סקר - המגירה הפרטית שלנו

practical1

New member
סקר - המגירה הפרטית שלנו

אז מה היה לנו שם? האם יש לכם/ן ארונית או מגירה משלכם/ן במשרד? האם יש לכם/לכן ארונית או מגירה משלכם/ן בבית? האם יש לכם/ן מגירה סודית שאף אחד לא יודע/נוגע? אילו דברים פרטיים אתם/ן מחזיקים/ות בתוכה?

מורטלש

New member
עונה

האם יש לכם/ן ארונית או מגירה משלכם/ן במשרד? - לא עובדת האם יש לכם/לכן ארונית או מגירה משלכם/ן בבית? - ישנה מגירה בשידה עם כל ערכות הטיפוח והאיפור ישנה מגירה לניירת שצריך לטפל בה האם יש לכם/ן מגירה סודית שאף אחד לא יודע/נוגע? - לא אבל במגירה של הניירת לא נוגעים אילו דברים פרטיים אתם/ן מחזיקים/ות בתוכה? - ניירות בכל מיני נושאים, בדיקות שונות, תשלומים, צילומים וכו' דברים שאני יודעת שעדיין לא לתייק אלא יש מה לעשות עימם ואח"כ נכנסים לקלסר.

יש לי במשרד מגירה עם מגבונים וקרם ידיים.

בבית הכל בשיתוף. אבל מטבענו שנינו לא חטטנים ולא נוגעים אחד לשני, כי אין מה להסתיר. הפעם היחידה שבן זוגי הסתיר ממני משהו זה תכשיטים שקנה לי בה. שטרן לפני הנסיעה לסין שם הציע לי נישואין.. הוא חשש כל יום שהם היו בבית כי המנקה הופכת הכל.. ופחד שאמצא אותם..

hila218

New member
וואו התרגשתי

זה היה בזמן האחרון? בשעה טובה!!!

אוק' - ספט' 2010. לא התחתנו מאז כי

הכלב שלי מת.. ויש עוד סיבות אבל זו העיקרית ללמה לא התחתנו.. בכל מקרה, נתחתן אזרחי בחו"ל

practical1

New member
עונה לי

יש לי ארונית פרטית במשרד שלי, יש בה זוג נעלי בית חמות, טישירט למקרה חרום וערימת דיסקים. יש לי מגירה פרטית במשרד שלי, יש בה תיק איפור קטן ובו מייקאפ, עיפרון ומסקרה, בושם (במקרה "מלאך או שד" של ג'יבנשי), דאודורנט מללין, עוד תיק איפור קטן עם משחה ומברשת שיניים, זוג גרביים חמות, מטען לסלולארי ותחתיות מגניבות לכוסות לאורחים, שקיבלתי פעם מאוסטרליה עם קנגורו'ז. בבית יש לי בקומודה 3 מגירות קטנות לאיפור, תכשיטים וכל הלקים שלי. אני רוצה להאמין שאף אחד לא מחטט בהן......... ניירת וכו' נמצאים במגירת השולחן בסלון.

bugva

New member
אוי, גם לי היתה פעם כזו..

הכוונה לארונית במשרד. כשהייתי עושה תורנויות היתה לי ארונית עם תיק רחצה, נעלי בית , סווטשירט, קצת חומרי קריאה. בעצם אף פעם לא הספקתי להגיע להשתמש בדברים הללו כי למי היה זמן בכלל? הפסקתי לעשות תורנויות והארונית עם הדברים נשארה שם... ואז בהריון השלישי התאשפזתי די במפתיע עם עליית לחץ דם - האיש היה במילואים, את הסבתא סינגרתי לילדים ולא היה בעצם מי שידאג להביא לי דברים בסיסיים. ואז נזכרתי בארונית הנשכחת.
ולשמחתי אכן כל הדברים חיכו לי ומילאו את יעודם - אמנם באיחור, אבל בדיוק בזמן!

