סקי לילדים

gilad_no

New member
סקי לילדים

בשבוע הבא אנחנו נוסעים ליומיים בטרומבלונט, ואני רוצה להתחיל להכניס את הגדולה שלי (כמעט בת 4) לסקי. היא התלהבה מלראות סרטים של ילדים עושים סקי, אבל אני חושש שברגע האמת היא תתחיל לפחד ולא תרצה אפילו לנסות (היום ראיתי ניצנים ראשונים לחששות מצידה). יש לכם אילו עצות איך לעשות את החוויה מהנה בשבילה כך שתרצה להמשיך? אני כנראה אקח לה שיעור או שניים מכיוון שאני לא אוכל ללמד אותה (מעולם לא עשיתי סקי - אני יותר בקטע של סנובורד).

drz400e

New member
תתחיל מיד עם שיעור

ותבדוק אם יש להם משהו של חצי יום , או תוכנית לילדים. במקביל , אתה יכול להראות לה סרטים של ילדים שגולשים (אם אתה רוצה , אני אשלח לך). שנה שעברה שמנו את הילדים בתכנית של ויסטלר , ואדם שהיה בן שלוש היה מאושר (ומדובר בתוכנית של חמישה ימים , משמונה וחצי בבוקר עד שלוש ).

drz400e

New member

drz400e

New member
יש עוד ילדים בסביבה שלכם שגולשים?

לראות פיזית ילד אחר שגולש היא מעין אישור הרבה פעמים לילד שמשהו שהוא חושש ממנו הוא אפשרי. (ולהפך)

gilad_no

New member
לא מישהו שאני מכיר בגיל שלה

אנחנו גם נוסעים באמצע השבוע, כך שאני לא יודע עד כמה האתר יהיה מלא בילדים. אני אבדוק איתם לגבי תכנית לילדים, בינתיים - שלח סרטים (אין לך קישורים ליוטיוב? פליקס לא עובד טוב על האייפד...)

mersh

New member
הבן שלי, כמעט בן 4

התחיל שבוע שעבר שיעור ראשון -מתוך סדרה של ארבע, בסופי שבוע- והיה בסדר. זה שיעורים של 3 שעות, עם הפסקה באמצע (אנחנו ב-BC). קח בחשבון שזה די מעייף בגיל שלהם. בעשר דקות האחרונות הבן שלי כבר שכב בצד כי הוא היה עייף. נאמר לי שלילדים שיודעים להחליק זה הולך קצת יותר קל. עדיף להורים לא להישאר ליד בזמן השיעור, זה מפריע. עם הילדה כבר הולכת לחוגים לבד והיא רגילה לזה, אז לדעתי יהיה לה יותר קל. גם, אם היא פעילה (רגילה לפעילות גופנית) וחזקה, יהיה לה יותר קל. כמובן שהתלהבות הורית תמיד עוזרת...

למעלה