סקר בישול עם ילדים

סקר בישול עם ילדים

קודם כל בני כמה הילדים? האם אתם מבשלים עם הילדים שלכם? מה אתם מבשלים איתם? רק מאפים או גם אוכל אמיתי? נותנים להם לטעום חופשי או לא מרשים? מה הם ואתם הכי אוהבים להכין יחד? אז אני יענה ראשונה: הילדה בת שנה 8 חודשים. אני רק פעם אחת עשיתי איתה פשטידה, היא ממש נהנתה נהעיניין, טעמה מהכל, הקמח לא טעים אבל הגבינה כן, עזרה לי לערבב וגם ספרנו מספרים יחד כשספרנו כמויות (מס׳ כפות, מס׳ כוסות) היא ממש נהנתה מזה ובגלל שזה קרה רק פעם אחת אין לי מה לספר ואשמח לשמוע איך זה אצלכן :)

ira m

New member
עונננה...

קודם כל בני כמה הילדים? בת 3 ועוד נסיכה שמתחממת בבטן
האם אתם מבשלים עם הילדים שלכם? כן, הרבה, במיוחד לערב,לפעמים אני נותנת לה סכין פלסטיק והיא חותכת מלפפונים, וביצים כמובן בהשגחתי
מה אתם מבשלים איתם? רק מאפים או גם אוכל אמיתי?עוגות,עוגיות,סלט נותנים להם לטעום חופשי או לא מרשים?חוווופשי, הכל מהכל מה הם ואתם הכי אוהבים להכין יחד?כמובן עוגיות,הכי כייף יחד ,גם הרצפה סובלת מזה קצת אבל שווה....

שירהק1

New member
עונננננננההההההההה

קודם כל בני כמה הילדים 3 וחודשיים האם אתם מבשלים עם הילדים שלכם? פה ושם - היא מאוד אוהבת מה אתם מבשלים איתם? רק מאפים או גם אוכל אמיתי? בעיקר מאפים...אבל כשהיא מבקשת אני נותנת לה לערבב וכאלה גם דברים אחרים. אני לא מרשה להתקרב לאש כמובן גם יחד איתי היא יושבת הרבה על השיש...אבל אבא שלי מחזיק אותה והם מערבבים יחד דייסה נותנים להם לטעום חופשי או לא מרשים? אאאא..... היא נורא מבקשת. אני מבקשת שלא כי יש ביצה חיה וכד' אבל היא מלקקת בכל זאת.... ממש מעט מה הם ואתם הכי אוהבים להכין יחד? עוגות ועוגיות. והכי כייף היה שהמסנו שוקולד. לקחנו תבנית קרח בצורת לבבות ושם היא סידרה סוכריות וחתיכות של נשיקות ואז שפכנו שוקולד וחיכינו שיתקרר. היא מאוד נהנתה אני עושה הרבה עוגיות אז תמיד היא מביאה את השולחן שלה וכסא ואני שמה לה חתיכת בצק והיא חותכת עם צורות שקנינו לה.....היא מאוד אוהבת אבל לא ממש מוכשרת
עדיין לפחות

למעלה