סקיצה של מפת קווי אגד בחיפה בשבת

מצב
הנושא נעול.

איליה.

New member

המפה מעודכנת לקיץ הזה, אך איננה כוללת את קווי הקיץ המיוחדים לחוף הים. המפה כוללת לוחות זמנים של הקווים ביום שבת עד 6 בערב. עכשיו זה לא הזמן הכי טוב לעשות מפה כזאת, כי ממילא עוד שבועיים תיפתח מרכזית חוף הכרמל. ובכל זאת החלטתי ליצור אחת, לפחות שתהיה לנו תמונה של לפני ואחרי. חסרים לי כמה לוחות זמנים (למשל של קווים 23, 40, 45). אני מקווה להשלים אותם בשבוע הבא, ואז אפרסם גירסה סופית של המפה.

איליה.

New member
אוף, אני לא מצליח להעלות!

המפה מעודכנת לקיץ הזה, אך איננה כוללת את קווי הקיץ המיוחדים לחוף הים. המפה כוללת לוחות זמנים של הקווים ביום שבת עד 6 בערב. עכשיו זה לא הזמן הכי טוב לעשות מפה כזאת, כי ממילא עוד שבועיים תיפתח מרכזית חוף הכרמל. ובכל זאת החלטתי ליצור אחת, לפחות שתהיה לנו תמונה של לפני ואחרי. חסרים לי כמה לוחות זמנים (למשל של קווים 23, 40, 45). אני מקווה להשלים אותם בשבוע הבא, ואז אפרסם גירסה סופית של המפה.
אוף, אני לא מצליח להעלות!
טוב, אני אנסה שוב יותר מאוחר

איליה.

New member
זאת הראשונה שלי ../images/Emo13.gif

במה אתה משתמש לציור הסקיצות?
זאת הראשונה שלי

ואני עובד עליה מהבוקר באמצעות התוכנה המעולה Microsoft Visio שהיום גיליתי כמה היא נוחה גם בציור מפות קווים.

AndreyS

New member
Visio...

זאת הראשונה שלי

ואני עובד עליה מהבוקר באמצעות התוכנה המעולה Microsoft Visio שהיום גיליתי כמה היא נוחה גם בציור מפות קווים.
Visio...
כמו שחשבתי.. חשבתי לעצמי.. אם אני הייתי הייתי צריך לצייר סקיצה בטח היתי משמש בvisio

alantan

New member

איליה.

New member
אכן כן, אלן ../images/Emo8.gif ותודה רבה לך.

ח"ח - כל הכבוד איליה! אהבתי מאוד!
אני חושב שבקרוב יוצא תרשים של המערך החדש, אבל כמובן הוא לא יהיה ספציפי ליום שבת, אלא תרשים כללי.
אכן כן, אלן
ותודה רבה לך.
בטוח שהתרשים של אגד יהיה נכון רק לימי חול, ולכן החלטתי לעשות תרשים מיוחד ליום שבת. אולי אגד אפילו יהיו מעוניינים לאמץ את הרעיון, אבל אני לא מפתח תקוות. בינתיים שייהנו הגולשים בפורום. אני רוצה להגביר את מודעות הציבור לכך שיש אוטובוסים בשבת בבוקר, ואפילו יש להם לוח זמנים.

איליה.

New member
תודה על המידע, לא ידעתי את זה.

קוים 51 59 63 בשבת
בבקר פועלים עד צמת קרית אתא בלבד עם פתיחת מרכזית המפרץ בשעה 16:30 הקוים פועלים עד מרכזית המפרץ
עם איזה קווים אפשר להמשיך מצומת ק. אתא להדר, האם רק קו 271? ביום ראשון אני אנסה להשיג את לוחות הזמנים במרכזית המפרץ, בתקווה שיש אותם...

cmr

New member
תח"צ בחיפה בשבת

עם איזה קווים אפשר להמשיך מצומת ק. אתא להדר, האם רק קו 271? ביום ראשון אני אנסה להשיג את לוחות הזמנים במרכזית המפרץ, בתקווה שיש אותם...
תח"צ בחיפה בשבת
מצפון בשבת בבוקר פועל קו 271 בלבד והוא מגיע עד הדר ושנו אוטובוס אחד המגיע עד תחנה מרכזית בת גלים והחל משעה 15:00 האוטובוסים נוסעים עד מרכזית המפרץ ממזרח פועלים הקוים 79 ו- 181 עד עד כאשר בחודשים יולי אוגוסט קוים אילו ממשיכים עד חוף דדו

איליה.

New member
../images/Emo124.gif גירסה מעודכנת

גירסה מעודכנת
עדיין לא סופית. הוספתי את הקווים הפרבריים מזרחה וצפונה, תודה לכל מי שהוסיף מידע. אני רוצה להוסיף גם את 331 ו-332 (לא של אגד), אבל בשביל זה צריך להזיז כמה דברים, אז אותם אני אוסיף רק בסוף.

מצב
הנושא נעול.
למעלה