וואללה אין עליך בעליונים,ובטח שלא בתחתונים..... אין תקומה למלשנים.....אל תדאג,בערב אביא את הסיפור שמופיע בעמוד הראשי של "תפוז", לכאן. קצת סבלנות,כולם עוד בשלפשטונדה....
מאוד אשמח אם המשטרה תזמן אותי לחקירה! אני לא אשמור על זכות השתיקה,להיפך. אני אבו לחקירה על כל החזיות של נשות הפורום. מקסימום אני אקבל אזהרה שלהבא לא יותר לי לקשור את כל החזיות על אנטנה אחת..... אני כבר הולך להתקין עשרות אנטנות על היגואר שלי. ותודה לך על הסקופ ! ממליץ עליך לפוליצר....
על סמך מה החלטת שזה דווקא שלה של אניטה הזאת?? לפני מספר שבועות ראיתי אחרת שהחזה של פלילי הוא קטן לעומת מה שנראה שם על מסך הטלויזיה באמצע הלילה. אז בבקשה אני לא חושבת שהצלחת בחקירתך זאת וויילד ומבקשת ממך להמשיך לפעול בנדון.
נו טוף זה מה שקורה ....כשי לא מתאפקים ומתחילים "לעשות עסקים"...באוטו במקום בחדר הישיבות...... בסך הכל בתור מזקירתו של חלפון הבוס החדש, ניתבקשתי לנסוע ביאגואר לאסוף את גרישפןולהביא אותו ל"טיפול שיניים" אצל חלפון הבוס.. למה גרישפן מאחר בתשלומים...... אז בדרך הצעתי לו לקבל "ת'קינוח" לפני ה"טיפול" של חלפון, לשם שינוי..... כי ידעתי מה מחכה לו.... ואללה איך החזייה ברחה מהאנטנה אין לי הסברולמה יש לי פגישה בער עם השוטר החוקר....ממממממ זה אני משאירה לדמיונך...........