונה? גם וגם 16.מכבי תל אביב של הכדורסל או של הכדורגל? 17."חבל על הזמן" או "סוף הדרך"? חבל"ז 18.עט או עיפרון? עיפרון

coullette

New member
המממ

-"זה או זה"? 1.יוגורט בטעם תות או אננס?תות 2.תל אביב או ניו-יורק?תל אביב 3.חרייה או ג'בלייה?ג'בליה 4.אגוזים או שקדים?שקדים 5.שוק הכרמל או שוק הפישפשים?פישפשים 6.שניצל או המבורגר?המבורגר 7.שמעון פרס או אריאל שרון?אף אחד 8.מה עדיף-להיות הסמרטוט של כולם,או זה שדורך על כולם?זה שדורך על כולם 9.טירוף או שפיות?טירוף 10.דנה ברגר או ארכדי דוכין?לא זה ולא זו 11.תחנת רדיו-100 fm,או 103 fm? מאה 12.בשעות הקטנות של הלילה-לשמוע תוכנית רדיו מעניינת,או לשבת עם בן/ת הזוג בפארק יפה? עם בן זוג 13.דודו טופז או ציפי שביט?ציפי שביט 14.השיעמום-האם אצליח להיפטר ממנו,או שלא?לא 15.בר מצווה או חתונה?בר מצווה 16.מכבי תל אביב של הכדורסל או של הכדורגל?סל 17."חבל על הזמן" או "סוף הדרך"?חבלז 18.עט או עיפרון?עט

עונה

1.יוגורט בטעם תות או אננס? אפחד 2.תל אביב או ניו-יורק? ניו יורק נראלי 3.חרייה או ג'בלייה? חחחחחחח ג'בלייה 4.אגוזים או שקדים? אגוזים 5.שוק הכרמל או שוק הפישפשים? הכרמל 6.שניצל או המבורגר? שניצל 7.שמעון פרס או אריאל שרון? בימים אלו עדיף שמעון שרץ 8.מה עדיף-להיות הסמרטוט של כולם,או זה שדורך על כולם? זה שבאמצע 9.טירוף או שפיות? טירוף 10.דנה ברגר או ארכדי דוכין? אפחד 11.תחנת רדיו-100 fm,או 103 fm? אני חושבת ש99 12.בשעות הקטנות של הלילה-לשמוע תוכנית רדיו מעניינת,או לשבת עם בן/ת הזוג בפארק יפה? לשבת עם בן הזוג בפארק יפה 13.דודו טופז או ציפי שביט? ציפי חחחחחחחחחחחח 14.השיעמום-האם אצליח להיפטר ממנו,או שלא? לא תצליחי מאמי, מניסיון 15.בר מצווה או חתונה? אמממ שניהם 16.מכבי תל אביב של הכדורסל או של הכדורגל? כדורסל 17."חבל על הזמן" או "סוף הדרך"? סוף הדרךךךךךךךךךךך 18.עט או עיפרון? עט

ady18

Well-known member
תשובות

-"זה או זה"? 1.יוגורט בטעם תות או אננס?אננס 2.תל אביב או ניו-יורק?ני יורק 3.חרייה או ג'בלייה?גבליה 4.אגוזים או שקדים?איכס 5.שוק הכרמל או שוק הפישפשים?איכס 6.שניצל או המבורגר?תלוי 7.שמעון פרס או אריאל שרון?אף אחד 8.מה עדיף-להיות הסמרטוט של כולם,או זה שדורך על כולם? 9.טירוף או שפיות? 10.דנה ברגר או ארכדי דוכין? 11.תחנת רדיו-100 fm,או 103 fm? 12.בשעות הקטנות של הלילה-לשמוע תוכנית רדיו מעניינת,או לשבת עם בן/ת הזוג בפארק יפה? 13.דודו טופז או ציפי שביט? 14.השיעמום-האם אצליח להיפטר ממנו,או שלא? 15.בר מצווה או חתונה? 16.מכבי תל אביב של הכדורסל או של הכדורגל? 17."חבל על הזמן" או "סוף הדרך"? 18.עט או עיפרון?

Miss N

New member
^^

-"זה או זה"? 1.יוגורט בטעם תות או אננס? תות 2.תל אביב או ניו-יורק? ניו יורק 3.חרייה או ג'בלייה? ג'בלייה 4.אגוזים או שקדים? אגוזים 5.שוק הכרמל או שוק הפישפשים? פישפשים 6.שניצל או המבורגר? שניצל 7.שמעון פרס או אריאל שרון? אפחד 8.מה עדיף-להיות הסמרטוט של כולם,או זה שדורך על כולם? לא זה ולא זה
9.טירוף או שפיות? טירוף 10.דנה ברגר או ארכדי דוכין? ארכדי דוכין 11.תחנת רדיו-100 fm,או 103 fm? 100 FM 12.בשעות הקטנות של הלילה-לשמוע תוכנית רדיו מעניינת,או לשבת עם בן/ת הזוג בפארק יפה? בןבת זוג 13.דודו טופז או ציפי שביט? אפחד 14.השיעמום-האם אצליח להיפטר ממנו,או שלא? נאאא 15.בר מצווה או חתונה? חתונה 16.מכבי תל אביב של הכדורסל או של הכדורגל? כדורסל 17."חבל על הזמן" או "סוף הדרך"? אפחד. 18.עט או עיפרון? עט

honey pie1

New member
אממ...

-"זה או זה"? 1.יוגורט בטעם תות או אננס? תות 2.תל אביב או ניו-יורק? ניו יורק 3.חרייה או ג'בלייה? ג'בלייה רולז!!! 4.אגוזים או שקדים? אגוזים 5.שוק הכרמל או שוק הפישפשים? הפישפשים 6.שניצל או המבורגר? המבורגר 7.שמעון פרס או אריאל שרון? לוידת... 8.מה עדיף-להיות הסמרטוט של כולם,או זה שדורך על כולם? אפחד מהם... 9.טירוף או שפיות? טירוף
10.דנה ברגר או ארכדי דוכין? דוכין 11.תחנת רדיו-100 fm,או 103 fm? מאה 12.בשעות הקטנות של הלילה-לשמוע תוכנית רדיו מעניינת,או לשבת עם בן/ת הזוג בפארק יפה? לשמוע תוכניות רדיו 13.דודו טופז או ציפי שביט? איכככס... 14.השיעמום-האם אצליח להיפטר ממנו,או שלא? לא בזמ הקרוב 15.בר מצווה או חתונה? חתונה 16.מכבי תל אביב של הכדורסל או של הכדורגל? כדורסל 17."חבל על הזמן" או "סוף הדרך"? חבל"ז 18.עט או עיפרון? עט

למעלה