סקר גברים (בנות לא להעלב)

סקר גברים (בנות לא להעלב)../images/Emo9.gif

שאלה לי אליכם הגברים רוכבי האופנועים: רק אופנוע או גם מכונית? אתם מעדיפים לרכב על אופנוע מאשר על מכונית? או שתלוי ב:סיטואציה,מזג-אויר,פקקים,מרחק וכו´... והאם יש כאלה שממש לא סובלים לנהוג במכונית? אנא תשובתכם...

מיפלנצת

New member
(כמעט) רק עם אופנוע

גשם שמש חורף קייץ רחוק קרוב עיר כפר לבד בזוג. רק שאני עייף אני לא רוכב.

D.T

New member
לא , כי הוא באמת מכור לזה

ופעם גם לי .....
וגם ל...
ולזה
הצצה זעטוטית לעולומו של המינפלנצת יש עוד המון אבל לא מגלה !!!!

מיפלנצת

New member
כי יש עלי קללה. פולסא דנורא.

כל פעם שאני עולה על ארב"ג משהוא רע קורה. נכנסים בי מאחורה ברמזור (טולאט לוס), רכב לפני עולה באש והכביש נסגר. פיגוע בגהה (שתי של פקק בשעה, היום בבוקר). חלון חשמל שנתקע פתוח בשלוש בבוקר בקור כלבים וחצי גוף נתפס לי. ועוד ועוד. על ד"ג אני רק מתרסק ושובר רגליים

Vintage

New member
זה תלוי...

לפעמים אני מוצא את עצמי במכונית מקלל את העולם על הפקקים ובעיות החניה (כמובן שבאותו זמן אני מפנטז על הכחולה שלי). ולפעמים אני אומר תודה לאל שלקחתי את הכלובית (גשם , שיער וכו...). בעיקרון כמו שמישהו נוהג לומר פה , אין כמו אופנוע

כRובי

New member
כל עוד נמצאים בתנועה , אין לי שום

בעיה עם נהיגה ברכב - זה בגדר ה"נסבל אבל נחמד".. ברגע שנעמדים (וזה קורה המון בגוש דן) , כל הכיף שעוד איכשהוא אפשר להפיק מרכב , נעלם כלא היה.. כל עוד אפשר , אופנוע.

enigo

New member
אני גמיש...

למכונית יתרונות משלה - מיגון מתנאי מזג אויר ונוחות בעיקר. לכן בגשם/קור או נסיעות ארוכות (או עם יותר משני אנשים
) אני אעדיף מכונית, בעיקר אם זו אחת מהסוג הנכון... לכל השאר - אופנוע. חשוב להדגיש, מדובר באופנוע שטח, בו נסיעות ארוכות פשוט משעממות ומעייפות, בהינתן אופנוע נוח יותר אז נסיעות ארוכות גם על 2 (ועם מזג אויר מכל הסוגים כבר הסתדרתי, אז גם זה לא קריטי). ושלא יהיה ספק - אם צריך לוותר על אחד מהם - המכונית הולכת בלי לחשוב פעמיים!

el presidente

New member
../images/Emo6.gif אאא...ככה את מנסה לאתר את

כל האנשים העשירים בפורום שיכולים להחזיק גם אוטו וגם אופנוע....

בלי שום כונה רעה,באמת,פשוט

אני יודעת שלרב הבנות אין בעיה לנסוע גם במכונית,עם גברים זה קצת יותר מסובך...

../images/Emo124.gif אין בעיה?

בשיעור החמישי שלי לנהיגה בטלויזיה ניידת/ פחית/ מכונית (מחקי את המיותר) באמצע הפקק בזבוטינסקי פתחתי ת´דלת, יצאתי והלכתי הביתה כשאני משאירה מאחורי מורה נהיגה בשוק טוטאלי.. מה זה אומר? שאין קשר למין, כשזה מגיע למוטוריקה.. אני רוכבת |סהדגש| בגשם, שמש, רוח ואפילו עם פלטינות ברגל שמאל.. תתפלאי, אבל גברים הם הרבה יותר שבירים מנשים, תשאלי את האחיות במחלקה האורטופדית בבלינסון

R1100

New member
מה פתאום עשיר? ../images/Emo3.gif

אתם נורמלים? מי שמחזיק גם אוטו וגם אופנוע...עובד קשה...

למעלה