משתמשת - ואצלי דווקא היה התהליך הפוך
בהתחלה לא השתמשתי בכלל - גם בגלל הריח שלא היה נסבל וגם בגלל העובדה שיש שם חומרים מלאכותיים לא בריאים וכו'.
אבל יום אחד ראיתי שהחמין של השכנה הרבה יותר טעים - ושאלתי אותה מה היא עושה - והבנתי שההבדל היה באבקת המרק - היא השתמשה בה וזה שינה את הטעם.
אז קניתי והשתמשתי - וראיתי כי טוב - באמת החמין השתפר מאוד.
ומאז אני משתמשת.
לא בכמויות גדולות - ויש תבשילים שאני לא משתמשת בהם באבקת מרק בכלל - נגיד, צלי בשר - והם עדיין יוצאים מעולים.
אבל יש כמה תבשילים שאני לא מוותרת בהם על האבקה.
אז נכון שהיא לא בריאה,
אבל גם נכון שהרבה דברים שאנחנו מכניסים לפה אינם בריאים.
אז מה? נתחיל עכשיו לאכול רק חסה ונבטים כל הזמן?
אני בעד לעשות את החיים קלים וכיפיים - ולא מוכנה לאכול תבשיל תפל.
אם צריך - מוסיפים.
רק לא להוסיף בכל מקום שלא צריך.
אושרת, חפרתי?