סקר התחנה היפה בארץ (רכבות)

מצב
הנושא נעול.

(בהערה: אוטובוסים לא כל כך מעניינים אותי). עומר, הרמתי את הכפפה והחלטתי על דעת עצמי לפתוח בסקר תחנת הרכבת היפה בארץ. ואלו הן החמישיה הפותחת שלי : 5. תחנת אשדוד דרום (עד הלום) 4. תחנת ההגנה 3. תחנת באר-שבע מרכז 2. תחנת ראש העין צפון 1. תחנת חיפה מרכז מדגדגת את הרשימה תחנת השלום. בתואר התחנה המכוערת ביותר הייתי בוחר או בחיפה בת-גלים או ביבנה או בבאר-יעקב.

omer landau

New member
נחמד ביותר מה שעשית../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gifOK

(בהערה: אוטובוסים לא כל כך מעניינים אותי). עומר, הרמתי את הכפפה והחלטתי על דעת עצמי לפתוח בסקר תחנת הרכבת היפה בארץ. ואלו הן החמישיה הפותחת שלי : 5. תחנת אשדוד דרום (עד הלום) 4. תחנת ההגנה 3. תחנת באר-שבע מרכז 2. תחנת ראש העין צפון 1. תחנת חיפה מרכז מדגדגת את הרשימה תחנת השלום. בתואר התחנה המכוערת ביותר הייתי בוחר או בחיפה בת-גלים או ביבנה או בבאר-יעקב.
נחמד ביותר מה שעשית
OK
החמשייה שלי : (תופים) (חצוצרות) . . . 5.ת"א ההגנה 4.כפר סבא(למרות שהיא מקום ראשון מבחינתי,אני מרגיש צורך להגן עליה ) 3.בית שמש 2.באר שבע מרכז 1.ראש העין צפון
אם כבר דיברנו על תחנות מגעליות או סתם מגעילות או דורשות שיפוץ או שלא נעים להסתובב בהן אז תל אביב מרכז -דורשת שיפוץ דחוף באר שבע צפון ויש עוד כמה ...

עומר יקירי: זה הסדר שלי:

נחמד ביותר מה שעשית
OK
החמשייה שלי : (תופים) (חצוצרות) . . . 5.ת"א ההגנה 4.כפר סבא(למרות שהיא מקום ראשון מבחינתי,אני מרגיש צורך להגן עליה ) 3.בית שמש 2.באר שבע מרכז 1.ראש העין צפון
אם כבר דיברנו על תחנות מגעליות או סתם מגעילות או דורשות שיפוץ או שלא נעים להסתובב בהן אז תל אביב מרכז -דורשת שיפוץ דחוף באר שבע צפון ויש עוד כמה ...
1. תחנת מלחה - ירושלים. 2. תחנת החאן - ירושלים. 3. תחנת יפו. 4. תחנת חיפה-מזרח לשעבר. 5. תחנת הרכבת בר-גיורא.

דובר פה רק על 36 הפעילות בימינו

1. תחנת מלחה - ירושלים. 2. תחנת החאן - ירושלים. 3. תחנת יפו. 4. תחנת חיפה-מזרח לשעבר. 5. תחנת הרכבת בר-גיורא.
דובר פה רק על 36 הפעילות בימינו
ולא על ימות המשיח מחד או מאידך שנות תרפפ"ו.

שינוי בדירוג: עידכון של הלילה

לאחר מחשבה ארוכה ומדוקדקת אלה הן 5 התחנות היפות ביותר בעיניי: 1. תחנת מלחה היפה מכולן. 2. תחנת ירושלים החאן. 3. תחנת קנטרה מערב. 4. תחנת קנטרה מזרח. 5. תחנת כפר ג'יניס.

גם לתחנה התפעולית "החותרים" יש

לאחר מחשבה ארוכה ומדוקדקת אלה הן 5 התחנות היפות ביותר בעיניי: 1. תחנת מלחה היפה מכולן. 2. תחנת ירושלים החאן. 3. תחנת קנטרה מערב. 4. תחנת קנטרה מזרח. 5. תחנת כפר ג'יניס.
גם לתחנה התפעולית "החותרים" יש
קסם ואויר ים.

