סקר: האם ש"ס באמת תצא מהממשלה?

סקר: האם ש"ס באמת תצא מהממשלה?

או שהם סתם מפריחים איומים, שלא יתמודדו איתם במציאות, חוו דעתכם.

לדעתי

הם לא יצאו... אבל בעלי טוען שיתכן שכן.. כי בכל זאת ריח של בחירות באוויר וש``ס תרצה להוכיח לציבור שהיא זאת שהפילה תממשלה למען המשפחות החלשות.. ימים יגידו

ש``ס תצא על רקע הקיצבאות

שוב הוכח שאלי ישי צדק. ולא אריאל אטיאס שעכשיו מתחיל ללמוד מה זה פוליטיקה

לא יודעת למה אבל הרושם שלי

שנדבק להם דבק 3 שניות בינם לבין הכיסא והם יעשו את זה רק עם הם ייראו מאוד רע במקרה והם יישארו

לדעתי

שס תצא. אין לה הרבה מה לעשות בממשלה מתפוררת... השאלה כמה זמן זה יקח. זה יהיה ביום שיפול להם האסימון שא``א עוד להשיג כלום מהממשלה....

מי אמר אינטרסים?

חשוב לזכור שתנועת ש``ס זה לא מרכז הליכוד, ואף אחד שם, יהיה מי שיהיה לא עושה מה שבא לו. הכל בהנחיית חברי מועצת חכמי התורה, ובראשם מרן הגר``ע יוסף שליט``א. לתשומת לבכם!

יש הבדל ע~נ~ק בין דיעה לבין תעמולה ../images/Emo140.gif

הוא מרוב "אהבה לא יכול להגיב לי ואחרי זה עוד זה הנקודה הכי כואבת לו
חוץ מזה שבינתיים עוד אף אחד לא הביא את תעמולת הבחירות לפורום כך שהנושא בכלל לא רלוונטי לשינאה
איפה ראית שעשו תעמולת בחירות בפורום ואני תמכתי בה שרלוונטי כאן השינאה לספרדים
למה סתם לערבב דברים לא קשורים
פשוט טיפוס נחיתי שצריך להתגאות בזה שהוא ספרדי ולהראות על כל צעד ושעל כמה ששונאים את הספרדים ואת יכולה לראות את זה גם בשרשורים אחרים ואם תרצי דוגאות לזה אני גם יביא לך אותם

../images/Emo12.gifאיפה ראית שאמרתי שתמכת במישהו???

בסה"כ אמרתי שהוא הביע דיעה,לך היא נראית כתעמולה כי את אולי מכירה ת'בנאדם אבל מבחינתו זוהי דעתו.
הוא אוהד שרוף של ש"ס בדיוק כמו שמישהו אחר אוהד שרוף של בית"ר...
תני לבנאדם להתבטא...

אם בן אדם לא יודע להבדיל בין דברים זה

רק מראה שהוא בבעיה
וזה שהוא לא מעיז להגיב לבן אדם המתאים רק מדגישה אותה

אם שמת לב כולם פה הגיבו עינינית

את הראשונה שבאת והכנסת את הנושא של תעמולת בחירות. זה הרי די שקוף שכואב לך לשמוע את האמת ואני מקבל את זה. רק שבמקרה כזה פשוט אין טעם להגיב כדי לא ללבות את האש. וזאת הייתה כוונתי. כמובן שיש עוד שיטה לעשות אותי נחיתי ומסכן. אך זה לא יעזור לך. אם את רוצה את יכולה לדבר לעניין ואשמח להגיב לדבריך.

>>>פרסום ראשוני<<<

מייד לאחר חג השבועות תתכנס מועצת חכמי התורה של ש``ס. ותתן הוראה חד משמעית לפרוש מהממשלה לאלתר, זאת לאחר הצהרת של ראש הממשלה אולמרט ושר האוצר רוני בראון, כי הם לא ייתנו יד להחזרת קצבאות הילדים, שעל זה נלחמת ש``ס בזמן האחרון, וזה התנאי שלה להישארותה בממשלה. * ואם כל זה יקרה, וש``ס תפיל את הממשלה והתקיימו בחירות כלליות תוך 3 חודשים. ככל הנראה בנובמבר הקרוב. והבחירות המונציפליות שהיו אמורות להתקיים בתאריך ב` בחשוון תשס``ט - יידחו לפרק זמן של יותר משלושה חודשים

למעלה