סקרררר סקייט+רולר איזה סקייטר בליידר הייתם רוצים שיעזור לכם להתקדם?
Y yarden the blader New member 19/10/03 #1 סקרררר סקייט+רולר איזה סקייטר בליידר הייתם רוצים שיעזור לכם להתקדם?
A atmka New member 19/10/03 #2 פיקצ'ו!!! סתם... אם כבר... אריק קוסטון ( או איך שקוראים לו...).... או שמואל מהשכונה... מי שיבוא ראשון...
פיקצ'ו!!! סתם... אם כבר... אריק קוסטון ( או איך שקוראים לו...).... או שמואל מהשכונה... מי שיבוא ראשון...
C CKYbeer7 New member 19/10/03 #3 בועז אקינו או אבי לוזיה בגלל הקשרים (; ככה מקבלים ספונסר......לצערנו, קשרים.
A atmka New member 19/10/03 #4 בנאדם יש לך טעות מחתימה....../images/Emo3.gif לפי מה שאתה כותב.... כל 4 שנים אתה נח יום... אם כבר תכתוב 7.25 או 7 ורבע..... איך שאתה רוצה...
בנאדם יש לך טעות מחתימה....../images/Emo3.gif לפי מה שאתה כותב.... כל 4 שנים אתה נח יום... אם כבר תכתוב 7.25 או 7 ורבע..... איך שאתה רוצה...
S stevie williams New member 19/10/03 #5 ברור ש........................... כריס קול מארק אפלייארד או פי ג'יי לאד
B Blumy New member 19/10/03 #12 לא!!!!!!!!! אני מגיב רק בגלל שירדן מאיים על חיי סקייטר: אני אסתפק בחברים... הכי טוב מי צריך את כל הפרואים כשיש לידך משהוא שיודע אולי (לא סתם אני צוחק) בליידר: ארון ווינברג וטייג כריס (יש לו סטייל)
לא!!!!!!!!! אני מגיב רק בגלל שירדן מאיים על חיי סקייטר: אני אסתפק בחברים... הכי טוב מי צריך את כל הפרואים כשיש לידך משהוא שיודע אולי (לא סתם אני צוחק) בליידר: ארון ווינברג וטייג כריס (יש לו סטייל)
S sk8master New member 19/10/03 #14 למי יש סטייל? לטייג כריס? אתה צוחק נכון? אה וזה ארון פיינברג לא ווינברג...