סקירת מערכות לתאומים

סקירת מערכות לתאומים

צהריים טובים, אני רואה פה בנות שעושות עם טופס 17 בבתי חולים? לי הרופא לא נתן את זהכאופציה ובגלל שאני לא מעוניינת בפרטי אז יש דרך המושלם הסדר בתשלום 114 לכל ראש וזה מתבצע במכונים שלהם. אבל, בבי"ח נשמע יותר מקצועי. אז איך משיגים טופס 17 והאם עושים בעיות? יום טוב!

ototo mother

New member
היי

סקירה ראשונה 114 ש"ח דרך המושלם. סקירה שנייה הרופא כתב לי מכתב שמדובר בתאומים ואני מיועדת לסקירה שניה העברתי את המכתב למרפאת האם הם שלחו בקשה והיום בבוקר התקשרו להגיד שיש אישור לטופס 17 אני עושה מחר באסף הרופא. אין התחייבות לרופא אבל אני מעדיפה בבי"ח ממשלתי כי שם אני מרגישה בטוחה יותר עשיתי גם את השקיפותש ם. בנוסף- גם אם לא היו מאשרים לי טופס 17 הייתי עושה פרטי באסף הרופא העלות היא 1700 ש"ח לתאומים. לפי מיטב ידיעתי לא עושים בעיות כי זה תאומים.

היי אוטוטו, תודה על התגובה

אז אני מבינה שהטופס17 ניתן רק לסקירה השניה, נכון? ומה עם הראשונה, בתשלום הסמלי הזהשל ה114 אני יכולה לבחור רופאים 'נורמלים' ? יש לך מושג?

איפה את גרה ?אני עשיתי בקול מדיק בראשלצ

אצל רופא מדהים בשם עודד ענבר שעשה לי גם בהריון הקודם -הוא סבלני במיוחד לתאומים כי בעצמו תאום .כדאי!

ototo mother

New member
היי עשיתי בקול מדיק

אצל עודד ענבר היינו מרוצים מאוד! וכן את יכולה לבחור רופא מרשימת רופאים

yr80

New member
טופס 17

אצלי הרופא (במקרה זה היה היועץ הגנטי אבל בד"כ נראה לי שזה הרופא המטפל) רשם הפניה לבית חולים (לא ביקשתי, הוא פשוט נתן). הלכתי איתה למשרד של מרפאת הנשים שלי (קופ"ח כללית במרכז) וביקשתי טופס 17. הם נתנו בלי בעיה, אבל לא הסכימו לכל בית חולים. הפנו לוולפסון או בילינסון, כשתל השומר זה רק אם אין תורים זמינים בשני הקודמים. בסוף עשיתי בבילינסון ועשה לי את הסקירה ד"ר בר חווה שהיה מאוד נחמד ומקצועי. הבדיקה היא בחינם.

mggl

New member
זה כל כך מצחיק!!!!!!!!

שאני מבוטחת אחת ועדיין צריכה לשלם 2 ט. 17 עבור כל עוברון או ההשתתפות של המושלם 228 במקום 114!!! ממש מצחיק !! אני המבוטחת אני משלמת את הכסף לקופה למה גם בבדיקות לוקחים כפול???!!!

mggl

New member
נכון היא לעוברים אבל

אני מבוטחת אחת ומשלמת מס בריאות עבור עצמי. העוברים לא נחשבים כמבוטחים!!! רק אחרי הלידה לכן מבחינה משפטית הם נקראים עוברים ולא תינוקות

sefia

New member
אני עשיתי אצל רופא עצמאי שעובד עם הקופה

ויש הרבה כאלו ומעולים. לא חייבים מכון. ככה הרופא מקבל אותך בקליניקה שלו, תנאים של רופא פרטי, ובעלות של 114 ש"ח לעובר. תלוי מאיפה את, לי ברשימה (אחרי בדיקות) היו : ד"ר יהושוע סגל בפ"ת ד"ר ברוך מסינג במרפאתו בקניון קרית אונו ד"ר שונטל פרונגלס בכפ"ס. כולם מומלצים, מרפאות פרטיות, מיטב המכשור, ומומחים בתאומים. אני עשיתי אצל ברוך מסינג והייתי מ א ו ד מרוצה! הסקירה היתה מקצועית, דקדקנית וכיפית. האוירה היתה מצויינת, כיף לראות רופא שעדיין מתרגש מלראות עוברים בUS למרות שזה מה שהוא עושה כל היום.. קיבלתי הסברים בLIVE, מענה לשאלות, תמונות תלת מימד (למי שזה חשוב לה) וCD. המזכירה שלו מקסימה ומטפלת בקבלת האישור לסבסוד מול קופ"ח - אז אין בירוקרטיה. ממליצה בחום.

תודה לכולן על התגובות- אם אני מבינה נכון

אז סקירה ראשונה, כללית מושלם אפשר לעשות גם אצל רופא בהסדר בעלות 114 שח לכל עובר וגם עם טופס 17 בבי"ח שהם מאשרים? אני בעצם צריכה לבחור??? תודה ויום נפלא!

yr80

New member
טופס 17 לסקירה

אני קיבלתי טופס 17 לסקירה מאוחרת בלי בעיה. לא יודעת אם יתנו לך לסקירה מוקדמת. לא זכור לי ששמעתי על מישהי שעשתה סקירה מוקדמת בבית חולים עם טופס 17 בלי שהייתה לה איזו בעיה שגרמה לקופה לשלוח אותה לבית חולים - אבל אולי אני לא יודעת הכל.... בכל מקרה, נראה לי שלפחות סקירה אחת שווה לעשות כשאת בוחרת את הרופא שיעשה לך אותה. 114 ש"ח לראש זה ממש בקטנה.

יעלולה10

New member
לגבי שקיפות עורפית פרופ' טובבין המלצות או

דיס המלצות וגם סקירת מערכות.. האם מישהי מכירה או עשתה וממליצה תודה יעלי

יעלי

הרבה פעמים קראתי פה בפורום המלצות על טובבין, אני אישית טופלתי אצלו באסה"ר בהריון קודם והייתי מרוצה מאד.

למעלה