סקר, או יותר נכון תחרות משלנו

דודו122

New member
סקר, או יותר נכון תחרות משלנו

אני נוהג בדר"כ לעשות מלא סטטיסטיקות וסקרים, כך שאני מבקש את תשומת לבכם לרגע. אני רוצה שכל אחד יתן ניקוד כמו בארוויזיון ( 1-8,10,12) לשירים מארוויזיון 1998. אני מבקש מכל אחד מכם לרשום לי בפרטי את הבחירה שלו ( כך שהבחירה תהייה חשאית), וכשיהיו לי 25 בוחרים אני אפרסם......בבקשה........ אתם בהחלט רשאים להצביע לישראל. למי ששכח חלק מהשירים ( מצטער שחלק משמות השירים לא יהיו מדוייקים- זה הכל מהראש.... טוב... חלק מרשימת ה-mp3 שלי....): 1. קרואטיה- Neka mi ne svane 2. יוון-Mia krifi evaisthissia 3. צרפת- ou aller 4. ספרד- que voi hacer sin ti 5. שוויץ- lass ihn 6. סלובקיה- modlitba 7. פולין- to tki proste 8. ישראל- דיווה!!!!!!! 9. גרמניה-gildo hat euch lieb 10.מלטה- the one that i love 11. הונגריה-a honlap marnem lesz משהו כזה.... 12. סלובניה- naj bogovi slilijo 13. אירלנד- is always over now 14. פורטוגל-Se eu te pudesse abrasar 15. רומניה- eu cred 16. בריטניה- where are you 17. קפריסין-jenesis 18. הולנד- hemel end arrde 19. שבדיה-er- jill johnson 20. בלגיה- dis oui 21. פינלנד-aava 22. נורבגיה- alltid sommer 23. אסטוניה- mere lapsed 24. טורקיה-Unutamazsin ( זה בהחלט לא מהראש) 25. מקדוניה- ne zori zoro בחירה מהנה, בתודה דודו שטיינר

דודו122

New member
כדי שלא יצא מצב שסידרתי את התוצאות

הבחירה שלי היא: 12- סלובקיה 10- פינלנד 8- ישראל 7- פרוטוגל 6- גרמניה 5- הולנד 4- שבדיה 3- פולין 2- בלגיה 1- רומניה

דודו122

New member
וואי.. שכחתי ארץ.....

הבחירה שלי היא: 12-סלובקיה 10-פינלנד 8- ישראל 7-פורטוגל 6-גרמניה 5-הולנד 4-נורבגיה 3-שבדיה 2-פולין 1-בלגיה עמכם הסליחה....

chany

New member
דודו. איך לא שמת את דנה מקום ראשון.

אנ מתמרדת ולא מצביעה. דנה היתה הכי טובה.

דודו122

New member
כל אחד והדעה שלו

ברור שדנה מקום ראשון, אבל היא בתקופה האחרונה אני מתחבר יותר לפינלנד ולסלובקיה......... חבל שאת לא מצביעה.....

דודו122

New member
הונגריה השתתפה

עם איזה שיר ( לא משהו לדעתי) של איזה זמר שקוראים לו צ'ארלי. בלונדיני מבוגר עם תלתלים... הוא היה שיר מספר 11

טליה ג

New member
גם אני אוהבת את הונגריה 98

בעיקר אהבתי את הקליפ המרגש שלו. אולי בגלל זה אני גם אוהבת את השיר.

Noamush

New member
לדעתי זה שיר מגעיל

והוא גם משעמם, לא פלא שהגיע למקום 23 וזה גם היה גבוה מדי.

מיק ל2004

New member
ההצבעה של מיק

12 - שבדיה 10 - קרואטיה 8 - אסטוניה 7 - קפריסין 6 - ישראל 5 - בריטניה 4 - הולנד 3 - מלטה 2 - אירלנד 1 - רומניה מיק

זיו ש

New member
ההצבעה לשנת 1998

01 קרואטיה 02 סלובניה 03 קפריסין 04 שוויץ 05 אירלנד 06 בריטניה 07 הונגריה 08 רומניה 10 סלובקיה 12 שבדיה זיו ...

איליה.

New member
וואו, גם אתה אוהב את הונגריה

וגם את רומניה! חשבתי שאני היחיד שחש חיבה לשיר ההונגרי.

Here are the results from Mt Carmel

12........ISRAEL 10........GERMANY 8.........UNITED ENGLAND 7.........CYPRUS 6.........CROATIA 5.........PORTUGAL 4.........NORWAY 3.........POLAND 2.........IRELAND 1.........GREECE אחלה שירים, שאר השירים אותה שנה היו סתאא עד כמה בודדים גרועים !

למעלה