סקס ללא הפסקה

המאהב34

New member
סקס ללא הפסקה

אחרי הרבה מחשבה וימים של תשישות הלכתי לבקר את הרופאה שלי לאחר בדיקה קצרה ושיחה ארוכה המליצה לי לרדת במינון חיי האהבה שלי אחרת אהפוך לדשן של איצדיון ר"ג החלטתי לשמוע את עצתה של הרופאה שלי ולעבור לסקס רק פעם אחת ביום ולרדת בהדרגה . כל שאר התיפולים טיפות כדורים רופאים רבנים אשרם רפואה סינים וכל מה שאתם רוצים לא עבד עליי. אז עברתי לפעם אחת לא לפני שזיינתי את הרופאה שלי במשרדה אני טוב בשיכנועים ובפיתויים וכמעט כל אישה נופלת בקסם אני למוד ניסיון ויודע לכבוש את ליבה של כל אישה יש לציין שהיא נראית טוב וקל לפתות אותי אולי זאת היתה טעות של רגע מי יודע כל מה שאני יודע ששנינו הזענו קשות והיא חוותה אוגרגזמה. וכנראה שהיה לה מחסור בסקס בזמן האחרון כי היא נמסה כמו קרח על אש בוערת נפרדדנו בידידות לא לפני שהיא קבעה לי פגישה לשבוע הבא אני עמדתי במשימה שלי ,עסיתי סקס רק פעם אחת היום. למרות כל הפיתויים והטלפונים היום והלילה יש לי הרגשה טובה אני שבע וטוב לי עם זה בגלי צהל הודיעו: כל חיילנו שבו לבסיחהם בשלום לאחר שמילאו את משימתם. חייכתי כיביתי את הרדיו והלכתי לישון לילה טוב לכל חברי הפורום לילה סקס

אתה קורע אותי, באמת.

אני נהנה לקרוא את מה שאתה כותב... קצת צורמות לי השגיאות שלך, אבל אני עדיין נהנה.

המאהב34

New member
תודה השגיאות זה בגלל

תודה השגיאות כתיב זה בגלל שאני חושב על הזיון הבא שלי והיד שלי איטת יחסית למוחי הדל והחלול במוחי יש רק תמונות של נשים מוחי בצורהשל גוף אישה בצורת גיטרה ולעמים אני מנגן עליו כשאני בתוך אישה על כל אסון שלא יבוא שוכבת לידי ידידה נחמדה שלי שהסכימה לשמור עליי בלילה הראשון שלי. כמובן שהיא נראית טוב ואני תיקווה שעד הבוקר לא תהפוך לקורבן ממחר יום שישי ואת יודעת יש בעיר מסיבה והמון זיונים ואורגיה אצלי בבית אז כולם מוזמנים. אם נגזר עלי למות אז למות בתוכך עם חיוך של אושר על הפנים! המאהב34 נואה מחר תתקשרי אלי אני אוריד לך את החום מיד אחרי פגישתנו.

tokit

New member
נראה לי שגם ככה הוא על משהו..

לא בטוחה שזה יילך טוב עם פרוזאק. מצד שני.. מצבו לא יכול להחמיר בהרבה..

תוקית,

פה זה דמוקרטיה, מותר להרעיש. אני דוקא נהנה ממה שהוא כותב. הוא משעשע... עדיף יובש? בצורת? צחיחות?

tokit

New member
חופשי, יקירי...

הוא גם הגיב לך פה כאילו אתה אשה.. לך על זה !!!

לא.. הוא לא..

הוא הזמין את נועה רק לי נראה שהוא מפנטז את זה ולא ממש עושה מה שהוא אומר? אבל מה אכפת, שיהיה לבריאות..

tokit

New member
לאאאאאאאא......

אפילו אני, עם הזכרון הסלקטיבי שלי וההבנה הלוקה בחסר, הבנתי את זה..

המאהב34

New member
אנא אני אהיה הרבה יותר משעשע עלייך

אבל בלי פרוזאק כשצינור ים התיכון מפריד ומחבר ביננו מה דעתך? אל תקחי אותי רציני אני כבר מסטול זה בגלל מחסור כימי ב "קולמטין" קלומטין הוא חומר כימי שמשתחרר בזמן קיום יחסי מין אצל הגבר אצל אנשים חולי סקס כמוני יש צורך בהרבה חומר מסוג זה חברה רק שתדעו שאני רציני ואני חולה סקס באמת ובתמים קשה להגמל מזה זה יותר גרוע מסמים לידיעת הגברים שבחבורה וטיפול נורא יקר אז מי שהכיסים שלו לא עמוקים כדאי שיחזיק את עצמו היטב. וזה כואב נורא בלב בביצים ובכים . ואם יש לך מישהי שאתה באמת אוהב אז הכאב הוא כפול כי כל זיון זה כמו דקירה עמוק בלב בשביל האחת והיחידה שלך . אני חולה על רוסיות הם הכי טובות במיטה וגם בחיים יש להם אופי מיוחד במינו ולא מחזיקות מעצמן בניגוד לישראליות הרבות שהכרתי וגם ידעתי אין מה להשוות הרוסיות הצעירות הם חלומו של כל גבר ישראלי מי שלא חושב כמוני כנראה שלא ידע רוסיה מעולם לילה סקס המאהב

למעלה