סקסופוניסט ...

sivvissivvis

New member
סקסופוניסט ...

משהי מכירה ?יודעת על משהו שעושה חתונות ? משהי ראתה איך זה ? לא ראיתי רק שמעתי שזה מדהים... אשמח להמלצות ! תודה סיון

noit4

New member
הייתי בחתונה עם סקסופניסט

בדיוק לפני שבוע. אני פחות התחברתי, אולי כי אני לא כ"כ אוהבת ג'אז. א ב ל - שאר האורחים (לפחות אלו שאני דיברתי איתם) - ברובם מאד מאוד התלהבו. הוא ניגם בקבלת פנים וזה בעיני היה קצת חבל, אני מאוד אוהבת מוזיקה של קבלת פנים (כשהדי ג'יי יודע מה הוא עושה ומתאים לאווירה), ולא כ"כ התחבר לי כל העניין לאווירה של המקום (מקום בטבע, הכל כ"כ טבעי ויפה ופתאום עומד סקסופוניסט באיזו פינה).בסלואו זה היה סביר בעיני (אם כי קצת מוזר שהזוג רוקד וצמוד אליהם סקסופוניסט, בנוסף של 3 צלמים), ורק בריקודים זה היה נחמד בעיני, ומאוד הוסיף לשמחה. הוא נשאר רק בשעה - שעה ומשהו של הריקודים. אני מציעה ללכת לאירוע בו ינגן סקסופוניסט פוטנציאלי, רק ככה תוכלי לדעת מה דעתך על זה. אגב, לא יודעת מחירים מדוייקים, אבל זה לא יקר בטירוף.

הנה כמה....

ישנם כמה שיצא לי לראות שלטעמי מעולים בעבודתם... גיא ויטנברג-גם משלב כלים נוספים ומנגן מוסיקה אירית ואחרים. שחר בלכרוביץ טבת סלע באופן כללי רצוי לא להגזים עם העניין ,זה יחסוך לכם אורחים שתלו את עצמם בשירותים עם פתק "מצטער,לא עמדתי בזה",
כן יכול להוסיף כחלק משילוב בקבלת פנים או(עם דגש על "או"
) בזמן הארוחה/חות.... מקסים לכניסה לחופה,ויכול להוות גימיק לכמה דקות על רחבת הריקודים סביב משהו קצת פאנקי מגניב כזה... נ.ב-המחשבה של לא להגזים זה בעיקר המונוטוניות סביב כלי אחד וכמובן העובדה שיותר מדי סקס(ופון) עלול להתיש...את האוזניים... אילן

אצלנו יהיה טבת סלע אבל ....

הוא מנגן בשילוב עם ה DJ זאת אומרת שלא יהיה רק ג'אז (אם בכלל..) הכוונה בשילוב היא שה DJ מנגן וטבת מלווה אותו בסקסופון לא ראינו א זה בלייב אבל ב DVD שהראו לנו זה נראה ונשמע מקסים ומיוחד חוץ מזה שאני סומכת על הDJ שלנו

../images/Emo207.gif הרכב כנרים...?

היי, אפשר אולי להידחף ולשאול לגבי הרכבי כנרים/כנריות שינגנו בקבלת פנים? מישהו מכיר...?

ממש השרשור שלי ../images/Emo13.gif לנו יש הרכב כזה

גם מנגן יחד עם ה DJ הם ינגנו בחופה ואח"כ במהלך הריקודים ההרכב נקרא GOLD אבל לדעתי הוא רק נלווה ל DJ של תטה אנחנו כאמור לקחנו אותם דרך תטה עם רון בן יוסף.

יש להם אתר באינטרנט?

כי אני ממש לא מוצאת אותם... ודיגיי כבר יש לי, ככה שאני צריכה שיהיו עצמאיים :) תודה רבה! :)

תסתכלי באתר של תטה אבל אני לא בטוחה כמה

הם עצמאיים...... תתקשרי ותשאלי הכי פשוט..

תודה רבה! האם יש המלצות נוספות אולי...?

** למה, למה בכל האתרים של הנגנים נדלקת המוסיקה אוטומטית ברגע שנכנסים?? הם בכוח רוצים שיפטרו אותי מהעבודה?? :)

ssd1st

New member
אני מכירה!

אני מכירה סקסופוניסט מדהים, שמעבר ליכולות הניגון שלו הוא גם אחלה בן אדם. אם תרצי, אעביר לך את הטלפון שלו במסר. שימרית.

תירתיר

New member
מעוניינת לדעת מחיר של סקסופוניסט

למשל גיא ויטנברג- אפשר גם במסר.

ריקיה

New member
הרכב כנריות של אייל פז

אני לוקחת אותם וראיתי כמה אירועים שלו מקצועי ומדהים אבל יקר......

למעלה