סקר: דעתכן על מוצץ והאם אתן נותנות?

לא אכפת לי מה אחרים חושבים

אני מכירה את הדיעה של אנדראה. זכותה. אבל זה בכלל לא נושא לדיון - תומר לוקח מוצץ, אוהב מוצץ וישאר איתו עד שיחליט להגמל.

אנדראה

New member
מה הבעיה שלך???? מה את מנסה לעשות

פה? כל אחד עושה מה שהוא רוצה ולכל אחד הזכות לחשוב איך שהוא רוצה. סכסכנית שכמותך!!!!

בעד,אבל...

גם נועם שלי לא ממש רוצה. רותם מהרגע הראשון אהבה מוצץ ועד היום זה מרגיע אותה, ממש קרש הצלה כשהיא נופלת או בוכה בלילה. ניסיתי לשכנע את נועם בכל מיני מוצצים מסוגים שונים , הוא מחזיק אותו לכמה דקות כשהוא על הידיים, אבל לבד הוא יורק אותו... אני מקווה שיום יבוא והוא יבין כמה זה טוב (לנו).

אורה S

New member
נותנת מוצץ בזמנים מסויימים...

לפני השינה - עוזר להירדם כאשר קיבלה מכה ובוכה - עוזר להירגע ככה סתם לא נותנת מוצץ והיא גם עוד לא יודעת לבקש באופן כללי לא בעד שהילד יהיה כל הזמן עם מוצץ בפה זה לא ממש בריא.. אבל זה בהחלט עוזר להירגע ולהרדים!

noosh1

New member
אני מאוד רוצה לתת...אבל הוא מסרב

לקבל... מעבר לנוחות שיש משהו שעוזר לו להרגיע את עצמו - הבנתי שזה מאוד חשוב שימצצו מוצץ בלילה - מונע (חס וחלילה)מוות בעריסה...

אורה S

New member
גם עדי בהתחלה לא הסכימה

היא ינקה ולא היה אכפת לי שתירדם על הציצי אבל כשנגמלה שחזרתי לעבודה פשוט לימדתי אותה החזקתי אותה עם הפנים לכיוון השד ושמתי את המוצץ ופשוט החזקתי אותה באופן כזה שהמוצץ הוחזק בפנים והיא התרגלה! לשמחתי היא לא מכורה

אגב- גם האצבע מיותמת

לא יודעת אם זה קשור לזה שהנקתי (ועדיין מניקה) לפי דרישה- מה שאומר בעצם שציץ אחד כל הזמן בחוץ

נותנת...בטח שנותנת...

עוד מבית החולים הייתי בעד! מנסיון אישי בביתנו-מהאצבע קשה מאוד להיגמל....(אחותי בת 26 ומדי פעם עדיין שמה בהיסח הדעת...ומכירה גם אישה אחרת שעדיין עם אצבע בפה והיא כבר אמא בעצמה...(לא אני))

אנדראה

New member
מעולם לא אהבתי מוצצים וגם

הילדה שלי לא. היא מצאה את האצבע שזה טוב מצד אחד ופחות מצד שני.

Sashuka

New member
../images/Emo45.gif למוצץ ../images/Emo95.gif

יונתן לקח מוצץ עוד בבי"ח, אבל לא היה "מת" עליו, רק כשהיה נרדם היה לוקח אותו... בשבוע האחרון, שהוא חולה, הוא ממש צמוד למוצץ, זה מרגיע אותו מאוד... לדעתי עדיף מוצץ על אצבע או חיתול... אבל כל ילד והבחירה שלו...

liza26

New member
עכשו כן

כלירון נולדה מה לא ניסינו כדי לשכנע אותה לקחת מוצץ והגברת פשוט היתה מעיפה אותו עם הלשון
עד שהתיאשנו ובסוף היא מצצה אצבע מדי פעם היום להפתעתנו היא לוקחת מוצץ (או יותר נכון לועסת אותו) הגן הזה שהיא נמצאת בו פשוט עשה פלאים

mishi1

New member
המוצץ מציל אותנו על פעם

רק בגיל חודשיים היא הסכימה לקחת מוצץ ומאז הוא ידידה הטוב ביותר.

בעד מאוד מאוד

כל כך מרגיע, עוזר להירדם, נפלא. אחרי נסינונות קשים עם אורן וגמילה בגיל חצי שנה. לעידו נתנו כבר בתינוקיה בבתי החולים. לשמחתי הוא אוהב את המוצץ ולקוח רק במיטה. לפעמים הוא מוצא אותו בבוקר ונהנה למצוץ אותו. אבל ברגע שאני מבקשת את המוצץ, אין לו בעיה להפרד ממנו. הוא ממש לא ילד שדבוק למוצץ כל היום.

lulyK

New member
אגב, בן של חברה שלי סרב למוצץ,

ועם כניסתו לגן בגיל שנתיים, רצה להיות כמו כולם ועכשיו הוא מסתובב איתו מבוקר עד ערב.

naomib

New member
גם אצלי היא רוצה רק אצבע ומוצץ לא

וחבל לי לוותר על המרגיע הלאומי הזה. אז בנתיים אני מרשה לה ולא מוציאה לה את האצבע מהפה.

עתליה9

New member
נותנת מוצץ

זה התחיל מזה שבנסיעות לא היתה לי שום דרך אחרת להרגיע אותה. היום אני נותנת יותר ממה שהייתי רוצה. הייתי רוצה להגביל רק להירדמות אבל הרבה פעמים אני מוצאת את עצמי נותנת לה כשהיא באי שקט.

למעלה