דנה אז

New member
מגירה פרטית

במשרד אין כי המנקות פותחות ונוגעות בהכל - אחרי שפתחו לי קרם ידיים שקיבלתי מתנה לא משאירה כלום בבית יש מגירה בשידת לילה אין בה דברים מיוחדים - קרם ידיים, פצירה, מסיר שיער לפעמים כדורים נגד כאב ראש. לא דברים קבועים

hila218

New member
מגירות

יש לי במשרד ארונית מגירות ויש בה את הדברים הרגילים ציוד משרדי, קרם ידיים, תיונים, מרק נמס ועוד שטויות מהסוג הזה... בבית כל המגרות בחדר השינה משותפות ויש לי גם מדף משלי בארון הממד. אין משהו מעניין אין אצלינו סודות אפשר לפתוח הכל לכולם.

אוצה

New member
אין פרטיות

לא בבית ולא במשרד. במיגרות שלי קרם ידיים, מסטיק ללא סוכר/ סוכריות. שאר דברים אינטימיים בתיק. בבית- אין לי שום דבר "סודי". הכול פתוח גלוי ומחוטט היטב על ידי הבנים החבלנים. במיוחד הם אוהבים לפשפש לי במגירת כלי הכתיבה או היצירה ולהחריב או לאמץ כל מה שיש שם.

dubit1234

New member
יש לי 2 מגירות אישיות בבית

בשידה לצד המיטה מגירה אחת כל מיני קרמים וקליפסים לשיער מגירה שניה עם דברים אישיים, יומן שאני שומרת מגיל 15 וכל מיני כרטיסים ומכתבים שקיבלתי.

מגירה סודית - ממש לא,

מגירה שלי - בערך חצי מהבית!
כרגע כל קומודת המגירות (6 מגירות) בבעלותי, לבנות אני לא מרשה כי הן מחרבות לי כל מה שנמצא שם. לבעלי לא אמרתי לא לגעת, אבל מה בדיוק הוא יעשה בלנז'רי והאיפור שגודש את כל המגירות האלה?

ady18

Well-known member
מגירה:

בעבודה לא. בבית זה כול מיני יומן ישן שכתבתי חטיבת בינים-תיכון מסמכים חשובים \חשבונית של ישכראט\ פלאפון בעבר שהקשבתי לתוכניות רדיו שומרת את זה גם. טיולים שהייתי מסמכמים שומרת. ושירים שאני מאוד אוהבת אז המילים שלהם איתי. משקפי חירום עבודות יצירה קצת

בקושי יש לי מקום לשים את התיק

יש לנו בעיית מיקום קלה בתוך הגן, פשוט אין איפה לשים את הדברים-בטח שלא מגירות
מה שכן יש לי מגירת ציוד שאירגנתי לעצמי ומחביאה שם מספריים,שדכן וכו' שתמיד נעלמים לבוסית שלי-אז יש לי משלי
.

perhay

New member
בעבודה יש לנו תא

רוב הדברים שיש לי שם זה ניירות ומסכים של העבודה. בנוסף יש לי חבילת פריכיות. בבית יש לי מגרה ליד המיטה. יש בה ממחטות, כדורי מציצה לגרון כשתוקף אותי כאב באמצע הלילה ושטויות שהרוב צריכה להעיף מתישהו. יש לי עוד מגרות בחדר העבודה עם ניירת וכלי כתיבה.

גם אני עונה

יש לי חדר לבד במשרד כך שמן הסתם יש לי גם ארונות שהם פרטיים שלי בבית יש לי את השידה שליד המיטה, שם יש לי פריטים אישיים שלי הדברים שיש לי שם: תכשיטים, דרכונים, משקפי שמש שפעם השתמשתי, מצלמה

עונה גם

יש לי במשרד 3 מגירות אישיות, יש לי שם דברים משרדיים וקצת אישיים: סכו"ם מתכת אישי שלי,מסטיקים,סוכריות,ריבה,קרם ידיים,פרכיות,גומיה לשיער,לובלו. בבית יש לי 2 מגירות בשידה ליד המיטה,יש שם מכתבים אישיים,מחברת אישית,יומן,קרם ידיים,מצלמה ,ועוד כל מיני שטויות.המגירות הן מאד אישיות בעלי לא מחטט לי בהן ובכלל הוא לא טיפוס חטטן.

למעלה