סקי בבנסקו - מחירים בערך...

me 26

New member
סקי בבנסקו - מחירים בערך...

הי
למי שמכיר אשמח לקצת תשובות.
חברים שלי טסים לסקי בבנסקו /שבוע שלם בינואר ב850 יורו. גם יקר וגם ארוך לטעמי.
מעוניין לקחת טיסה רביעי-ראשון ב290 $
כמה יעלה לי העברות מסופיה לבנסקו? כמה יעלה לי סקי פס וציוד ל3 ימים? כמה תעלה לי לינה פשוטה מאוד (מחפש משהו מאוד זול ופשוט, אם לא היה קרח הייתי ישן באוהל :))
תודש מראש.

I Gabe

New member
קודם כל מציע לך לחכות לראות שיהיה שלג בכלל

השנה הזאת מצטיירת כאסון מבחינת השלג. בנסקו בד"כ יעד שלוקחים אליו חבילות. לא בטוח שייצא לך יותר זול להרכיב חבילה לבד לבנסקו. יש פה בחור בשם מעוז שהוא סוכן נסיעות ומבין בדברים האלה יותר מכולנו.

marceloros

New member
מנהל
הרחבות

דוקא בבנסקו מעוז לא מתעסק, לכן אני בכיף ממליץ על אירן מ-BG Tours .
מכיר כאלו שסגרו את העסק לבד, וכן זה יוצא פחות, בלי עמלות סוכן מה לעשות.
מישהו כזה אמר שההעברה מסופיה עולה 40 יורו.

I Gabe

New member
תודה על התיקון

באמת שלא מבין הרבה בבנסקו אבל מכיר אנשים שניסו להרכיב לבד חבילות בכרתים ורודוס ובסוף שילמו בערך מחיר של חבילה. אני חושב שזה נובע מכך שהרווח של הסוכנים מגיע מהמחיר הסיטונאי שהם מקבלים מבתי המלון. אבל כאמור לגבי בנסקו זה היה ניחוש ובגלל זה הייתי מאד מסוייג. במערב אירופה, בוודעות באוסטריה ואיטליה אבל כנראה גם במקומות אחרים, אפשר לחסוך הרבה מאד כסף בהרכבת חבילת סקי עצמאית, זה אני יודע מניסיון אישי.

אולי למי שהיה שם קל יותר

אבל זה עדיין מזרח אירופה, והמאה יורו שיחסוך, יש סיכוי שיתבררו כהחלטה גרועה.
במערב אירופה המצב שונה, כי רמת תודעת השירות שונה לגמרי.

marceloros

New member
מנהל
הרחבה הרחבה

גם אני לקחתי חבילה, כאשר המחיר יותר נמוך, התוספת על חיסכון כאב הראש וכמו שציינו החשיבות גם להכיר, שווה את המחיר.
אני לא המלצתי לאף אחד לנסוע בהרכבה עצמית לשם, פשוט אנשים עשו לעצמם חשבון והחליטו - כאלו שכל יורו חשוב להם.
מאוד נוח להגיע ולהישלח ע"י נציג דובר עברית לאוטובוס ולאתר.
שמעתי אנגלי מתבכיין כמה היה קשה ברכב כשאף אחד לא מבין אנגלית וסתם מסמנים לו בידיים לשם לשם.

natyh

New member
גם אני לקחתי חבילה לסלובקיה ...

נראה לך ...

natyh

New member
לא מבינים אנגלית...
כולם מדברים עברית....והאנגלי ?

מה הוא בוכה ...,אנגלי תלמד עברית יא אחי ...

I Gabe

New member

אבל עדיין השאלה המרכזית היא השלג, או ההיעדר שלו ליתר דיוק.

natyh

New member
תוכל לעשות טיול יפהפה

בשבעת האגמים 7RILA EZERA סקי פאס ? העברות ?
יש שם בקתות לא בטוח שיהיה שלג בכלל ..., הבקתה נמצאת לא רחוק מהירידה מהרכבל למיטב ידיעתי רכבל מבקרים , של השמורה , חפש בגוגל, האזור לא רחוק מבאנסקו .

משהZ

New member
לדעתי

יש הבדל גדול בין חופשה בהרכבה עצמית לבן חופשה מסוכן נסיעות

בהרכבה עצמית אתה יכול להשיג בדיוק מה שאתה רוצה ואם אתה רוצה לשנות לבטל זה לרוב לא בעייה

לא רואה מה הבדל בין לארגן בארגון עצמי בצרפת לבין חופשה בבנסקו, מה בנסקו כל כך מסובכת שכולם ממליצים על סוכן?

לענינך:
שנה שעברה ההינו בבנסקו.
הגעה משדה התעופה לעיר עצמה לוקח משהו כמו שעתים עד שעתיים וחצי,
מחיר לצד שסגרנו היה 20יורו לאדם (לא חובה לסגור הלוך חזור מראש, כדי כמובן הלוך...)
3 ימים ציוד לסקי 82 לב ~
3 ימים סקי פס 170 לב אם אתה סטודנט אז 153 לב
לינה עם אוהל 4 עונות איכותי אתה יכול לשון ללא בעייה:), תחפש בבוקין דוט קום.

לדעתי אם כבר יוצאים אז כדי לשבוע אבל כל אחד ומה שמתאים לו

נ.ב יש גם אוטובוסים מסופיה לבנסקו 14 לב
http://bansko.org/bansko_bus_schedule

natyh

New member
עוד קישורים

http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=662&MessageId=35558722#35584067

הכי טוב דבר עם סוכן נסיעות שיצייד אותך בנהג עם רולס רויס אפריקאית כמו שיש בניירובי קניה ...הנהג ישן באוטו לא לדאוג כפי שהיה כשתפסנו אותו בערב בסביבות 2200 וביקשנו שיגיע לאסוף אותנו מהמלון בניירובי ב 0400
ואתה תוכל לישון בבקתות או בקמפינגים , בקישור של גו טראוול יש לפחות שלושה מספרי טלפון של הבקתות הכי טוב דבר עם מעוז איך אמרו פה הוא מבין בזה הכי טוב מכולנו חחח ...

למעלה