בקנטרה היו מבנים מדהימים ! היה שם

התחנה הכי הכי יפה היא :
תחנת הרכבת אילת צפון אילת מערב לא יצאה להם משהו עד שייבנו את הקו לאילת כדי להם מאוד שהתחנה תיהיה יפה
גם מוסך קטרים גדול (סדנאות 199) ושם הורכבו קטרי הבולדווין שחלקם הופעל גם ברכבת-ישראל. בעתיד אסרוק תמונות. יש לי 100 צילומים מתקופת קנטרה הפעילה.

krause

New member
אביתר. יש לי כרטיסי רכבת מקנטרה

גם מוסך קטרים גדול (סדנאות 199) ושם הורכבו קטרי הבולדווין שחלקם הופעל גם ברכבת-ישראל. בעתיד אסרוק תמונות. יש לי 100 צילומים מתקופת קנטרה הפעילה.
אביתר. יש לי כרטיסי רכבת מקנטרה
ואל קנטרה. נוכל לשלב תמונות וכרטיסים.יכול להיות מרתק.

טוארג

New member
הסדר שלי:

הסדר שלי:
1. תחנת החאן. 2. תחנת תל אביב אוניבסיטה. 3. תחנת תל אביב הגנה. 4. תחנת ראשונים. 5. תחנת ראש העין צפון.

suprman1

New member
לגבי תחנת כ"ס

נחמד ביותר מה שעשית
OK
לגבי תחנת כ"ס
לא מזמן יצא לי לבקר במועדון השיש(לא עלינו) הסמוך לתחנה. אומנם נבצר ממני להיכנס לשטח התחנה ולהתרשם ממנה מבפנים, אך לפחות מבחוץ התחנה מרשימה מאוד בגודלה ובגובהה

איליה.

New member
כל הזמן מדברים על ראש העין צפון...

מישהו יכול לפרסם תמונות?

omer landau

New member
ממממממממ באתר....

מישהו יכול לפרסם תמונות?
ממממממממ באתר....
יש באתר חדשות הרכבת תמונות מאוד יפות שצולמו איך לא על ידי חן
קישור לעמוד ==================================================== צילמתי היום תמונה של רציף מספר 1 בתחנת ראש העין צפון התכוונתי בכלל לצלם את השלט אבל הרכבת החלה לנסוע אז יצאו לי הספסלים חה חה חה
לא נורא גם יפה אז הנה התמונה ______________________________________________________

איליה.

New member
היא נראית ענקית מבפנים.

ממממממממ באתר....
יש באתר חדשות הרכבת תמונות מאוד יפות שצולמו איך לא על ידי חן
קישור לעמוד ==================================================== צילמתי היום תמונה של רציף מספר 1 בתחנת ראש העין צפון התכוונתי בכלל לצלם את השלט אבל הרכבת החלה לנסוע אז יצאו לי הספסלים חה חה חה
לא נורא גם יפה אז הנה התמונה ______________________________________________________
היא נראית ענקית מבפנים.
התקרה גבוהה מאד, נכון?

היא ענקית !

היא נראית ענקית מבפנים.
התקרה גבוהה מאד, נכון?
היא ענקית !
מנהל התחנה אמר לי שהיא ה-3 בגודלה בארץ (מבין כמעט 40 תחנות). היא מאוד גדולה ומרווחת ומרשימה. יש בה פעמיים דרגנועים כפולים. כלומר, 2 דרגנועים לעליה ועוד 2 דרגנועים לירידה. את זה אין באף תחנה בארץ. (נא לדמיין קול מבוגר וצרוד עם מבטא צרפתי) "תחנה כזו, מון אמי, עוד לא עשו !"...

stan_southpark

New member
הנה

הנה
1 "הראשונים" 2 ב"ש מרכז 3 ת"א-הגנה 4 ת"א-אוניברסיטה 5 חיפה חוף הכרמל

stan_southpark

New member
עכשיו עוד סקר

עכשיו עוד סקר
התחנה המכוערת ביותר והמרכזית(אוטובוסים) יפה ביותר/מכוערת ביותר

מצב
הנושא נעול.
למעלה