סקירה מעניינת...

ixmix

New member
סקירה מעניינת...

היום בסקירה, אתר האינטרנט של "מועדון האופנועים הישראלי". כרגיל בסקירות, נתחיל בעיצוב. במבט ראשון האתר נראה מעניין, אולי מוזר... עיצוב לא ממש מושך את האופנוען לרכב אל האתר (האמת, בהחלט מעורר רצון להשחיז חלקים ממנו). האתר נשען על מתלים מיושנים, שלא נאמר אינם קיימים... כך למשל, המתלה הקרוי "פורום" אינו קיים ("בעתיד יהיה כאן פורום"...) וגם המתלה "לוח" אינו פעיל כרגע ("חברי מועדון מתבקשים לשלוח לידיעון..." וגו'). המתלים אינם מוסיפים לתנוחת הישיבה, והאמת שאחרי מספר דקות מתחילות לכאוב העיניים והאצבעות בחיפוש אחר קישורים שכן עובדים. לגבי מנוע... המממ... מדובר על משהו מיושן, שמונע בכוח הקציצה. מפגשי מועדון קיימים, אבל האמת שהייתי ביום רביעי פעם אחת בשמאי והם לא היו. לא מעודכן? אולי... המפגש במקס מתקיים כרגיל, לא? ראוי לציין כי המפגשים והפעילויות למיניהם, שנראה כי הם למעשה עיקר עבודתו של המועדון, נראים קלושים מאד. כך למשל, תמצאו הזמנה לאירוע בטכניון שיתקיים ב9 באפריל, לפני שבועיים בדיוק, הודעה על דחיית מפגש האופנועים השנתי ל12 באפריל, לפני שבוע וחצי, הזמנה למסע הזדהות עם כוחות הקואליציה, שכבר עזבו את ארצנו, ובנוסף הזדמנות נדירה לרכוש מוצרים בהנחה, בערב מכירות מיוחד שיתקיים ב27 למרץ, לבסוף הזמנה לנסיעה לחו"ל באניית מכולות שיוצאת בעוד, לא סליחה, לפני ארבע ימים... אין ספק, מנוע חלש. אולי הגיע הזמן לעבור מהנאה 2 X קציצה להנעה אחורית?... ביטוח יקר, יקר מדי. ומה עושה המועדון? שאלה טובה. בקישור למאבק בתעריפי הביטוח נראה כי הפעילות האחרונה בנושא היתה בתאריך 6/7/01. כן, כן רבותי, המועדון מצהיר בגאווה מעל דפי האתר כי הוא נאבק בביטוח, אנחנו אפילו הפגנו לפני כמעט שנתיים. מעניין לגלות כי שיפורים שהוכנסו באופן פרטי לא זכו ליחס מכובד, וכך מאמריו של "שלמה כהן" מיודענו, מצאו דרכם אחר כבוד לפינת מאמרים שלפחות היא ראוי שתהיה מרכזית יותר. אגב הפריט המשעשע, או עצוב, ביותר הוא רשימת בעלי התפקידים באתר, ובו מופיעים בכבוד רב אנשים שאינם מחזיקים עוד בתפקידם (מדוע, אגב?) - כמו שמוליק אילון, עילית אילון. בקיצור, אם זה היה אופנוע, לא הייתי קונה. המוצר אינו מצדיק את מחירו, הוא מצחיק למישהו מהצד, ועצוב למישהו שאכפת לו. אכן מועדון לתפארת.

גם אני אפגוש את החברים שלי מפורום אופנועים במסיבת העצמאות של תפוז אנשים!

theshark

New member
ת'גיד אישתך יודעת מה אתה עושה

בשעות כאלה?

ixmix

New member
אחד מיתרונותיו של העוני...

משכורת של מורה, חופשות של מורה... כרישון, חופש פסח.

ixmix

New member
קצת סבלנות.

ע ו ד מ ע ט יועלו... רק עוד רגע. עוד שניה. א נ ח נ ו ע ו ב ד י ם ע ל ז ה ... תחכו רגע. הנה עושים ישיבת ועד בנושא. ב א מ ת ש כ ב ר י ה י ה . . . בינתים אנחנו עובדים על זה. |איקון של קציצה| מ ה א ת ה כ ב ר ה ו ל ך ? מיסי חבר, שילמת?? אתה בכלל לא במועדון, מה אתה מעביר ביקורת. אנחנו עובדים למען כל הרוכבים, שלך ובשבילך |עוד איקון של קציצה| נו באמת

ThunderCat

New member
לא נעים להודות, אבל חלק מהעיצוב

באתר המועדון שלי..... בימים שהכרתי את דובר המועדון וניסינו לעצב אתר ידידותי יותר. העיצוב שהיה לפניו היה ביזיון. העיצוב שלי נחתך ונשארו ממנו רק חלקים.

ixmix

New member
../images/Emo67.gif אאוץ'...

אם הייתי יודע הייתי עדין יותר לגבי העיצוב. במחשבה שניה - not. אבל אני מסכים איתך ש...
לא נעים להודות...

למעלה