סקרון ... לשבת

סקרון ... לשבת../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

המעשים שלכם גרמו לכם לבדוק ולעקוב אחרי בן/ת הזוג ? לבדוק אם הם עושים גם כן כמוכם? תהיתם פעם אם גם לו/ה יש מאהב/ת? בלשתם / חיטטתם בהיסטוריה / פתחתם SMSים / מעקב שיחות ... משו? שבת שלום

ליידיDee

New member
אני יודעת לזהות כאשר יש עוד צלע

לא מפריע לי אבל אני אהבת לראות איך הוא מתחמק ואיך הוא אוכל את עצמו בזמן שבא לי להגיד לו היייי תעשה מה שבזין שלך אף אחד לא ישפוט , אבל מחכה שיגיע לבד להבנה הזאת, אם לא איתי אז עם מישהי אחרת.. למדתי לזהות בעצמי מה קורה לי כשאני משקרת ובדרך כלל אנשים עם פחות נסיון פחות מודעים לעצמם והגוף עדין מגיב בצורה פרימיטיבית ע"י אינסינקט ולא בצורה רציונלית וזה נחמד

לא בודק ולא עוקב ../images/Emo88.gif

אפילו כשמצאתי את אשתי וטכנאי הכבלים במיטה קיבלתי בהבנה את ההסבר שהוא בודק אם השלט עובד גם מתחת לשמיכה והוא התפשט כדי לא ללכלך את המצעים עם בגדי העבודה
לא מאמין שאפשר לבגוד בי

לא

שמירה על פרטיות נורא חשוב אצלי אני יודע שהיא..מחטטת - רוצה להיות בשליטה אותי זה לפעמים מסקרן - אבל לא חיפשתי אף פעם ולא חיטטתי זה מדרון חלקלק..מרגע שמתחילים עם זה..קשה להפסיק

nice and sleazy

New member
בארוררר

שלא ... גם כי זה לא מענין אותי וגם כי הייתי מאחל לה לחוות את זה , אז למה להפריע ?

haze73

New member
תשובות של שבת

זכורים לי כמה פעמים ספורות שבהם בדקתי הודעות SMS שזוגתי לחיים קיבלה לה. לא אחת תהיתי האם גם לה יש מאהב, ואיני יודע בוודאות מהי המסקנה אותה רציתי לגלות. הגנב תמיד חושב שגונבים אותו...

לא חלקי

לא בגלל מה שאני עושה הלכתי לבדוק אצלו, אבל כן תהיתי ואני עדיין תוהה לפעמים אם גם הוא חוטא... לא בודקת / לא פותחת סמסים / לא בודקת שיחות בפון. כן בודקת היסטוריה כי הוא שוכח למחוק אותה, ולא הכי רצוי שהילדים יראו את הסרטונים שאבא ראה בלילה <ואין לי כל בעיה עם זה>.

למעלה