הבחורה מואדי קלט...
אביתר תמך גם בהשארתה של הבחורה בואדי קלט (איך נגמר בכלל הסיפור הזה? שכח לגמרי... כמה מרפא הזמן!!). א- לגבי עינות תלם, עם כל ההבטחות שלי, שכחתי לבדוק (מתנצל). עניין אחד בו אין ספק הוא, שהטיפול במינים פולשים הוא תעלומה לכולם. איילנתה, טבק, תן זהוב, אדם, כו'- גם הגדולים עוד לא מצאו את הפטנט כנגדם. אם זו אכן הסיבה, מעניין אותי כמה מוחות אישרו את ההחלטה לביצוע, או שמה שוב מדובר בהחלטה לא מקצועית של דרגי השטח (הרחוקים מלהיות מקצועיים לצערי, אפילו בתחומם שלהם. בעיה פרסונלית אדירה שהלוואי תצליחו לפתור). המתכננת אינה פונקציה מקצועית בתחום הזה! ב- הסאגה הזאת, של "ננסה- מקסימום נטעה, אבל חשוב לנסות...", היא כמו לצבוע קיר של בית. קודם כל מנסים בפינה בצד, אם ניתן במקום לא בולט. רק אחרי/אם מרוצים מהתוצאה הולכים על כל הקופה. פיילוטים כגון זה חשוב שיעשו בקטן ובצד, ואם אינם נותנים פיתרון אין טעם בפגיעה עמוקה כמו שעשיתם בתלם (זו באמת הסיבה הרשמית?). אני מזכיר שרט"ג גם אישרה לרשות ניקוז שקמה-בשור בשעתו להשתולל, עד אשר נשמעה צעקה ורט"ג בחנה שוב את עמדתה. ג- אנחנו בישראל. תפסיקו להבהל מביקורת, ובוודאי מזו של התשקורת צמאת הדם. היא לעולם תהיה בארץ הישראלים, לא משנה מה תעשו, ורק תגבר בעתיד. הגיע הזמן שרט"ג תתייחס "לחיילים האמיתיים" שלה, אלו שמחוץ למערכת, כיאות. אם העבודה תתבצע כמו שצריך (בלי תירוצים והסברים) הביקורת היחידה שתשמעו היא זו שצריכה להשמר. ביקורת בונה. חבל לי עליך איל, שאתה משמש כאן כשכפ"צ. אתה לא ראוי לכך. הנה נחל סכר (צילום באיכות עבריינית בכלל), מלפני כשנתיים. היום כל האזור הוא יער טבק.